Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 30242 llibres vius.

El destí d'en Fausto

El destí d'en Fausto

Oliver Jeffers | ISBN 9788417497606 | ANDANA EDITORIAL

Una vegada hi havia un home que creia que ho posseïa tot i es va disposar inspeccionar el que era seu."Ets meva", va dir en Fausto a una flor, a una ovella, a una muntanya... Però com tot això no li bastava, va prendre un vaixell i es va fer a la mar. La prepotència i arrogància d'en Fausto, així com la seva creença que es pot posseir tot, li impedeixen entendre a la natura, la qual cosa, irremeiablement, l'abocarà a la seva destrucció.

Com m'agradaria que estigueres ací

Com m'agradaria que estigueres ací

Charo Pita/ Dani Iglesias | ISBN 978849026901 | EDICIONS BROMERA

La llebre estava al prat, com tenia per costum, quan va veure una botella flotant en el riu. La va rescatar i, amb l’ajuda dels seus amics, va poder traure el missatge que contenia. Un breu «Com m’agradaria que estigueres ací!». La nota, la impulsa a fer les maletes, anar més allà de la frontera del bosc, on cap espècie s’ha atrevit a endinsar-se mai, i caminar riu amunt...

Un estiu espacial

Un estiu espacial

Carmen Alcayde | ISBN 9788417731830 | EDITORIAL SARGANTANA

Un científic destarifat que, en un estiu «espacial», ens ensenya com trasformar en invents meravellosos allò que altres ja no volen.

Bruna i el drac

Bruna i el drac

Vicent Miralles/ Aleksandar Zolotic | ISBN 9788412043051 | LLIBRES DE LA DRASSANA

Bruna viu als peus del Montgó, on apareix un gran drac que ompli de temor el poble. La filla del forner, curiosa, valenta i llesta, serà l'única esperança.

Canvi climàtic

Canvi climàtic

Yayo Herrero/ María González/ Berta Páramo | ISBN 9788412015034 | LITERA LIBROS

Durant desenes de milers d’anys, els éssers humans van viure utilitzant l’energia del sol, de les marees, dels vents o de la llenya per cobrir les necessitats que tenien. Tanmateix, a partir de la Revolució Industrial es va començar a fer servir de manera massiva el carbó, el petroli i el gas natural.

COVID-19: Medidas del RDL 8/2020 en el ámbito laboral. Doctrina, legislación y formularios

COVID-19: Medidas del RDL 8/2020 en el ámbito laboral. Doctrina, legislación y formularios

Carlos L. Alfonso Mellado / Gemma Fabregat Monfort | ISBN E000020005085 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

Los beneficios producidos por la venta de este libro irán destinados a investigaciones relacionadas con pandemias. El Gobierno ha aprobado el 17 de marzo y se publica en el BOE en el día de hoy, 18 de marzo, el RDL 8/2020, con medidas especiales en el ámbito laboral, en atención al estado de alarma que en su momento se decretó. El RDL contiene medidas muy importantes en el ámbito económico, social y laboral. En concreto, las medidas adoptadas en este Real Decreto-Ley están orientadas a un triple objetivo.

Quan s'apague la llum

Quan s'apague la llum

Joanjo Garcia | ISBN 978849026389 | EDICIONS BROMERA

«No ens mereixem tanta bellesa», va dir Ricard a la seua germana Anna. Al cap de poc de temps, ell va desaparéixer en un misteriós accident aeri prop d’Islàndia, en un vol privat organitzat per la Fundació Orió. Ricard no deixava de parlar de l’emergència climàtica, de l’egoisme de la humanitat, que esprem el planeta fins a condemnar-lo al col·lapse. Unes idees que fan dubtar a Anna del que ha passat i l’animaran a viatjar a Islàndia per conéixer la veritat sobre Ricard.

Una lluna a la finestra

Una lluna a la finestra

Marta Tena Subirats | ISBN 9788417638832 | ONADA EDICIONS

Un cadàver. Retorn als orígens. Una pèrdua insubstituïble. Lluita maqui. Els Ports. Gelosia. Culpabilitat. Venjança. Prediccions i conjurs. El monestir de Benifassà… Un còctel que ens porta a una novel·la curta amb una llarga història.

Principis elementals de la filosofia

Principis elementals de la filosofia

Georges Politzer | ISBN 9788416698479 | SEMBRA LLIBRES

Des de Plató fins a l’època contemporània, aquest manual bàsic i didàctic és una eina imprescindible per a introduir-nos en la història de la filosofia des d’un punt de vista crític, materialista i transformador. Les seves pàgines reuneixen les lliçons de Georges Politzer, curtes i entenedores, que van recollir els seus alumnes quan era professor de la Universitat Obrera de París, un projecte educatiu que pretenia explicar als treballadors els conceptes necessaris per a comprendre la societat.

La furia del cielo

La furia del cielo

Francisca García Jiménez | ISBN 9788417731335 | EDITORIAL SARGANTANA

Teresa, una mujer luchadora que pertenece a una familia de la alta burguesía valenciana a la que la guerra impulsa a huir y refugiarse en el campo. Es allí donde descubre un secreto que altera su mundo. En un arrebato, escapa de la masía para refugiarse en casa de un amigo, pero llegan los soldados y es atacada y forzada por uno de ellos, que la deja mal herida. Gracias a un amigo consigue recuperarse, pero su vida ha quedado marcada y los acontecimientos la arrastran sin control.

 La virilitat d'Espanya a l'Àfrica. Nació i masculinitat al colonialisme al Marroc (1880-1927)

La virilitat d'Espanya a l'Àfrica. Nació i masculinitat al colonialisme al Marroc (1880-1927)

Gemma Torres Delgado | ISBN 9788416260829 | EDITORIAL AFERS

Malgrat que ha estat exclòs de la gran narrativa nacional, el colonialisme al Marroc fou un fenomen decisiu en la construcció de la nació espanyola a la fi del XIX i principi del XX. No és casual que de l’exèrcit africà sorgís el grup de militars que es van aixecar contra la República, entre ells el mateix Franco. El colonialisme espanyol al Marroc s’ha estudiat sobretot des de la història política i militar, però és encara poc conegut.

Les espases del faquir

Les espases del faquir

Oriol Malet / Jesús Cortés | ISBN 9788490265420 | EDICIONS BROMERA

Fran, Gomo, Mati i Wen hauran de posar en pràctica totes les seues habilitats detectivesques per a ajudar Blai, un bon amic jugador d’handbol acusat del robatori d’unes espases en una fira d’atraccions. La seua carrera esportiva corre perill i les proves del cas no deixen cap dubte: Blai n’és el culpable. On són les espases? Un nou cas per a aquests quatre amics apassionats de l’esport i de les aventures de Sherlock Holmes.

Total pàgines: 2521 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación