Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies > Llibre en la ràdio

Més Notícies

Maria Josep Escrivà: fem memòria i recordem Lluís Alpera

Ràdio Gandia SER
Escolta la secció de poesia de Ràdio Gandia SER.

Porrat i llibres 2018

XEMV
Cada any pels voltants de Santa Llúcia, el gremi de llibres procura sumar-se a la voluntat de les empreses editores i promou una trobada durant la primera quinzena de desembre, que convé a nomenar "Porrat i Libres".

D'aquesta trobada hi ha un recull d'opinions que ha sabut teixir TERCERA PERSONA DEL SINGULAR de la xarxa d'Emissores Municipals Valencianes.

L'escriptor i periodista Toni Mollà presenta el llibre 'Tot entra en el pes'

CV Ràdio
Tot entra en el pes és un dietari iniciat el dia que l’autor fa cinquanta anys i s’allarga una dècada exacta. Ordenat sense dates, Toni Mollà descriu els canvis viscuts en el seu entorn personal, però també cultural, cívic o polític.

'Júlia' d'Isabel-Clara Simó

CV Ràdio / Manolo Gil
En plena Revolució del Petroli, Júlia es deixa la pell als telers alcoians. Lluny de conformar-se amb la vida d’obrera que li ha tocat, aprofita la primera ocasió que se li presenta per a canviar d’estatus i esdevenir una senyora. No obstant això, el seu passat la persegueix: un pare a qui adorava, mort a la presó d’Alacant, i una mare a qui titllen de bruixa no són les millors cartes de presentació per acarar la nova vida.

Entrevista a Carles Castell al voltant del llibre «Set pecats»

Edicions del Bullent
"Set pecats" és un recull de set contes que agafen el títol, i la trama narrativa, dels set pecats capitals: Supèrbia, Gola, Ira, Peresa, Luxúria, Avarícia i Enveja. El protagonista de cada història és un escriptor o escriptora, en el sentit més ampli del terme, que en l’exercici de la seva activitat es veu abocat a caure en un dels set pecats capitals.

«Ulisses i la Mar dels Sargassos», de Lluís Alpera

CV Ràdio / Manolo Gil
Lluís Alpera i Leiva (València, 1938), filòleg i crític literari, fundador del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant i destacat animador cultural, és un referent de la literatura catalana del darrer mig segle. Ha desenvolupat una prolífica activitat com a crític literari, col·laborador en revistes, diaris i editor, i ha participat alhora en tasques directives d’organismes professionals.
Total pàgines: 1
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación