Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 30342 llibres vius.

El treball domèstic femení a la València del segle XVII

El treball domèstic femení a la València del segle XVII

Isabel Baixauli | ISBN 9788478228485 | INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM

A la València del Sis-cents, les serventes eixien de casa amb un contracte, anomenat afermament, negociat pels progenitors que les col·locaven amb l’objectiu d’alleugerir les càrregues familiars, ja que era fonamental que la mainada poguera treballar al si d’una altra casa. Resolts els problemes d’adaptació, la majoria de la descendència no tornava a la casa paterna, anava de casa en casa fins que definitivament fundava la seua família. Aquest tipus de treball domèstic femení és el que es troba documentat i analitzat, de forma rigorosa, en aquesta obra.

Cel de fang

Cel de fang

Marc Granell | ISBN 9788413580999 | EDICIONS BROMERA

Marc Granell ens regala un poemari inèdit, per a adults, escrit entre 2017 i 2020. En les seues pàgines retrobem la poesia poderosa d’un dels escriptors més importants del panorama actual: una literatura compromesa, que apel·la a les consciències i no defuig els conflictes socials, sinó que els afronta de cara, però amb una mirada serena que li permet parlar, alhora, dels grans temes de l’existència humana, com ara la mort.

La ciència de l'acne i les berrugues

La ciència de l'acne i les berrugues

Alex Woolf | ISBN 9788490264225 | EDICIONS BROMERA

Per què ens ixen erupcions? Què són les piguetes i els nevus? Per què fan pudor els peus? Descobreix les respostes a aquestes preguntes i a moltes altres en aquesta irritant guia sobre la pell. Inclou textos informatius, il·lustracions originals i una pila de dades repulsives.

Sentia veus

Sentia veus

Ignasi Mora Tarrazona | ISBN 9788417213657 | EDICIONS 96 S.L.

Amb aquest llibre recuperem, revisats ara, Les veus de la família i Les veus de la ciutat. L'últim títol, Vells, és un llibre inèdit de relats que s'hi entrellacen temàticament. Els tres —com assenyala Vicent Usó al pròleg— estan emparentats per la brevetat i per la voluntat d'estil de l'autor; per l'afany de retratar —especialment els dos primers— la vida a Gandia; «pel pes de la veu dels personatges, que se’ns adrecen directament als lectors i ens conviden a esdevenir confidents de les seues angúnies, de les seues pors, dels seus afanys.

Ho faré igualment

Ho faré igualment

Jeroni Muñoz Soler | ISBN 9788412158427 | VINCLE EDITORIAL

I si el poder és més senzill i proper del que imagines? Et fan creure que les regnes són llunyanes i elevades quan, en realitat, potser són embolicades pels carrers que trepitges cada dia. En una ciutat fins aleshores somnolent, uns assassinats portaran a dos policies uns dies que no oblidaran mai. Els barris on han viscut sempre, nous. Les amistats de tota la vida, de sobte desconegudes per a la sergent que dirigirà la investigació en què es troba involucrada una noia prostituïda des dels setze anys per aquells que l’havien de protegir.

Qué hacer con el modelo productivo. Guía básica para gobernantes audaces

Qué hacer con el modelo productivo. Guía básica para gobernantes audaces

Andrés García Reche | ISBN 9788418329838 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

"La mejora de la productividad es una de nuestras grandes prioridades, tanto en España como en la Comunitat Valenciana. En especial en aquellos sectores en los que queramos especializarnos y en aquello que sabemos hacer bien. Este debe ser nuestro gran objetivo estratégico. Si lo hacemos bien, en el medio plazo podremos acortar la distancia con otras economías regionales que lo hicieron bien cuando estaban igual que nosotros en un tiempo.

De mentiras y franquistas

De mentiras y franquistas

Juan A. Ríos Carratalá | ISBN 9788497176958 | PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

La mentira es una constante universal, pero durante el franquismo tuvo un protagonismo peculiar y destacado gracias a la omnipresente propaganda, la falta de transparencia y el silencio cómplice u obligatorio. El volumen recopila varias historias cuyo denominador común es la mentira, con sus múltiples variantes y su capacidad de construir hechos alternativos para el beneficio, el disimulo, la gloria… de quienes divulgaron embustes sin renunciar al arte de los fabuladores.

El conde de Cervelló y la creación literaria del siglo XVIII. Mecenazgo, poesía y teatro

El conde de Cervelló y la creación literaria del siglo XVIII. Mecenazgo, poesía y teatro

Amparo Felipo Orts/ Pasqual Mas Usó / Francisco Javier Vellón Lahoz | ISBN 9788417900748 | UNIVERSITAT JAUME I. SERVEI DE COMUNICACIÓ I PUBLICACIONS

Juan Basilio de Castellví, comte de Cervelló, membre de la noblesa valenciana, va ser una figura política controvertida –va passar de la defensa dels borbons a l'exili després de la derrota dels austracistes en la Guerra de Successió–, amb notable influència en la cort Àustria i amb relacions culturals per tot Europa, incloent l'amistat amb Gregori Mayans.

Capvespre

Capvespre

Josep Bertomeu | ISBN 978849450080 | LLETRA IMPRESA EDICIONS

'Capvespre' és una novel·la ambientada en la València de les acaballes del franquisme en què els personatges tot just comencen a forjar-se com a adults. Lluís, Pilar, Albert, Júlia, Santiago, Óscar, i d'altres universitaris i amics, són els testimonis i protagonistes alhora d'un temps i d'un país ple d'esdeveniments transcendentals: el Maig francés, la Guerra Freda, la Primavera de Praga, la resistència contra la dictadura, les vagues dels treballadors, la irrupció de la Nova Cançó....

Cerimònia del te

Cerimònia del te

Cristina Àlvarez Roig | ISBN 978841358005 | EDICIONS BROMERA

Cerimònia del te és una obra de caràcter introspectiu que gira entorn dels grans temes universals que aborda, per igual, des de l’emoció i l’intel·lecte. El món abstracte es fusiona amb el sensorial per expressar des del pas del temps i els espais intangibles de l’ànima fins als àmbits més terrenals i quotidians, on tenen cabuda la crítica social i els versos valents i reivindicatius de la llibertat i els drets humans. També l’amor s’abasta des del vessant més espiritual fins a l’eròtica d’una llum convexa.

Quan encara podiem somniar

Quan encara podiem somniar

Vicent Sanhermelando Bellver | ISBN 9788480254236 | TABARCA LLIBRES, S.L.

No era molt corrent que una xica fora feminista al segle XVIII; ni que un xiquet abandonat, que delinquia per a sobreviure, es convertira en un bon xic; ni menys encara que un adolescent que mai havia trencat un plat alimentara un desig irrenunciable de venjança. Però en temps de guerra tot pot passar i, entre l’amistat i l’amor, Agnés, Martí i Ferran mai hagueren imaginat que acabarien lluitant a Xàtiva, per defendre un Regne de València que vivia els seus últims dies.

Si arriba l'hivern, digueu-li que no hi soc

Si arriba l'hivern, digueu-li que no hi soc

Simona Ciraolo | ISBN 9788417497729 | ANDANA EDITORIAL

Una història bellament il·lustrada sobre els canvis d'estació que ens mostra que a cada pas, faci sol o neu, ens esperen milers de divertides i emocionants aventures. L'estiu és insuperable. No hi ha res millor que passar-se el dia nedant, jugant i menjant gelats sense parar. Però la germana gran del protagonista d'aquesta història té una mala notícia: «Aprofita a l'màxim, perquè l'estiu acabarà aviat». I és que l'hivern s'acosta i, amb ell, el fred i la pluja. Les jornades d'aigua i sol donaran pas a llargues tardes de sofà, i els gelats ... els gelats trigaran a tornar.

Total pàgines: 2529 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación