Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 30187 llibres vius.

Que venen els marcians!

Que venen els marcians!

David Fernández Sifres | ISBN 9788414022146 | EDELVIVES

De tots els pobles que hi ha al món, els marcians decideixen visitar Vilabreu de la Vall. Voro, Pau i Pepiprou són els únics que comprenen la importància de la visita. Estan convençuts que, si els marcians no queden contents, envairan el planeta. És per això que organitzen una gran benvinguda. Tenen berenar, allotjament i, fins i tot, aeroport per a ovnis. Però hi ha un detall que se’ls escapa...

Sota les flames

Sota les flames

Hervé Le Corre | ISBN 978849026395 | EDICIONS BROMERA

París, últims deu dies de la Comuna. Als carrers de la ciutat bombardejada i plena de barricades, s’amaga el mal. Dues joves desapareixen, segrestades per un personatge tan pervers com repulsiu. Una de les quals, Caroline, és la parella del sergent Nicolas Bellec, que lluita a les files dels comunards. Antoine Roques, ascendit al rang de comissari de policia per la Comuna, investiga el cas. Impulsat pel sentit del deure, parteix a la recerca de la jove, desafiant els obusos, els incendis, les execucions sumàries...

Somiar que no tenim sostre

Somiar que no tenim sostre

Alfonso Gil / Diversos autors | ISBN 9788417731380 | EDITORIAL SARGANTANA

El present llibre recopila per a la història una completa visió no solament gràfica de les commemoracions del Centenari del València CF, sinó també de la reflexió sobre el seu impacte i significació dins de la història del club.

Interacciones artísticas en espacios educativos y comunitarios

Interacciones artísticas en espacios educativos y comunitarios

Diversos autors | ISBN 9788418047008 | NAU LLIBRES (EDICIONS CULTURALS VALENCIANES, S.A.)

Las acciones artísticas son un proceso de vida imprescindible para el bienestar personal y social. Movilizan los procesos de creación trazando itinerarios improvisados hacia el descubrimiento, el conocimiento y la apertura. Establecen espacios que acogen la confluencia de formas de ser y estar en el mundo. Conforman una fusión de placeres desde la más temprana edad, más allá de la apropiación de valores estéticos estereotipados.

El rey de los bufones

El rey de los bufones

Celia Dos Santos Hernández | ISBN 9788412109207 | EDETA EDITORIAL

El abogado Manuel Navarro abandona su antigua vida para partir en busca de su exprometida, que lo ha abandonado dejando tan sólo una carta como despedida. Todas las pistas parecen llevarle a un único lugar: «Villa Utopía», un popular parque temático. Será allí donde conozca al «Rey de los bufones», estrella principal del Circo Esperpento, que lo ayudará a conseguir un trabajo con el que poder alargar su estancia. Claude es un mujeriego y petulante, un amante de la buena vida; y, sin embargo, no deja de despertar sentimientos contradictorios en Manuel.

L'últim dels valencians

L'últim dels valencians

Guillermo Colomer | ISBN 9788412043037 | LLIBRES DE LA DRASSANA

La saga valenciana que podria haver canviat la història. Els Daràs, una potentada família tarongera de Carcaixent, ha superat les calamitats de la Guerra Civil i les reticències del franquisme contra els antics afiliats de la Dreta Regional Valenciana. Instal·lats en els engranatges de la burgesia financera de la ciutat de València, els seus descendents seran protagonistes en primera línia del conflicte identitari que sacsejarà els valencians en l’impàs a la democràcia.

EL ÚLTIMO CÓMIC DE LA HISTORIA

EL ÚLTIMO CÓMIC DE LA HISTORIA

Manuel Álvarez | ISBN 9788417058548 | FANDOGAMIA

¡Al fin en nuestras manos, el primer cómic de #Fanternet que lanzamos en papel! EL ÚLTIMO CÓMIC DE LA HISTORIA es una recopilación de todas las páginas publicadas en el webcómic [INSERTE TÍTULO AQUÍ], junto con un puñado de material extra en una edición DELUXE (impresa, que es mucho LUXE con los tiempos que corren). ¿He oido "el tebeo que más abusa del metalenguaje jamás publicado"? PODRÍA SER. Con prólogo de Miguel Noguera y Rubén Fdez., y epílogo de Albert Monteys. Todos los pedidos llevan poster de regalo hasta fin de existencias (200 unidades).

Tinc un drac a la panxa

Tinc un drac a la panxa

Beatriz Berrocal | ISBN 9788490268841 | EDICIONS BROMERA

S’està preparant una funció de teatre a l’escola i el nostre protagonista té por de parlar en públic. Pensa que té un drac a la panxa que el mossega i li furta la memòria, per això no recorda la frase que ha de dir quan li pregunten: «Digues tu, estrela brillant, saps on puc trobar la lluna?».

Cinta Sabaté Querol, una dona escultora

Cinta Sabaté Querol, una dona escultora

Núria Gil Duran | ISBN 9788417638320 | ONADA EDICIONS

Zoraida Burgos, en la seua paraula de poeta, ens suggereix: “Deixar-nos submergir en el món que ens proposa Cinta, un món on cada línia té un sentit i un significat, on no calen sons per comunicar certeses, on la força i la delicadesa de les formes ens desperta un cop més el sentiment mai oblidat de la bellesa”, i ens recorda també que “les escultures, les dones, de Cinta Sabaté són una sola dona i són totes les dones.

De quan fórem estrelles i coets

De quan fórem estrelles i coets

J. ÀNGEL CANO MATEU | ISBN 9788417213596 | EDICIONS 96 S.L.

Dietari on conviuen la pèrdua, la caiguda, la recaiguda i l'estabilització, amb la literatura, la música o el cinema. XVI Premi Universitat de València d'Escriptura de Creació (2019) en la modalitat de narrativa breu en valencià.

Un país d'històries. Aproximació literària a la geografia del País Valencià.

Un país d'històries. Aproximació literària a la geografia del País Valencià.

Enric Ramiro Roca | ISBN 9788417429379 | UNIVERSITAT JAUME I. SERVEI DE COMUNICACIÓ I PUBLICACIONS

A qui no li han contat històries? Les narracions que es presenten són el producte de vint anys de treball i experimentació en multitud de llocs i amb públics molt diferents. Cadascuna d’elles és un suggeriment optimista per a viure i formar-se com a ciutadà/na. Podríem dir que són faules modernes que poden ser utilitzades de mil maneres: llegint-les individualment o col·lectiva, dramatitzant-les, fent que servesquen per a introduir temes, debats...

El secret d'Enola

El secret d'Enola

Daniel Hernández Chambers | ISBN 9788414022153 | EDELVIVES

Quan una veïna li demana a Calcetins que netege el fumeral, el xic s’emporta la sorpresa de la seua vida en descobrir l’esquelet d’un colom amb un missatge en clau lligat a la pota. A partir d’aquest moment, ell i la seua millor amiga faran tot el possible per resoldre l’enigma i traure a la llum una història que porta quasi mig segle soterrada.

Total pàgines: 2516 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación