Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies > Llibre en la ràdio

Més Notícies

Maria Josep Escrivà: fem memòria i recordem Lluís Alpera

Ràdio Gandia SER
Escolta la secció de poesia de Ràdio Gandia SER.

Porrat i llibres 2018

XEMV
Cada any pels voltants de Santa Llúcia, el gremi de llibres procura sumar-se a la voluntat de les empreses editores i promou una trobada durant la primera quinzena de desembre, que convé a nomenar "Porrat i Libres".

D'aquesta trobada hi ha un recull d'opinions que ha sabut teixir TERCERA PERSONA DEL SINGULAR de la xarxa d'Emissores Municipals Valencianes.

L'escriptor i periodista Toni Mollà presenta el llibre 'Tot entra en el pes'

CV Ràdio
Tot entra en el pes és un dietari iniciat el dia que l’autor fa cinquanta anys i s’allarga una dècada exacta. Ordenat sense dates, Toni Mollà descriu els canvis viscuts en el seu entorn personal, però també cultural, cívic o polític.

'Júlia' d'Isabel-Clara Simó

CV Ràdio / Manolo Gil
En plena Revolució del Petroli, Júlia es deixa la pell als telers alcoians. Lluny de conformar-se amb la vida d’obrera que li ha tocat, aprofita la primera ocasió que se li presenta per a canviar d’estatus i esdevenir una senyora. No obstant això, el seu passat la persegueix: un pare a qui adorava, mort a la presó d’Alacant, i una mare a qui titllen de bruixa no són les millors cartes de presentació per acarar la nova vida.

Entrevista a Carles Castell al voltant del llibre «Set pecats»

Edicions del Bullent
"Set pecats" és un recull de set contes que agafen el títol, i la trama narrativa, dels set pecats capitals: Supèrbia, Gola, Ira, Peresa, Luxúria, Avarícia i Enveja. El protagonista de cada història és un escriptor o escriptora, en el sentit més ampli del terme, que en l’exercici de la seva activitat es veu abocat a caure en un dels set pecats capitals.

«Ulisses i la Mar dels Sargassos», de Lluís Alpera

CV Ràdio / Manolo Gil
Lluís Alpera i Leiva (València, 1938), filòleg i crític literari, fundador del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant i destacat animador cultural, és un referent de la literatura catalana del darrer mig segle. Ha desenvolupat una prolífica activitat com a crític literari, col·laborador en revistes, diaris i editor, i ha participat alhora en tasques directives d’organismes professionals.

'El drac d'Europa', d'Edicions 96

CV Ràdio / Manolo Gil
El Drac d'Europa és un projecte nascut de l'associació Escena Erasmus que intenta establir vincles entre la dramatúrgia europea amb l'objectiu de reflexionar sobre l’Europa en què vivim. Un seguit de textos pensats per a ser interpretats en forma de lectura dramatitzada que ens faran reflexionar sobre el futur d'Europa.

Celebrem la vespra de les fires del llibre

Plaerdemavida / À Punt
Parlem de la Festa del Llibre amb Nacho Larraz, president del Gremi de Llibrers, i Jesús Figuerola, president de la FULL.

El poeta Lluís Roda ens parla del Premi Cavall Verd

À Punt. Programa 'Plaerdemavida'
En Plaerdemavida, hui hem parlat sobre el prestigiós premi de poesia Cavall Verd amb un dels membres del jurat, el poeta Lluís Roda. 

Hem descobert com és aquest premi que decideix sobre tot el que s'ha publicat de poesia en el nostre àmbit lingüístic durant l'any anterior. De pas, hem escodrinyat com és la vida d'un jurat. 

Hui hem tingut la firma de l'escriptora de Sogorb Rosario Raro.

'Odissea, el viatge de Ningú', d'Elies Monxolí

CVRadio / Manolo Gil
El assessor de FULL, Manolo Gil, parla del llibre-CD 'Odissea, el viatge de Ningú', d'Elies Monxolí, editat per Edicions 96.

Odissea, el viatge de Ningú és una lliure recreació de l’Odissea d’Homer en forma de conte musical, literari i plàstic.

Supermara, superheroína por sorpresa, de Teresa Broseta i Toni Cabo

CVRadio / Manolo Gil
El assessor de FULL, Manolo Gil, parla del llibre ‘Supermara, superheroïna per sorpresa’, de Teresa Broseta i Toni Cabo, de Tàndem Edicions.

Mara compleix vuit anys, però està trista. Fa dies que està a l'hospital. Des que té càncer, ha d'anar tan sovint... De sobte, apareix tota la seva família i Mara, que no riu des de fa molt, se sent feliç. Quan bufa els ciris, demana un desig.
Total pàgines: 1
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación