Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 28085 llibres vius.

AEPV

Obra completa

De Campos, Álvaro | ISBN 9788416453337 | EDITORIAL PRE-TEXTOS

Publicado parcialmente, sin la prosa, hasta ahora, lvaro de Campos es el heternimo ms ledo de Fernando Pessoa. Es el autor de algunos de los mayores poemas lrico-dramticos de la literatura portuguesa y de las grandes odas del movimiento sensacionista, as como de las Notas para el recuerdo de mi maestro Caeiro. En su poema ms clebre, Tabaquera, Campos dice no ser nada, pero tambin declara tener en s mismo todos los sueos del mundo.

Els dimonis que dicten

Els dimonis que dicten

Salvador Vendrell | ISBN 9788416260225 | EDITORIAL AFERS

L’amenitat de les columnes del "Levante" de Salvador Vendrell ha de pressuposar un horitzó cultural concret: la literatura i la cultura catalanes viscudes des del País Valencià. Vendrell és, de fet, un crític literari camuflat de les lletres catalanes, i bona part de les seues columnes —la majoria de les que es recullen en aquest llibre— són judicis literaris que, exempts d’erudició rebuscada, són aplicats a conèixer la realitat social o la psicologia bàsica del ser humà.

El rei de la casa

El rei de la casa

Franco i Martínez, Josep | ISBN 9788415802761 | EDICIONS 96 S.L.

Jaume viu com un rei, a cor què vols, cor què desitges, perquè son pare i sa mare treballen fora del poble i les iaies el malcrien.

Si ha nevat

Si ha nevat

Paco Esteve i Beneito | ISBN 9788490266922 | BROMERA

PREMI ENRIC VALOR DE NOVEL·LA Als 90 anys, Jordi Llopis ha pactat una treva amb la mort. No sap per quant de temps, però hi ha una cosa que ha de fer abans d’anar-se’n: escriure les memòries d’un vell de 80 anys. No són les seues, sinó les de Joan el Coces, un saludador que va viure durant l’últim terç del segle xix. A més de curar les ferides de pobres i rics, el Coces mantenia una relació molt especial amb els Puig, la família que controlava el comerç de la neu.

Per sempre

Per sempre

Santiago Díaz Cano | ISBN 9788494500848 | LLETRA IMPRESA EDICIONS

Benet, un home tranquil i corrent, té una rauxa sobtada arran d’un fet inesperat. A partir d’aquest moment la seua vida fa un tomb radical i l’infeliç entra –de manera més o menys conscient i més o menys voluntària– en una espiral que l’aboca, per sempre, al patiment. La novel·la, intrigant i plena de giragonses sorprenents, va guiant-nos pel present inestable del seu protagonista, fa ullades esclaridores sobre el seu passat, i ens porta envers un futur imprevisible. Ambicions i frustracions; amors, enveges i odis; inseguretats, traumes, sentiments de culpa...

Max y los superhéroes

Max y los superhéroes

Rocío Bonilla / Oriol Malet | ISBN 9788491420231 | ALGAR

A Max le fascinan todos los superhéroes, pero tiene uno favorito. En realidad, se trata de una superheroína: ¡Megapower! Ella es valiente, puede programar computadoras y desactivar bombas, tiene ultravisión y una fuerza descomunal… Pero lo mejor de todo es que Megapower es diferente a los otros superhéroes, y Max sabe muy bien por qué.

La musa metafísica. Ensayos sobre la poesía de Guillermo Carnero

La musa metafísica. Ensayos sobre la poesía de Guillermo Carnero

Juan José Lanz | ISBN 9788478226917 | INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM

La musa metafísica. Ensayos sobre la poesía de Guillermo Carnero reuneix una sèrie d’anàlisis de l’obra poètica de l’autor valencià, on es combinen l’estudi panoràmic amb l’atenció al text concret, i s’integra el desenvolupament de la seua trajectòria en l’horitzó de la poesia espanyola contemporània.

Orígens i formació de l’Institut Elemental de Benicarló

Orígens i formació de l’Institut Elemental de Benicarló

Francisco Mezquita | ISBN 9788415896708 | ONADA EDICIONS

En aquest llibre, tot aprofitant les fonts documentals existents a l’arxiu històric de l’IES Francesc Ribalta, hem volgut posar en relleu la creació i l’obra de l’Institut Elemental de Benicarló a través d’alumnes i professors durant el període republicà com un exemple més de la tasca educativa de la Segona República, la qual es pretenia que fos el motor i la base de la nova societat arreplegant en aquest cas l’interès i els anhels de l’Ajuntament del poble de Benicarló que al mateix temps es feia portador de desig d’una societat dinàmica i emprenedora que volia ser

Viaje por Galípoli

Viaje por Galípoli

González-Cotta, Javier | ISBN 9788416453894 | EDITORIAL PRE-TEXTOS

No existe ningún otro campo de batalla como el de Galípoli. La península turca está bañada por el Mar Egeo y el estrecho de los Dardanelos, el mítico Helesponto que cruzaron Leandro, Jerjes el persa, Alejandro Magno o Lord Byron. El estrecho divide Europa del Asia Menor. El azul del Mar Egeo refulge bajo el sol. Las ruinas de Troya se intuyen cercanas. Al llegar a Galípoli, el visitante siente que la paz y la guerra forman aquí su peculiar conjuro. Lápidas y memoriales jalonan el viejo campo de batalla.

La balena a l'hivern

La balena a l'hivern

Davies, Benji | ISBN 9788416394395 | ANDANA EDITORIAL

Una nova aventura de No i la balena. Una impressionant histria de valor i amistat del creador Benji Davies. Mentre el pare de No emprn la seva ltima sortida de pesca abans de l'hivern, ell lespera a casa amb els seus gats. De sobte, esclata una gran tempesta i No decideix sortir a buscar-lo. Per la tempesta s molt perillosa, i queda atrapat enmig dun mar gelat. Quan sembla que tota esperana est perduda,una amiga molt especial apareix per ajudar-lo.

El teu cos és ara una illa

El teu cos és ara una illa

Predicatori, Paola | ISBN 9788490265932 | BROMERA

Ascanio està cansat. Dels seus amics, dels seus pares separats, de tot. Però en el fons, prefereix que no ­canviï res en el seu invariable i gris dia a dia. Quan a l’institut coneix Adele, els records amenacen el seu món tranquil i esquerden el mur protector que ha construït al seu voltant. Jacopo, el germà que va perdre fa anys, continua vivint en un racó fosc de la seva memòria.

Per Carnaval, farina i cóc amb sal!

Per Carnaval, farina i cóc amb sal!

Núria Ibáñez López / Míriam Cid Valldepérez | ISBN 9788416505678 | ONADA EDICIONS

Bàrbara i Jaume ens apropen a les tradicions i els racons bonics dels pobles de la comarca del Montsià. Amb només deu anys, ens ensenyaran l’important que és cuidar dels tresors que té la nostra cultura (tradicions, paisatges, parlar propi…). El seu missatge per a tots vosaltres és que amb respecte tot dura més, amb amor res és impossible i amb amics tot és més divertit. En aquesta aventura Bàrbara i Jaume descobreixen que no tots els carnavals són iguals. Hi ha un poble menudet amagat entre la plana i la serra on l’esperit del carnaval és ben viu.

Total pàgines: 2341 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>

Si vols estar al dia de les novetats de la nostra pàgina i saber què passa en el món del llibre et convidem a unir-te al nostre newsletter.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Accés
Portal d'Editors Gremi Llibrers APIV Bibliotecarios
Destacats
Lletres Valencianes La Setmana: Collita Valenciana Sobre la lectura Pais del Llibre Editors TV Escola de pares i mestres per a la lectura Escriptors valencians actuals L'aventura de triar un llibre
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación