Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 29996 llibres vius.

Quan arriba la por

Quan arriba la por

Laia Carrera Crespo | ISBN 9788417638009 | ONADA EDICIONS

Quan arriba la por és un viatge emocional que vol donar llum al procés que experimentem quan transitem per una emoció tan misteriosa i reveladora a la vegada. L’àlbum ens convida a sentir i expressar sense vergonya la por. La simple experiència d’aquesta emoció ens ajuda a entendre, de forma senzilla, que es tracta d’un fet universal i atemporal que ens mostra informació molt interessant sobre nosaltres mateixos.

Els llops de Praga

Els llops de Praga

Benjamin Black | ISBN 9788490269664 | EDICIONS BROMERA

Christian Stern arriba a Praga l’hivern de 1599 per fer fortuna a la cort de l’emperador del Sacre Imperi Romanogermànic, l’excèntric Rodolf II. La nit de la seva arribada, Christian ensopega amb el cos d’una jove al passatge Daurat, un carreró adjacent al castell. Vestida amb un camisó de vellut i amb un medalló d’or al coll, és evident que la dona pertanyia a la classe alta. Qualsevol altre home hauria ensumat el perill, però Christian està determinat a seguir el seu destí.

El Maestrat i els Ports de Morella: una història lingüística

El Maestrat i els Ports de Morella: una història lingüística

Lluís Gimeno Betí | ISBN 9788417050931 | ONADA EDICIONS

El títol del llibre ja és indicador del contingut: El Maestrat i els Ports de Morella: una història lingüística. És un intent d’explicar històricament les llengües conegudes que van ser parlades en aquest espai geogràfic. És una història lingüística, com podria ser-ne una altra, que segurament tindrà llacunes i, certament, podria haver-se centrat en uns altres aspectes que ara són a la moda.

Matar Joan Fuster (i altres històries)

Matar Joan Fuster (i altres històries)

Joan Fuster va patir un atemptat terrorista el 1981. L’intent d’assassinar l’escriptor va saldar-se amb una investigació judicial mínima. La col·locació de potents bombes a la casa de Fuster a Sueca culminava una escalada d’atacs impunes a intel·lectuals valencians. Al País Valencià, la transició va discórrer de forma diferent al relat oficial.

Jo de major vull ser uelo

Jo de major vull ser uelo

Virgínia, Mínguez Martínez | ISBN 9788416920150 | RECLAM EDITORIAL

Des de molt menuts tots volem ser mestres, artistes, o metges. Jo, quan em faça major, ho tinc clar.

Un home bo

Un home bo

Jaume Miquel Peidró | ISBN 9788417213275 | EDICIONS 96 S.L.

Un home bo és una història que raona al voltant d'una societat on el fet de ser honest i honrat suposa breguejar contra l'entorn. Tracta de reflexionar, potser de meditar, al voltant dels determinats graus d'acceptació de pràctiques corruptes del dia a dia. Té dues parts ben diferenciades. La primera exposa, en una història lineal, l'estil de vida del protagonista —Ferran—, un home que resumeix els valors d’una època. Valors que, per més que siguen pregonats com els propis i essencials, fa temps que han perdut vigència. La societat va per un altre camí.

Una pintura filosòfica. Antoni Tàpies i l'informal

Una pintura filosòfica. Antoni Tàpies i l'informal

Giuseppe Di Giacomo | ISBN 9788416260621 | EDITORIAL AFERS

L’obra d’Antoni Tàpies té un paper essencial en l’art contemporani, tant en si mateixa com per les seues implicacions filosòfiques. No debades, la seua obra pot ser definida com una «pintura filosòfica», caracteritzada per una recerca constant sobre la matèria, la qual és tractada com si fos un cos que es fa carn; una matèria, a més, ferida i fragmentada, però que en Tàpies es fa manifestació del transcendent o bé en mostra la dimensió espiritual.

Uuh!

Uuh!

Ben Newman | ISBN 9788417497224 | ANDANA EDITORIAL

Ningú és tan valent com jo i res em fa por... veuràs! Així comença aquest àlbum on trobarem uns arriscats animals que ens volen fer creure qui és l'animal més valent de tots. Un colorit i atractiu llibre del premiat autor Ben Newman, que suposa el seu debut com a creador d'àlbums il·lustrats. (Ben Newman ha estat lil·lustrador dels llibres d'Astrocat).

Les aventures del capità Boira a Eivissa i Formentera

Les aventures del capità Boira a Eivissa i Formentera

Tono Fornés | ISBN 9788494862731 | LLIBRES DE LA DRASSANA

Ràpid! Pugeu a bord! Els vents són propicis i el vaixell del capità Boira té aparellades les veles per a solcar la Mediterrània. En la mar que és llar dels déus i els prodigis, Boira, un vell llop de mar, i el seu intrèpid i enamoradís gos Tu es llancen a una singladura que els durà a trobar terres i gents estranyes i molts secrets per descobrir.

Canalles

Canalles

George R. R. Martin i altres | ISBN 9788469775448 | LLIBRES DE L'ENCOBERT

Antologia inèdita a l’estat espanyol sobre històries de canalles. Inclou “El príncep canalla“, preqüela inicial de Joc de trons (George RR Martin) i altres històries d’autors consagrats com Joe Abercrombie, Scott Lynch o Patrick Rothfuss.

Memorias de un desmemoriado

Memorias de un desmemoriado

Benito Pérez Galdós | ISBN 9788494440090 | EDICIONES Y PUBLICACIONES EL NADIR TRES SL

Publicades a La Esfera en 1915-16, les 'Memorias de un desmemoriado' de Galdós combinen la literatura de viatges amb els progressos en la gestació de la seva obra i la seva singular aventura com editor. Reis, polítics, cures i intel·lectuals, ciutats i paisatges, desfilen sota el tarannà sorneguer d'aquest liberal irredempt. Evocació de tota una vida que, en la present edició, s'acompanya de la crònica de la seva trobada amb la destronada reina Isabel, així com d'una selecció d'articles periodístics previs a la seva producció novel·lística.

Estic insuportable, i què?

Estic insuportable, i què?

Vicent Sanhermelando | ISBN 9788490269237 | EDICIONS BROMERA

L’assetjament escolar i una complicada situació fami­liar han fet de Sergi un adolescent insuportable. A més, tot empitjora quan els desnonen del seu xalet elegant i han de mudar-se a un pis vell del centre de València. L’adaptació a aquest canvi en la seua vida no serà fàcil. Tanmateix, la relació amb els nous veïns, com ara una bloguera de moda o un escriptor sense èxit, i la incipient amistat amb una companya de l’institut, faran que el xic comence a deixar arrere els recels de tot el que l’envolta i la desconfiança cap a les persones que intenten ajudar-lo.

Total pàgines: 2500 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación