Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 30510 llibres vius.

Una nit sense vent

Una nit sense vent

Mercè Claramunt | ISBN 9788413581576 | EDICIONS BROMERA

M’oferiria tota, tota. M’oferiria a l’aventura d’arribar a les tenebres, morta la paraula. Miraria de pregar a deu però, a tampoc no podria.

Tots els colors del blanc

Tots els colors del blanc

Ferran Joanmiquel Pla | ISBN 9788417469313 | EDITORIAL TRES I QUATRE

Una regió remota del nord d’Europa. La Nit de Vent és l’última parlant de la seva llengua, el xaatmi. Quan ella mori, la memòria mil·lenària del seu poble desapareixerà. La Nit de Vent viu amb la seva néta, amb qui manté una relació difícil. La dona jove no entén per quin motiu la seva àvia s’obstina a parlar només en xaatmi, idioma que ella és incapaç d’entendre. Les ferides del passat familiar perviuen a través de les coses que no es diuen.

Aventuras de un cocodrilo con gafas y bigote

Aventuras de un cocodrilo con gafas y bigote

Ana Gómez-Pavón | ISBN 9788418641053 | BRIEF EDICIONES

Klaus es un cocodrilo que, a diferencia de sus congéneres, nace en la Selva Negra, en Alemania, y es adoptado por una pareja de granjeros que lo crían como si fuera casi humano. Con el tiempo, Klaus acabará pareciéndose a su padre adoptivo: le saldrá bigote y necesitará llevar gafas como él. Pero, por problemas de salud, deberá regresar a la selva amazónica, donde sufrirá el rechazo del resto de su especie por ser diferente.

Propaganda totalitària

Propaganda totalitària

Siegfried Kracauer | ISBN 978847822874 | INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM

Propaganda totalitària de Siegfried Kracauer va tenir el seu origen entre 1936 i l’hivern de 1937-1938, però no es va publicar en vida de l’autor. L’Institut für Sozialforschung va desestimar una publicació de la versió llarga i va encarregar a Theodor W. Adorno abreujar el text.Solament ens ha arribat una versió manuscrita de difícil lectura amb molts retocs, així com alguns estudis previs igualment manuscrits.

Marite i les dones goril·la

Marite i les dones goril·la

Teresa Sanchis Labiós | ISBN 9788494775895 | SCITO EDICIONS

Aitana és una adolescent rebel i contestatària que tracta de descobrir quin paper juga en la lluita per visibilitzar les dones a l’art. Tot comença amb la inauguració a l’IVAM d’una exposició, on és testimoni de l’acció de les Dones Goril·la, un grup activista feminista clandestí que porta de cap a tota València. Marite, una professora interina d’Història de l’art, guiarà i ajudarà a Aitana a aconseguir els seus objectius.

La casa invisible

La casa invisible

Carme Cardona | ISBN 978841222656 | LLIBRES DE LA DRASSANA

Alba, abandonada pels seus pares en una misteriosa casa amagada en els boscos d’Irlanda, és una xiqueta marcada per una màgia fosca i perillosa. Entre encantadores, savis, dracs i druides que afonen les seues arrels en la mitologia gaèlica, tractarà de buscar la seua pròpia identitat. Qui és Alba en veritat? Per què la custodien i la temen? La Casa Invisible proposa un viatge fascinant a un univers en què les coses extraordinàries s’entrecreuen amb el descobriment de l’amor, la traïció i el coratge. Una fita de la literatura fantàstica en valencià.

El gran llibre de les olimpíades

El gran llibre de les olimpíades

Veruska Motta/ Luca Poli | ISBN 9788413581736 | EDICIONS BROMERA

Sabies que en una edició de les Olimpíades hi hagué una prova de carrera d'obstacles... aquàtica? Que la flama olímpica ha viatjat a l'espai i que alguns dels campions més grans de la història van viure fa milers d'anys? Els Jocs Olímpics no només són apassionants: també estan plens d'històries. Dels orígens als nostres dies, dels atletes més populars a les curiositats més inesperades, en les pàgines d'aquest llibre trobaràs la verdadera història de les Olimpíades.

Mil vidas más

Mil vidas más

Pepe Gálvez/ Alfonso López | ISBN 9788412096842 | DESFILADERO EDICIONES

Nueva edición, ampliada con 37 páginas adicionales de cómic. En formato de novela gráfica, una biografía que, al tiempo, es un fresco de la lucha antifranquista y de los miles de personas que lucharon en la clandestinidad para traer la democracia a nuestro país. El guion de Pepe Gálvez nos ofrece un testimonio imperecedero mientras que el dibujo de Alfonso López, por una parte, reconstruye una época, y, por otra, su vertiente más expresionista enriquece la mirada del lector y extrae la significación última de cada escena.

Berenar sota les moreres

Berenar sota les moreres

Maria Lluïsa Amorós Corbella | ISBN 9788417638191 | ONADA EDICIONS

Aquell final de primavera de 2014, un fet inesperat trasbalsarà el món quotidià de l’Olívia i necessitarà posar-hi ordre. Fa neteja d’armaris i calaixos, plens de bocins de la seva vida passada que, inevitablement, tornen. Ha pensat telefonar a l’Elisa, una amiga de la universitat, per complir la promesa que es van fer quan encara estudiaven: que es retrobarien les quatre amigues a l’antic xalet de Platja d’Aro dels Cassany, on celebraven les festes en la seva joventut.

Intel·ligència artificial. Com els algorismes condicionen les nostres vides

Intel·ligència artificial. Com els algorismes condicionen les nostres vides

Enric Senabre/ Vicent Costa | ISBN 9788416698608 | SEMBRA LLIBRES

En aquest llibre bàsic i necessari, Enric Senabre i Vicent Costa ens situen davant els reptes urgents que ens planteja la intel·ligència artificial. A partir d’exemples quotidians, ens ofereixen eines per a reflexionar sobre les implicacions socials i morals dels algorismes que ja condicionen les nostres vides. Un llibre imprescindible per a prendre partit en una lluita desigual però apassionant de la guerrilla democràtica contra el control de les grans corporacions tecnològiques.

El quadern de l'espia

El quadern de l'espia

Marià Veloy | ISBN 9788412373417 | Galés Edicions

A l’única taula de l’estudi on visc, sota la llum del flexo, l’espia hi ha deixat el seu quadern. De les tapes d’un negre sotana en sobresurten factures, post-its, bitllets de metro… Són notes de cal·ligrafia bòrnia on s’hi parla no dels meus hàbits banals, sinó dels paisatges que haurien d’il·luminar-me les parpelles i s’han convertit en cicatrius. Els morts que coneixien el meu malnom, les dones que van estimar-me amb una devoció que no he honrat, els fills que no he sabut protegir, la família que es mereixia algú domesticable.

Tots els noms de la por

Tots els noms de la por

Víctor Labrado | ISBN 9788413581491 | EDICIONS BROMERA

A banda de tot allò que demostra la ciència i s’ensenya a les escoles, hi ha un món misteriós fet de llegendes que formen part de la tradició oral del nostre país. Víctor Labrado ha elaborat un treball de recerca per a presentar-nos criatures com els nyítols, els butonis, la Quarantamaula, el moro Mussa o l’home del sac. Francesc Santana s’ha encarregat del repte de posar cara, ulls i nassos, molts nassos, a aquests personatges mitològics, alguns dels quals no havien estat mai representats gràficament.

Total pàgines: 2543 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación