Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Noticias > Llibres

Más Noticias

El libro en papel sigue en racha y el electrónico se estanca

El Cultural / FERNANDO DÍAZ DE QUIJANO
Foto: FLM
El libro continúa en buena racha. En 2018 la facturación del sector editorial dentro de nuestro país creció un 1,9 % con respecto a 2017 hasta los 2.363,90 millones de euros, según datos de la Federación de Gremios de Editores de España, que ha presentado este martes un avance de su último Análisis del Mercado Editorial en España: Comercio Interior y Exterior.

Un nou treball d’Antoni Ferrando analitza la tasca codificadora dels mestres Fabra, Moll i Sanchis Guarner

PUV
Dilluns 4 de febrer a les 19,30h es presenta al Centre Cultural La Nau el llibre d’Antoni Ferrando Fabra, Moll i Sanchis Guarner. La construcció d’una llengua moderna de cultura des de la diversitat, editat per Publicacions de la Universitat de València.

Un llibre recull l'obra de l'artista alcoià Alejandro Soler

FML
El passat novembre es va publicar el llibre 'Alejandro', sobre l'obra de l'artista alcoià Alejandro Soler, editat per la Fundación Mutua de Levante i amb el suport de l'Institut Valencià de Cultura i l'Ajuntament d'Alcoi, entre altres. Alejandro Soler va ser un artista plàstic, escenògraf de cinema i teatre, cartellista i dissenyador fester.

El Magnànim tanca el 2018 amb resultats positius en quantitat i difusió de les obres publicades

IAM
El diputat de Cultura, Xavier Rius, i el director de la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació, Vicent Flor, han fet hui la ja tradicional compareixença de final d’any davant els mitjans de comunicació, amb l’objectiu de fer balanç i donar compte de l’activitat d’aquest centre cultural i editorial depenent de l’àrea de Cultura de la Diputació de València.

Tres llibres de cuina valencians opten als 'Oscar' de la literatura gastronòmica

Sixto Ferrero / 'Diari La Veu'
Joan Garí escriu sobre el rebost que basteix la cuina de la demarcació de Castelló a través de la gastronomia del xef Miquel Barrera. © ONADA EDICIONS
Des de 1995, els Gourmand Awards guardonen el millor llibre de cuina del món, uns premis on participen publicacions que parlen sobre gastronomia des de diferents àmbits, com ara la tradició, l'experimentació, els productes i els principals ingredients –com pot ser l'arrós–.

El Magnànim publica un llibre que explica l’actual fenomen del populisme i els seus antecedents

IAM
La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació acaba de publicar Populisme. Una molt breu introducció. Es tracta de la traducció d’un llibre que es va publicar en primer lloc en la prestigiosa editorial Oxford University Press. Tenint en compte l’actualitat del tema i l’interés del text, publicat pels britànics en una col·lecció divulgativa, el Magnànim va decidir fer una versió en valencià.
Total páginas: 1
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación