Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 29810 llibres vius.

Lletres de viatge

Lletres de viatge

Francesc Pastor i Verdú | ISBN 9788417213152 | EDICIONS 96 S.L.

XXI Certamen de Poesia Marc Granell - Vila d'Almussafes.

El jurament

El jurament

Sílvia Romero i Olea | ISBN 9788490268155 | EDICIONS BROMERA

Pot amagar-se una obra mestra de Rembrandt sota una anodina pintura de l’incendi de Londres de 1666?  El jurament es basa en la història d’una misteriosa peça que l’Ajuntament d’Amsterdam va encarregar al famós pintor i que, finalment, no va ser acceptada. Acuitat pels deutes i pràcticament arruïnat després d’haver dilapidat la seva immensa fortuna, l’autor va decidir retallar l’obra per reduir-ne les dimensions i poder vendre-la amb més facilitat.

El ferrer de Bèlgida

El ferrer de Bèlgida

Enric Valor | ISBN 9788499042039 | BULLENT, EDICIONS DEL

Açò va anar i era un ferrer que nasqué, visqué i morí a la vila de Bèlgida fa cosa d’un parell de segles, i que, conten, era més dur que el mateix ferro que treballava. Era un home d’espenta que tot s’ho trobava fet i molt enginyós i irreverent trets que li varen dur desgràcies i també benediccions...

Los dados

Los dados

José Sánchez Tortosa | ISBN 9788494561825 | ARAÑA EDITORIAL

«Los dados» és la mirada que llancen sobre el món homes d'una generació que va perdre el món. O sigui, una generació igual que totes. Els personatges de Sánchez Tortosa es mouen sempre en aquest desasosegador saber-se condemnats a no ser mai els contemporanis de si mateixos.

La dansa dels altres. Identitat i alteritat en la festa popular

La dansa dels altres. Identitat i alteritat en la festa popular

Raül Sanchis Francés / Francesc Massip (eds.) | ISBN 9788416260423 | EDITORIAL AFERS

La dansa dels altres. Identitat i alteritat en la festa popular, és un ampli recull d’estudis a l’entorn de l’altra banda de l’alteritat: la identitat. La necessitat de l’antagonisme per definir-se ha generat relats i ficcions de llarga alenada en totes les cultures. El combat d’oposats és un dels arguments més transitats per l’espectacle escènic i dancístic de tots els temps, com ho demostren la gran quantitat de pervivències tradicionals arreu del món.

La Alejandría olvidada

La Alejandría olvidada

Almudena Navarro | ISBN 9788416384259 | EDICIONES KIWI

Una apassionant història sobre una de les ciutats més oblidades. Coneix l'Alexandria que es troba a l'Afganistan en una trepidant trama que ens porta del passat al present per fer-nos rememorar cada trosset d'aquesta ciutat.

L’estranya desaparició dels formatges quadrats

L’estranya desaparició dels formatges quadrats

Pura María García | ISBN 9788414011263 | EDELVIVES

Què hi pot haver d’extraordinari en un formatge quadrat? Quin propòsit secret s’amaga darrere del robatori de tres-cents exemplars de formatges quadrats? La resposta, intrigant i inesperada, la trobaràs, pàgina a pàgina, en el llibre que ara tens a les mans. Ah, i vés amb compte amb les estrambòtiques germanes, la misteriosa Aparició, les pizzes...

En construcción

En construcción

Autors diversos | ISBN 9788494843914 | LITERA LIBROS

L'arquitectura és l'inici d'una transformació. Clara i el seu avi Urbano segueixen pas a pas tot el procés de construcció d'un nou edifici al barri: des de l'avantprojecte fins a l'execució final.

La primera onada

La primera onada

Mariló Álvarez Sanchis | ISBN 9788490268551 | EDICIONS BROMERA

Després de la Gran Guerra, la Terra ha quedat assolada quasi per complet i la humanitat es veu abocada a posar en marxa un projecte d’evacuació del planeta, el Programa Èxode. Alice Dixie forma part d’aquesta primera onada de joves traslladats a una colònia lunar, on prepararan l’arribada de la resta de la població.

Ut pictura poesis y otros tres relatos

Ut pictura poesis y otros tres relatos

Mario Martín Gijón | ISBN 9788417143565 | EDITORIAL PRE-TEXTOS

«Ut pictura poesis» és un relat a tres veus. Tres persones, tres vèrtexs d'un tens triangle amorós, tres identitats que es veuen reflectides en tres misteriosos quadres en un antiquari. Tres emblemes que els defineixen -tres enigmes que potser siguen un de sol. Tres narracions trenades entre Moràvia, Silèsia i Berlín, sobre trens de llarga distància i memòries sepultades de massacres i expulsions en ciutats carregades d'un passat que aflora sota formes inesperades en el present.

Lalo, el príncep rosa

Lalo, el príncep rosa

Gema Otero | ISBN 9788417213121 | EDICIONS 96 S.L.

“No penseu que tots els xiquets són iguals. No! No! i No! Hi ha xiquets màgics, ballarins, afectuosos, parladors, baixets, riallers, voladors, atents, bons, amables...” Lalo, el príncep rosa és un conte coeducatiu que narra la història d’un xiquet que, per sobre de totes les coses, vol ser ell mateix per a sentir, jugar i divertir-se al marge de normes i estereotips sexistes. Aquest conte aposta per la diversitat com un tresor que facilita la lliure expressió de sabers, capacitats, destreses, valors, emocions i sentiments.

Quan tot semblava possible... Els fonaments del canvi cultural en Espanya (1960-1975)

Quan tot semblava possible... Els fonaments del canvi cultural en Espanya (1960-1975)

Carles Santacana i altres | ISBN 9788491342892 | PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA

Aquest volum pretén oferir una panoràmica de les transformacions del món cultural que foren a la base de la transició. Amb un plantejament nou i interdisciplinari, historiadors, filòlegs, experts en art i comunicació, ofereixen un conjunt d’estudis que analitzen els canvis culturals des de múltiples perspectives.

Total pàgines: 2485 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación