Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 28416 llibres vius.

La presó del cel

La presó del cel

«La presó del cel» és una novel·la que parla de la postguerra en un poble valencià del sud, un poble qualsevol. Però no és una novel·la més sobre aquest període tan novel·lat i dut moltes vegades a la gran pantalla. I és que els seus protagonistes són un capellà —el pare Lluís— d’idees progressistes, que lluita per canviar l’ordre de les coses, i tres xiques que són injustament repressaliades pel franquisme. Amb ells conviuen una galeria de personatges de gran vivesa i profunditat humana, que conformen un emotiu testimoni de la vida d’aquells difícils anys.

Tirant lo Blanc per a infants

Tirant lo Blanc per a infants

Salvador Vendrell | ISBN 9788416505494 | ONADA EDICIONS

«Tirant lo Blanc» és una de les novel·les més interessants i representatives de la literatura universal. Escrita per un valencià, Joanot Martorell, en un moment en què la nostra llengua es parlava i s’escrivia per tots els camins de la Mediterrània. A través de les seues pàgines, assistireu a les aventures d’armes i d’amor d’un cavaller que volia aconseguir un somni: alliberar Constantinoble dels seus enemics. S’ha dit que és una història total perquè parla de tot: dels costums, de la guerra, de l’amor… Però, sobretot, s’ha destacat la seua versemblança.

Supermara, superheroína por sorpresa

Supermara, superheroína por sorpresa

Teresa Broseta | ISBN 9788481315318 | TÀNDEM

Mara compleix vuit anys, però està trista. Fa dies que està a l'hospital. Des que té càncer, ha d'anar tan sovint... De sobte, apareix tota la seva família i Mara, que no riu des de fa molt, se sent feliç. Quan bufa els ciris, demana un desig. T'imagines quin? Amb l'ajuda de les persones que la volen, el somni d'aquesta superheroïna es farà realitat.

La cuina de la gent de la mar. Els ranxos a la barca

La cuina de la gent de la mar. Els ranxos a la barca

Juan José Roda Martínez | ISBN 9788417050221 | ONADA EDICIONS

«La cuina de la gent de la mar. Els ranxos a la barca» és un recull de plats bàsicament elaborats tal com es feien anys enrere a la barca. Tot i això, també hi trobareu algun exemple de cuines foranes on els productes de la mar són els principals protagonistes. Aquestes receptes han estat elaborades segons la tradició, que dia a dia ha anat passant d’una família a una altra. És per aquest motiu que segurament podeu trobar diferències entre els mateixos plats que s’elaboren de manera similar entre les barques veïnes.

La guerra civil en Francia

La guerra civil en Francia

Gustave Doré | ISBN 9788494440052 | EDICIONES Y PUBLICACIONES EL NADIR TRES SL

El 1871, la revolució social esclata a París. La Comuna és proclamada, però el govern, establert a Versalles, està determinat a aixafar-la… Gustave Doré, testimoni dels esdeveniments, retratarà els actors del drama, els diputats que donen suport al govern, hipòcrites, xerraires, d'un egoisme brutal, i als desposseïts revolucionaris, ignorants, ressentits, condemnats al fracàs. El conjunt resultant serà una lliçó magistral de traces caricaturesques, una sàtira política i una posada en escena de la lluita de classes d'abast universal.

Iconòstasi

Iconòstasi

Josep Maria Balbastre | ISBN 9788490267806 | BROMERA

Amb «Iconòstasi», Josep Maria Balbastre ha guanyat el premi de poesia Alfons el Magnànim de 2017, que organitza i concedeix la Diputació de València. La gala de lliurament d’aquest guardó va tindre lloc a València el passat 20 d’octubre, a la seu de Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat. Iconòstasi, tal com el títol suggereix, pren com a fil conductor la tradició cultural i religiosa ortodoxa de les icones bizantines.

El plaer de la carn. Sexe i temperament en la cultura medieval

El plaer de la carn. Sexe i temperament en la cultura medieval

El plaer de la carn, qualsevol sexualitat fora del coit reproductiu, matrimonial, és pecat mortal, contra natura, perseguit en l'Antic Règim per l'Església, amb un discurs intransigent contra el cos, però també per unes societats intolerants amb els diferents. I malgrat la brutalitat desplegada, la domesticació sexual de la societat no té lloc, sinó més tard, amb la modernitat i els nous estats burgesos. En la pràctica, les dones i els homes medievals disfruten d'una llibertat sexual remarcable, del dret a l'obscenitat, ben lluny de la doble moral actual.

Exclosos i transparentats. Del panòptic a la pantalla digital

Exclosos i transparentats. Del panòptic a la pantalla digital

Javier Cigüela Sola | ISBN 9788478227273 | INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM

El present treball tracta de recórrer les diferents pràctiques d'exclusió i vigilància que han acompanyat el poder polític a través de les seues successives transformacions històriques. Al llarg de les seues pàgìnes s'exploren també els diferents espais utòpics –físics o virtuals– que han emergit d'aquestes pràctiques: des de la «Nau dels folls» a la presó panòptica, tot passant pel camp de concentració i el gueto urbà, fins a arribar a la pantalla digital en la qual vivim envoltats hui.

Blanc breu

Blanc breu

Maria Carme Rafecas | ISBN 9788490267790 | BROMERA

Maria Carme Rafecas Rafecas (Llorenç del Penedès, 1987) ha sigut guardonada amb el Premi València Nova de Poesia en Valencià pel poemari Blanc breu, on blanc seria “la il·lusió, la puresa i la innocència” extrapolades a molts àmbits de la vida, tant el personal com l'ideològic, i breu “la seva fugacitat i condemna a modificar-se amb el pas del temps”. Diplomada en Educació Social i Antropologia i amb estudis superiors en llengua i literatura, es dedica a l’educació social. Amb els seus poemes ha aconseguit el premi Martí i Pol de Comissions Obreres (2015).

Nou viatge pel País Valencià

Nou viatge pel País Valencià

El lector trobarà en aquestes pàgines una indagació sobre la realitat social, econòmica i humana del País Valencià i sobre les perspectives de futur en l’època post-crisi. Comarca a comarca, amb àmplies incursions històriques, en diàleg amb interlocutors locals, aportació de dades estadístiques i de la bibliografia precedent, es presenta un quadre de conjunt de les possibilitats i dificultats actuals del territori valencià.

Mário de Sá-Carneiro. Poesia completa. Cartes a Fernando Pessoa

Mário de Sá-Carneiro. Poesia completa. Cartes a Fernando Pessoa

Mário de Sá-Carneiro | ISBN 9788494681066 | LLETRA IMPRESA EDICIONS

La poesia i les cartes de Mário de Sá-Carneiro donen compte de les vel·leïtats de l’escriptor, de les crisis psicològiques i dels trastorns de la seua personalitat, que tant van influir en l’aparició posterior dels heterònims de Pessoa. Són també un testimoni directe de l’ambient artístic i literari que va conèixer de primera mà a París, en l’època d’efervescència dels avantguardistes: Picasso, Mallarmé, Picabia, Santa-Rita, Almada Negreiros, etc., amb qui Sá-Carneiro va tractar a diari, i del seu difícil encaix en la seua ciutat de naixença, Lisboa.

La imagen de la mujer en la poesía amorosa de Pablo Neruda

La imagen de la mujer en la poesía amorosa de Pablo Neruda

Lupe Bohorques | ISBN 9788416786763 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

Pablo Neruda ha sigut considerat el gran poeta amatori del segle XX. No obstant açò, no existeix en l'actualitat cap estudi en profunditat relacionat amb la imatge de la dona en la seua poesia amorosa, exceptuant-ne nombrosos articles i diversos escrits sobre l’obra de joventut «Veinte poemas de amor y una canción desesperada». L'objecte d'aquesta recerca és conèixer l'univers femení creat per Neruda i plantejar-ne una lectura global de la poesia amorosa, tot i demostrant que el seu imaginari femení té les arrels en l'experiència real amb les dones que va estimar.

Total pàgines: 2368 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>

Si vols estar al dia de les novetats de la nostra pàgina i saber què passa en el món del llibre et convidem a unir-te al nostre newsletter.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Accés
Destacats
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación