Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 30415 llibres vius.

Nosotros, que quisimos tanto a Atticus Finch

Nosotros, que quisimos tanto a Atticus Finch

Javier de Lucas | ISBN 9788413780986 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

Durante generaciones, la novela de N.H Lee Matar a un ruiseñor y la película de R. Mulligan del mismo título han atraído a millones de personas en todo el mundo y, en particular, la figura de Atticus Finch ha servido de inspiración a profesores y estudiantes de Derecho, así como a abogados y profesionales del foro.

Rèptils pertot arreu

Rèptils pertot arreu

Britta Teckentrup | ISBN 9788417497897 | ANDANA EDITORIAL

Posa't unes sabates resistents i prepara't per seguir la pista d'uns quants rèptils. Acompanya els dragons per les selves de Madagascar, ves fins a la platja per veure com les cries de tortuga trenquen els ous i estigues atent per enfilar-te a un arbre si un dragó de Komodo es fixa en tu. El món dels rèptils és tan ple de colors com de sorpreses. Aquest llibre forma part de la sèrie de llibres informatius dedicats a descobrir el món de la natura il·lustrats per Britta Teckentrup.

Farem un pensament

Farem un pensament

Manel Rodríguez-Castelló | ISBN 9788412181937 | LLETRA IMPRESA EDICIONS

Aquest volum reuneix aforismes —que l’autor ha rebatejat com a metaforismes per subratllar-ne la vinculació directa amb un dels mecanismes bàsics de creació de sentit de l’art poètica— i una sèrie de columnes periodístiques d’escriptura fragmentària que anomena saials pel que tenen de draps de neteja d’una realitat social sovint espúria i bruta, escàpola i complexa, punyent i contradictòria, i d’aclariment, com tota escriptura que vol posar una mica de llum enraonada en les coses.

La gerra d'Hècabe

La gerra d'Hècabe

Carme Rufino i Bey | ISBN 9788413581507 | EDICIONS BROMERA

Poemari de tall clàssic que reflexiona en clau contemporània a partir del mite de la destrucció de Troia i, en particular, de les troianes (Eurípides).

Què és això de l'emergència climàtica ?

Què és això de l'emergència climàtica ?

Roger Pons /Pedro Rodríguez | ISBN 9788416920563 | RECLAM EDITORIAL

Un llibre creat amb l’ànim d’ajudar els estudiants més jóvens a conéixer a fons tant les causes com les conseqüències i les possibles solucions a la crisi climàtica que, inevitablement, canviarà les nostres vides. Un llibre que facilitarà la tasca educativa del professorat en aquest àmbit de referència. El quadern consta de dues parts: la primera, pensada per a l’alumnat dels últims cursos de l’Educació Primària; la segona, per al de l’ESO, els Cicles Formatius i el Batxillerat.

Cartones perros

Cartones perros

Jorge Alonso/ Manuel Álvarez/ Carlos Beck/ Pablo Castillo/Joaquín Guirao/ F. Neftalí Iglesias Varela/Jose Luis Romero/José A. Valenzuela | ISBN 9788418419201 | FANDOGAMIA

CARTONES PERROS es, probablemente, el cartón más loco que hemos publicado jamás. En este ¿libro? encontraréis una recopilación de todas las páginas publicadas en el webcómic de #Fanternet del mismo nombre, que a su vez es una recopilación del material ya publicado en la cuenta de Twitter @CartonesPERROS, junto con un GRAN puñado de material extra (¡como un treinta y pico por ciento de las páginas finales!).

Aigua passada

Aigua passada

Kopano Matlwa | ISBN 9788416698585 | SEMBRA LLIBRES

Després de la gran acollida a casa nostra de les novel·les Florescència i Coconut, Kopano Matlwa ens presenta Aigua passada, una colpidora novel·la sobre les relacions encara trencades a la Sud-àfrica d’avui. Amb la prosa emotiva i viva que la caracteritza, Kopano Matlwa ens posa en la pell de la generació que va arribar a la majoria d’edat a l’era postapartheid i va topar amb una realitat incapaç d’erradicar les desigualtats socials, a més del masclisme i el racisme estructural.

Paula i el colibrí

Paula i el colibrí

Muriel Villanueva | ISBN 9788413581309 | EDICIONS BROMERA

Un matí d’hivern glaçat Paula se sent trista, sobretot quan entra a l’habitació dels pares i veu Biel amorrat al pit de la mare, xumant plàcidament al llit dels pares: el reiet de la casa. Doncs ja n’hi ha prou! Paula ha decidit que se n’anirà a viure amb el iaio, l’únic que li fa cas.

Espurna

Espurna

Xavier Serra | ISBN 9788418618000 | EDITORIAL AFERS

Elaborada a partir dels testimonis, Espurna és una narració sense ficció de les aventures d’un grup de joves implicats en la lluita clandestina contra la dictadura del general Franco. La novel·la ressegueix les peripècies vitals d’uns personatges que van anar més enllà de repartir pamflets i d’organitzar grups de discussió d’ideologia marxista. Els protagonistes d’Espurna s’aferraren a la idea que la revolució era imminent i miraren d’aprofitar totes les escletxes dels darrers anys del franquisme.

El mal de llet

El mal de llet

Alba Martínez Alarcón | ISBN 9788417213770 | EDICIONS 96 S.L.

Maleïdes, desnonades, regalades, casades, embarassades, rebatejades, custodiades, arrestades, castrades i mal estimades. Aquesta és la seua història, la de la rebel·lió silenciosa de les dones d’un poble contra l’albir dels homes, el costum i la superstició.

La Maquinista Valenciana. Revolución industrial y cambio social, 1834-1955

La Maquinista Valenciana. Revolución industrial y cambio social, 1834-1955

Susana Tadea Climent Viguer | ISBN 9788417900403 | UNIVERSITAT JAUME I. SERVEI DE COMUNICACIÓ I PUBLICACIONS

A través de l'estudi de la família Climent durant cinc generacions, 1800/1955 i, des de la perspectiva de la història social, l'obra mostra, avalada per la Càtedra Demetrio Ribes de la Universitat de València, més enllà de la rellevància dels èxits econòmics i tecnològics de La Maquinista Valenciana, una societat en moviment, interrelacionada, estructurada a partir del triomf de la revolució burgesa i industrial. Per a açò ha calgut analitzar aspectes diferents: economia, sociologia, cultures i ideologies...

Més dones valencianes que han fet història

Més dones valencianes que han fet història

Maria Viu/ Sandra Capsir | ISBN 9788413580678 | EDICIONS BROMERA

Un viatge fascinant per la història escrita per dones que, fins ara, han estat oblidades, des de criminòlogues i escaladores fins a pilotaires o dolçaineres Valentes. Extraordinàries. Brillants. Pioneres. Ambicioses. Influents. Talentoses. Referents. Així són les protagonistes de Més dones valencianes que han fet història, una nova selecció de lluitadores que han trencat sostres de vidre i han deixat un llegat excepcional en la societat valenciana.

Total pàgines: 2535 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación