Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 29905 llibres vius.

Kevin, l'amic imaginari en què pots creure de debò

Kevin, l'amic imaginari en què pots creure de debò

Rob Biddulph | ISBN 9788417497002 | ANDANA EDITORIAL

En Kevin és un amic imaginari amb un cor de debò, i ha vingut per ensenyar a tothom que, si creus en els teus amics, ells també poden dur part de la seva màgia al teu món… En Kevin és el teu nou company, i la cinquena fantasia fantàstica del supervendes i premiat Rob Biddulph. - Un àlbum sobre lamistat, amb un nou punt de vista. El nen viatja al món dels monstres, i allà ell és lamic invisible. - Un àlbum il·lustrat per a nens i nenes a partir de 6 anys per aprendre regles de convivència i fomentar lempatia. - Un llibre ple de color.

Pous de memòria

Pous de memòria

Joan Mascarell | ISBN 9788494775826 | SCITO EDICIONS

'Pous de memòria. Terrats a vora mar' et convida a sentir Dénia com si estigueres allí mateix. Un conjunt de relats que et traslladen a la Mediterrània més exuberant i a conéixer l’ésser humà a través d’històries de ficció realista i reveladora d’una terra oberta i multicultural, en una ficció realista, d’ara i de fa molt de temps. Joan Mascarell ens apropa a una Dénia que no poden conéixer els turistes, eixa que sols pot sentir-se al cor d’un escriptor que ama el que escriu.

A la platja de Camus

A la platja de Camus

Elvira Cambrils | ISBN 9788499042107 | BULLENT, EDICIONS DEL

L’atzar ofereix a Sílvia, guionista de cinema frustrada, treballadora a temps parcial i mare de dues filles, el relat de Daniel –un valencià d’Algèria, admirador d’Albert Camus, que va fugir d’allà el 1962 amb la independència de la colònia– de la mà del seu fill, Toni-Lluís.

Fuig sense mirar arrere

Fuig sense mirar arrere

Luis Leante | ISBN 9788483485064 | MARJAL

El cotxe va anar agafant més velocitat i va començar una aventura que mai no hauria pensat viure als meus quinze anys. Quan vas a cent quilòmetres per hora dins d’un cotxe, sents que el que es mou és el món de fora i no tu. Però, quan vas a cent vint i no portes vidres perquè algú ha rebentat d’un tret les dues llunes, et sents com si t’hagueres llançat en paracaigudes des de l’estratosfera sense botelles d’oxigen. No és vertigen, ni mareig, ni pànic, ni dolor, és tot això alhora multiplicat per mil.

Florescència

Florescència

Kopano Matlwa | ISBN 9788416698257 | SEMBRA LLIBRES

Masechaba és una jove metgessa que s’enfronta a nombrosos conflictes: l’esgotament que li genera ser testimoni d’un sistema de salut pública amb greus mancances, el distanciament amb una mare profundament religiosa que li impedeix assumir la mort del seu germà, els temors més profunds que confessa a la seva terapeuta… Florescència és una novel·la absolutament commovedora que, amb una prosa punyent, explora els conflictes racials, econòmics i de gènere de la Sud-àfrica postapartheid.

Tot entra en el pes

Tot entra en el pes

Toni Mollà | ISBN 9788409052714 | VINCLE EDITORIAL

Tot entra en el pes és un dietari iniciat el dia que l’autor fa cinquanta anys i s’allarga una dècada exacta. Ordenat sense dates, com un flux ininterromput, Toni Mollà hi descriu els canvis viscuts en el seu entorn personal, però també cultural, cívic o polític. A prop de la literatura memorialística, recupera la seua infància a Meliana, i la descoberta de la ciutat, dels viatges i dels llibres com les seues connexions amb el món global.

Mar i cel

Mar i cel

Àngel Guimerà | ISBN 9788490268193 | EDICIONS BROMERA

Des que fou estrenada l’any 1888, Mar i cel ha esdevingut una de les obres de teatre més llegides i representades de la nostra literatura. Al cap d’un segle, l’adaptació musical de Dagoll Dagom l’ha convertida en un clàssic contemporani, que s’ha incorporat definitivament a l’imaginari col·lectiu. Al capdavall, el text original d’Àngel Guimerà, que aquí presentem, té totes les virtuts de les grans composicions literàries.

Veure dins els versos. La poesia de Joan Fuster

Veure dins els versos. La poesia de Joan Fuster

Salvador Ortells Miralles | ISBN 9788491342847 | PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA

Un estudi complet i exhaustiu de la producció poètica publicada de Joan Fuster. Llibre a llibre i poema a poema, recorre des dels inicis en la premsa valenciana fins als poemaris més representatius de la seua època de maduresa creativa. A més de recuperar poemes dispersos en diverses publicacions al llarg dels anys cinquanta i seixanta, transcriu i comenta, per primera vegada, els poemes en castellà publicats en la revista Verbo, que Joan Fuster fundà i dirigí junt amb José Albi en la dècada dels quaranta.

El paradís a les fosques

El paradís a les fosques

Vicent Usó | ISBN 9788490269008 | EDICIONS BROMERA

Per a Maties Passera la vida consisteix a escalar posicions. N’està convençut, l’èxit implica aconseguir a qualsevol preu totes les metes plantejades, establint una cursa sense final per a pujar cada vegada més i més amunt. De manera que si en alguna ocasió els principis ètics s’interposen en el seu camí, no dubta mai a renegar-ne. És per això que el seu afany per menys­prear els detalls quotidians i el valor de les coses intangibles posarà contra les cordes la relació amb la seua esposa i també amb la seua pròpia mare.

Prietas las filas. Vida quotidiana i franquisme

Prietas las filas. Vida quotidiana i franquisme

Robert Martínez Canet (coord.) | ISBN 9788477958079 | MUSEU VALENCIÀ D'ETNOLOGIA

Durant gairebé 40 anys Franco va governar Espanya amb mà de ferro. Des de la victòria en abril de 1939 fins la seua mort el 20 de novembre de 1975 el Caudillo va dirigir un règim totalitari de caire nacionalcatolicista que, tot i patir les seues crisis internes, va mantenir la seua essència antidemocràtica fins el final. Aquesta herència històrica de dècades de franquisme ha configurat una societat i una democràcia certament singular a Espanya.

La bicicleta

La bicicleta

Anca Balaj | ISBN 9788414011249 | EDELVIVES

Encara que la primera bicicleta és un dels regals més desitjats per a qualsevol xiquet o xiqueta, a vegades la relació amb esta no resulta tan meravellosa com somiaves i cada volta que la muntes, caus un bac. Podries arribar a pensar que tens poca traça i que mai arribaràs a muntar-la, però la veritat és molt diferent: t’ha tocat una bicicleta salvatge. En este conte descobriràs com domesticar-la, amb saviesa i perseverança.

La crisi com a triomf del capitalisme

La crisi com a triomf del capitalisme

Josep Fontana | ISBN 9788417469016 | EDITORIAL TRES I QUATRE

El sistema capitalista ha estat assumit pel conjunt de les societats occidentals com un model d’organització natural. El triomf del capitalisme és vist, doncs, com el resultat inevitable i sense alternatives del progrés, que ha deixat obsoletes la resta de vies possibles. Amb aquesta visió, la crisi de l’última dècada ha estat únicament un parèntesi momentani del progrés i ha estat ocasionada pels problemes naturals de l’economia.

Total pàgines: 2493 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación