Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Llibreries’Fest: 10 propostes per apropar-te a la llibreria

El Gremi de Llibrers de València organitza per segon any la campanya ‘Llibreries’Fest’. Les llibreries es convertiran durant una setmana en escenaris, espais gastronòmics o sales de concerts i de cinema

FULL | 06-11-2018

Del 9 al 17 de novembre les llibreries valencianes es convertiran en escenaris tea-trals, espais gastronòmics o sales de concerts i de cinema. Amb motiu del dia de les llibreries, 16 de novembre, el Gremi de Llibrers de València, juntament amb la Fun-dació FULL, organitzen per segon any consecutiu la campanya ‘Llibreries’ Fest’, abans anomenada ‘Llibreria, espai cultural’. Totes les activitats són gratuïtes.

La iniciativa consisteix en l’exhibició de diferents activitats culturals, creatives i origi-nals, dins de les llibreries. L’objectiu principal és acostar als veïns a un espai que s’obri i canvia el seu paper inicial per tal de difondre altre tipus de manifestacions culturals. 

Enguany aquesta iniciativa adopta el format de festival i és per això que participen més llibreries que l’any passat. També s’ha ampliat el ventall d’activitats que estan adreçades a tot tipus de públic, des dels més menuts fins als més grans. Segons Ig-nacio Larraz,  president del Gremi de Llibrers de València, “són activitats molt in-teressants perquè van més enllà dels llibres i cobreixen les distintes manifestacions culturals: teatre, música, cinema o gastronomia”.

Les diferents activitats programades són les següents: 

CAFÈ DE FEL 
Actuació on es combina la poesia de vers lliure en valencià i la música jazz amb Leticia Marrades, Key Day i Kontxi Lorente. 
Durada: 1h / Amb tast de vi / Públic: adults

TEATRE IMPROVISAT
A partir d’un llibre o fragment del mateix, escollit pel públic, es desenvolupa una obra de teatre improvisada per Guerrillaimpro.
Durada: 1h / Amb tast de vi o amb tast de cervesa / Tots els públics

LEETflix
Áurea Ortiz, David Brieva i Mikel Labastida es dediquen a analitzar la relació entre la literatura i les sèries de televisió fent referència a les adaptacions recents.
Durada: 1h 40m / Amb tast de vermut / Públic: adults

BE YOUR OWN HEROINE
Performance de dansa on Cristina Gómez es converteix en el personatge Fanny de Funny. Un personatge inventat a través de l'humor i de la desmitificació de l’estereotip de la superheroïna. 
Durada: 30m / Amb tast de vi / Tots els públics

EN LA BRETXA
Navegació del webdocumental “En la bretxa” guiada per la directora Claudia Reig de Barret Films. Debat al voltant de la desigualtat de gènere al treball. Enregis-trament de testimonis per al webdocumental. 
Durada: 1h 40m / Amb tast de vermut / Públic: adults

TALLER DE MENJAR SALUDABLE
Taller de menjar saludable impartit per la nutricionista Laura Jorge, qui presenta el seu llibre i fa un showcooking, preparació de tres menjars senzills saludables. 
Durada: 1h / Tots els públics / Amb tast de vi

TALLER D’ESPANTACRIATURES
La il·lustradora Aitana Carrasco ensenya a dibuixar un monstre o espantacriatura valenciana que s’ha aprés anteriorment a través de llegendes o rondalles valen-cianes. 
Durada: 1h 30m / Públic: menuts (primària i secundària)

ESTIMULACIÓ VISUAL I DESCOBERTA D’IMATGES D’IMATGES
Marta Ardite, historiadora d’art i educadora, dona a conèixer diferents eines i ma-terials per poder acompanyar els infants en el seu camí de descoberta del món a través de les imatges dels llibres i d’altres suports. 
Durada: 1h 30m / Públic: pares i menuts de 0-3 anys

LLIBRES OBJECTE, EINES D’ART
Exposició creada pel prestigiós performer, poeta visual i professor Bertomeu Fe-rrando on els llibres prenen un valor singular, original i irrepetible.
Tots els públics

NOSALTRES, LES ESCRIPTORES
Exposició de la Fundació FULL, comissariada per Manola Roig i Rosa Roig que té com objectiu donar visibilitat a les escriptores valencianes que des de Sor Isabel de Villena fins l’actualitat han escrit en el nostre territori, refent d’una forma senzilla els relats de vida de les dones que han conformat la nostra tradició literària.
Tots els públics

Les activitats que van adreçades a un públic adult van acompanyades d’un tast de vi de Noemí Wines, de vermut de Carmeleta o de cervesa TYRIS. La Pajarita, per la seua banda, ofereix pintures per al taller d’il·lustració dirigit a menuts. L’objectiu principal és que les empreses privades estiguen cada vegada més involucrades en el sector cultural i puguen ser els agents encarregats d’enriquir aquest tipus d’activitats.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación