Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 30282 llibres vius.

L'ombra del pare

L'ombra del pare

Pasqual Alapont | ISBN 9788490262986 | EDICIONS BROMERA

Des que va morir son pare, Víctor viu sol amb sa mare, Roser. Amb tot, la situació es complica quan el jove descobreix que ella pretén refer la seua vida amb un altre home. El seu rebuig encara anirà a més quan s’adone que Iris, una companya de classe a la qual detesta, és filla de la nova parella de Roser i, per tant, pot convertir-se en la seua germana. Decidit a acabar amb la relació de sa mare, Víctor tramarà un engany per a rebentar-ho tot.

Terra baixa

Terra baixa

Àngel Guimerà | ISBN 9788416698417 | SEMBRA LLIBRES

Terra baixa d’Àngel Guimerà és una de les obres teatrals de referència de la literatura catalana i encara avui una de les més traduïdes i representades als nostres escenaris. En aquesta nova i actualitzada versió, l’escriptora Maite Carranza, guanyadora entre d’altres del Premi Cervantes Chico, Premi de la Crítica Serra d’Or i el Premi Nacional de Literatura infantil i juvenil, ha realitzat un exquisit treballat junt a a la també escriptora i guionista Júlia Prats per apropar als nostres dies aquesta obra mestra.

El castell d'Entorn i no Entorn. Primeres Rondalles d'Enric Valor

El castell d'Entorn i no Entorn. Primeres Rondalles d'Enric Valor

Enric Valor / Jordi Raül Verdú | ISBN 9788499042336 | BULLENT, EDICIONS DEL

Fa segles, Teresa vivia en una cabanya de la serra amb son pare. Un dia, cosia a la porta i va veure venir cap a ella un pobre alt i flac, amb una barba i cabellera blanca i llarga, que duia a l’esquena unes alforges. Teresa li va traure un plat de calent i quan el vell se’l prengué, buscà en les alforges i tragué un llibrot, de velles tapes i fulls de pergamí. A la nit, començà, a mitja veu, a llegir les estranyes paraules de la primera pàgina, que deien: «Faig – aixac –abrac – cadabrac»...

El fin del armario

El fin del armario

Bruno Bimbi | ISBN 9788493704469 | ANACONDA EDITIONS

Para que uno sea libre, todos han de serlo. Por eso EL FIN DEL ARMARIO ha sido escrito para personas de todas las orientaciones e identidades. Bruno Bimbi integra historias individuales y colectivas ocurridas en todo el mundo. Habla de homofobia y transfobia, racismo y antisemitismo, filosofía, historia, series de televisión, aplicaciones para ligar, discotecas y cuartos oscuros. Y del papa Francisco, Jair Bolsonaro, Nicolás Maduro, lIsrael e Irán, y de Vox y de Vox y Abascal, pero también de Alan Turing, Pedro Zerolo, Rosa Parks y las maricas rebeldes de Stonewall.

Progeniem

Progeniem

María Cuesta Martín | ISBN 9788417731786 | EDITORIAL SARGANTANA

Nunca llegas a saber la verdad del todo. Siempre hay verdad en la mentira y la mentira puede ocultar verdad. En la vida de Emma, la enfermedad de su hermana, la ausencia de su padre y la huida de una madre que apenas conoció lo invaden todo. Y la llegada de aquellos que se hacen llamar Progeniem cambiará los límites de lo que creía saber como cierto. ¿Está preparada para saber la verdad? ¿Para saber del calor de Derek, de la risa de Ana o de la amistad de Carlos y Luis? ¿Está preparada para perderlo todo? Ella os responderá por mí.

Business Cat. Dinero. Poder. Galletitas

Business Cat. Dinero. Poder. Galletitas

Tom Fonder | ISBN 9788417058999 | FANDOGAMIA

Jefe. Multimillonario. Empresario sin igual. Gato. El único magnate que puede presumir de tener su propia caja de arena privada de ejecutivo y una lujosa mega gatera. El elegante Business Cat falta a sus citas por quedarse atrapado en árboles, manda correos durmiendo sobre el teclado, y pide que le dejen salir, luego entrar, y luego volver a salir.

Fugaç

Fugaç

Ramon Guillem | ISBN 9788490263754 | EDICIONS BROMERA

El temps és un falcó pelegrí que el desig ens rapinya, un tauró trist sotjant les platges de l’estiu

Creatividad: cómo evaluarla y cómo potenciarla

Creatividad: cómo evaluarla y cómo potenciarla

Agustín Regadera López, José Luis Sánchez Carrillo | ISBN 97884152045 | BRIEF EDICIONES

a creatividad es la capacidad humana de producir ideas nuevas y valiosas. Es un rasgo de la personalidad que se requiere cada vez más en los puestos de trabajo y está presente desde los primeros años de la niñez. Todos los niños son creativos. Sin embargo, al llegar a la edad adulta apenas aparece con fuerza. Una de las principales causas de esta pérdida de capacidad creativa se debe a que no se trabaja ni se cultiva de forma sistemática y organizada en la educación obligatoria.

La comare rabosa i altres rondalles d'animals

La comare rabosa i altres rondalles d'animals

Joaquim G. Caturla | ISBN 978841555498 | TÀNDEM

De Xixona al Campello, entre la Carrasqueta i el Cabeçó d’Or, la comare rabosa enginya una jugada per furtar-li al compare llop el botí que entre els dos havien decidit emportar-se. El pla de la rabosa deixarà al descobert la seua destresa i habilitats, però també les del llop! «La comare rabosa» és la primera de les deu captivadores rondalles valencianes reunides en aquest recull.

El traficant de nits

El traficant de nits

Ivan Carbonell | ISBN 9788412043020 | LLIBRES DE LA DRASSANA

Quan Helen Finch va inesperadament de monitora a un campament juvenil a la localitat de Calles, en els Serrans, no imagina que un fet alterarà els dies agitats d’activitats multiaventura, escalada i nits mirant el cel ple d’estels. Just quan està a punt d’iniciar un amor estival, una notícia terrible recorre el campament: ha desaparegut una xica que tots coneixen a la Pobla de Vallbona, en la comarca veïna del Camp de Túria.

La Crítica de Arte Española en el Exilio Francés. La Revista Galería

La Crítica de Arte Española en el Exilio Francés. La Revista Galería

Inmaculada Real López | ISBN 9788418155345 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

En este libro se presenta la crítica de arte escrita por los exiliados en Francia durante los años cuarenta, un tema de la historia del arte hasta ahora inédito que se aborda desde la prensa cultural fundada por los republicanos. Por primera vez, se ponen en valor los artículos artísticos escritos en las revistas españolas en la primera década del destierro, los cuales han permanecido ajenos a los estudios de la crítica por falta de reconocimiento.

Secrets

Secrets

Joan Torró | ISBN 978849026364 | EDICIONS BROMERA

A través de quatre relats ben diferents, assistirem al naixement de la poesia trobadoresca i veurem com, a partir d’aquest inici, autors com Ramon Llull, Ausiàs March i Joanot Martorell van fer evolucionar la literatura valenciana. Els tres escriptors es converteixen, així, en protagonistes de les narracions, que ens mostren com a persones de carn i ossos aquests autors tan mitificats i ens acosten a la seua part més humana i a les tribulacions que van sofrir al llarg de la seua vida. Tot això, en un ball compassat entre la realitat i la ficció, entre la reflexió i l’humor.

Total pàgines: 2524 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación