Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 28192 llibres vius.

Encesa en flama. Trons d'avís

Encesa en flama. Trons d'avís

Pedro Manchón Pau | ISBN 9788416505654 | ONADA EDICIONS

A la localitat de Beniana ja s’han posat en marxa els preparatius per a la celebració del centenari de les falles de la ciutat. Tots s’han bolcat en l’esdeveniment que tindrà el moment culminant arribades les pròximes festes de Sant Josep, i per commemorar un aniversari tan rellevant l’Ajuntament no ha escatimat en esforços.

Empar, fallera major infantil

Empar, fallera major infantil

Grande Serrano, Fani | ISBN 9788490265918 | BROMERA

Empar és una xiqueta vital i optimista que vol ser fallera major infantil de la seua comissió. Però a casa no van molt bé les coses i son pare i sa mare no ho veuen gens clar. Empar pensa una solució i demana ajuda a amics i veïns per a aconseguir el seu somni. Ho sabrem al final d’aquesta deliciosa obra sobre l’amistat, la il·lusió...

Creadores de futuro

Creadores de futuro

Pedro Gómez-Romero | ISBN 9788437099149 | PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA

Hi ha moltes formes de canviar el món, però els descobriments científics i el desenvolupament de noves tecnologies brinden l'oportunitat de dur a terme transformacions radicals i incommensurables. El físic Volta no va inventar la pila per a alimentar cap artefacte elèctric, però va canviar el nostre món com ni ell mateix podia imaginar. No cal ser premi Nobel per a fer contribucions a la nostra evolució tecnològica, ni dedicar-se a la -ciència, solament cal disposar de les eines per a crear futur.

L'enigma de Bagdad

L'enigma de Bagdad

Lluís Miret | ISBN 9788481313895 | TÀNDEM

Tres històries aparentment independents s’entrellacen en un relat que podria canviar tot allò que sabem sobre la història de la humanitat. L’enigma de Bagdad aborda la necessitat de protegir el patrimoni cultural de la devastació de les guerres.

El deporte es divertido. ¡Elige tu preferido!

El deporte es divertido. ¡Elige tu preferido!

Sala, Alberto | ISBN 9788498457605 | ALGAR

Al volver de clase, en fin de semana, en vacaciones… ¡qué divertido es siempre jugar! Hay tantos juegos como puedas imaginar.

Això va ser i fou…

Això va ser i fou…

Empar de Lanuza / Paulapé | ISBN 9788416394340 | ANDANA EDITORIAL

En Això va ser i fou… trobareu uns contes en vers meravellosos. Ocells, tortugues, ratetes, gats, dragonets, llops i altres animals singulars ens expliquen històries curioses il·lustrades fabulosament, que portaran el lector a mons fantàstics i engrescadors. L’escriptora Empar de Lanuza i la il·lustradora Paulapé han treballat amb la complicitat de conéixer-se des de sempre, com una mare i una filla, per crear aquest llibre preciós en què relats, rimes i dibuixos aconsegueixen encomanar als lectors la imaginació, la il·lusió i la tendresa.

Recursos inhumans

Recursos inhumans

Pierre Lemaitre | ISBN 9788490267332 | BROMERA

Alain Delambre és un directiu de cinquanta-set anys desgastat per quatre anys d’atur. Exdirector de recursos humans, accepta petites feines que el desmoralitzen. A la sensació de fracàs, aviat s’hi afegeix la humiliació de cobrar cinc-cents euros al mes. Així que quan un empresari, finalment, accepta considerar la seva candidatura, Alain Delambre està disposat a tot, a demanar diners prestats, a desqualificar-se davant la seva esposa i les filles, i fins i tot, a participar en l’última prova de la contractació: un joc de rol amb ostatges.

Pekín

Pekín

Miguel Ángel Petrecca | ISBN 9788416906192 | EDITORIAL PRE-TEXTOS

Cada viajero debería poder llevarse de una ciudad un gráfico en que se representara la suma de los itinerarios que ha realizado a pie. Miraría ese esquema como quien consulta un horóscopo natal o un código genético, porque la figura que cada uno traza con sus pies sobre una ciudad (una maraña de líneas, círculos, espirales y zigzags) es irrepetible. Trato a veces de imaginar cómo sería el dibujo que formaría la suma de mis pasos sobre Pekín. Aunque me pertenezca sólo a mí, ese gráfico también dice algo sobre Pekín, sobre lo que ésta es capaz de producir en quien la camina.

Història de les falles de Carcaixent

Història de les falles de Carcaixent

David Vidal | ISBN 9788494490361 | EL PETIT EDITOR

La història d’una festa que va sorgir en la nostra ciutat en un moment de canvi, i que a poc a poc va establir-se fins convertir-se en la primera de les festifvitats locals, la més activa i nombrosa. També la història de la ciutat i la seua evolució en els darrers vuitanta anys.

No, pare, no

No, pare, no

Esperança Roure | ISBN 9788416789665 | EDITORIAL TRES I QUATRE

Parlar d'abusos sexuals als infants ens fa esgarrifar a tots, sobretot si pensem que un percentatge molt alt passen dins l'àmbit familiar més proper del menor. Per això aquest llibre és tan important: es tracta d'una eina de denúncia i també terapèutica, que pot ajudar professionals, adolescents i adults directament afectats, a més d'adults propers als infants i/o adolescents que en aquest moment siguin víctimes d'abusos.

Robert, el del desert

Robert, el del desert

Merxe Ferri Carbonell | ISBN 9788415802815 | EDICIONS 96 S.L.

Robert té 10 anys i el cabell arrissat de color safanòria. Bé, això és el que li diu la seua germana per fer-lo enrabiar. Els seus gustos, entre altres, són: el color taronja, menjar olla al forn; com a fruita preferida, la mandarina; com a beguda, l’orxata; entre els dolços que més li agraden, el torró de gema cremada.

La memoria de tu nombre

La memoria de tu nombre

Amadeo Laborda | ISBN 9788461759156 | LLETRA IMPRESA EDICIONS

¿Qué queda de los años cuando nos adentramos en la vida? ¿Qué acontece en la memoria al cabo del tiempo? ¿Qué recuerdo nos atrapa a pesar del olvido y la desgana? «Quedan las sombras, no queda otra cosa», dice la voz sigilosa de esta novela que se adentra con pasos vacilantes en una casa a la que no había vuelto en casi dos décadas. Quedan las sombras de los árboles talados esperando el vientre caliente de los perros.

Total pàgines: 2350 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>

Si vols estar al dia de les novetats de la nostra pàgina i saber què passa en el món del llibre et convidem a unir-te al nostre newsletter.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Accés
Destacats
Lletres Valencianes Editors TV
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación