Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 29852 llibres vius.

11 prínceps

11 prínceps

Marc Angelet | ISBN 9788490268391 | EDICIONS BROMERA

Som en plena commemoració del 40 aniversari de «La Gesta», una fita en la història del futbol anglès, quan l’equip considerat la Ventafocs d’una competició europea va aconseguir guanyar, finalment, en un partit memorable i els seus jugadors es van convertir en els «11 prínceps». Sovint, però, les llegendes tenen més de mite que de realitat, perquè cal recordar que la història l’escriuen els vencedors... '11 prínceps' és una reflexió agredolça, amb diàlegs ràpids i incisius, sobre les gestes històriques i els mites i llegendes que creem a partir d’aquestes.

Malalties i remeis. La salut en la correspondència de Francesc de Borja

Malalties i remeis. La salut en la correspondència de Francesc de Borja

Francesc Devesa i Jordà | ISBN 9788491342830 | PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA

Francesc Devesa ens ofereix una panoràmica de la medicina renaixentista descrivint el punt de vista del pacient o de les persones pròximes, una de les quals és precisament el protagonista principal de la documentació analitzada: Francesc de Borja. Borja ens explica les seues vivències, les seues xacres habituals i malalties greus i ens aporta, per la seua dedicació a la salut dels altres, un testimoni valuós de la sanitat de l'època.

Mare Nostrum

Mare Nostrum

Fran Garcia | ISBN 9788417213169 | EDICIONS 96 S.L.

XXI Certamen de Poesia Marc Granell - Vila d'Almussafes

El Grotlin

El Grotlin

Benjie Davies | ISBN 9788416394760 | ANDANA EDITORIAL

Qui és el Grotlin? Quin misteri samaga darrere daquest curiós nom? Aquests i altres misteris samaguen en el nou àlbum il·lustrat de Benji Davies. La petita Rubi escolta un so sota del seu llit, i això desperta les seves pors Què pot ser? Un ésser desconegut recorre les teulades del brut i humit Londres victorià. Samaga al parc, entra als rebosts, als armaris, a les llibreries ... fins i tot satreveix a robar-li la roba a lagent de policia Vickers. Una criatura ràpida i llesta que alguna cosa està tramant.

I si fores tu?

I si fores tu?

Guillem Montoro / Patricia Estellés | ISBN 9788409012169 | VINCLE EDITORIAL

Ferran comença 3r. d’ESO a un nou institut i molt prompte és el centre de les burles, els insults, les amenaces al telèfon mòbil, els colps i puntades de Jordi i la seua colla de gallets que acaben atemorint-lo. Amb l’ajuda d’Anna i Ignasi idearà un pla per a vèncer la por i plantar cara a Jordi. 'I si fores tu?' és un llibre que parla del bullying o assetjament escolar i com lluitar contra ell. Una història d’amistat, convivència i solidaritat, perquè davant d’una situació d’assetjament no s’ha de tindre por. Mai estem sols, mai estem soles.

Benvingut/da als primers anys de la teva vida

Benvingut/da als primers anys de la teva vida

Noelia Terrer i Carlos Rubio | ISBN 9788494294709 | LITERA LIBROS

"Per fi un àlbum per a nadons que no és gens carrincló! Ja era hora!". Julià, l'oncle del Xavi. "Un regal (bonic) per a tota la vida". Remei, l'àvia del Toni. "S’emplena de seguida, és una meravella". Josep, el pare de l'Olivia (de 6 mesos), que gairebé no té temps lliure. "Si no existís, l'haurien d'inventar". Anna, mare primerenca.

El joc de les mentides

El joc de les mentides

Ruth Ware | ISBN 9788490268728 | EDICIONS BROMERA

Quan la Thea, la Fatima i l’Isa reben un missatge de la Kate amb les paraules «Us necessito», no dubten a respondre immediatament a la seva crida. El descobriment d’un cadàver prop de l’internat on van estudiar amenaça de treure a la llum uns fets que poden posar fi a la precària llibertat de la qual han gaudit durant tot aquest temps, després de passar més de disset anys guardant un secret terrible.

Argila (Ur, Uruk, Istar)

Argila (Ur, Uruk, Istar)

Anna Aguilar-Amat | ISBN 9788416789979 | EDITORIAL TRES I QUATRE

Argila és un recull de poemes en què cadascun d’ells troba un ressò en un personatge de la mitologia mesopotàmica. El reflex de les experiències humanes en un passat reinterpretat des de la poesia permet veure i sentir nous punts de vista des de l’emoció, sempre ampliant la consciència d’allò que anomenem humà. Se’n pot dir poesia narrativa o prosa trencada; és un ús del llenguatge no pretenciós que fa el soroll d’un cubell que trau aigua neta d’un pou on també hi viuen granotes i alguna serp.

Els Rabassa de Perellós. Els senyors de Benetússer i el seu palau

Els Rabassa de Perellós. Els senyors de Benetússer i el seu palau

José Luis Garcia Martínez | ISBN 9788416260546 | EDITORIAL AFERS

Durant quasi cinc-cents anys Benetússer va pertànyer a una mateixa família, els Rabassa de Perellós, que van obtenir la dignitat del marquesat de Dosaigües en 1699, un fet excepcional entre la noblesa valenciana. Aquest vincle s’inicia el 27 d'abril de 1351 quan Giner Rabassa «el Major» compra la senyoria de Benetússer, i finalitza en 1843 amb la mort del cinquè marquès de Dosaigües, l’últim d’aquest llinatge.

Ondara en negre. Una història de crims, violència i delinqüència (1835-1935)

Ondara en negre. Una història de crims, violència i delinqüència (1835-1935)

Antoni Reig Pérez, Ricard Llompart Català | ISBN 9788417213206 | EDICIONS 96 S.L.

La ubicació geogràfica, el medi físic i l'oblit de les administracions públiques durant segles han fet de la Marina Alta un territori abonat per a obscures pràctiques socials i polítiques. Ha sigut també, per tant, un territori on la delinqüència i la violència es convertien fàcilment en forma de vida i llei paral·lela. Ondara no n'ha quedat al marge. Aquesta crònica de successos, amb els crims com a fites més destacades, ens permet reconstruir l'escenari humà i col·lectiu d’una societat local molt conflictiva en l'etapa compresa entre el 1840 i el 1936.

A sangre fría

A sangre fría

Rosario de Vicente Martínez | ISBN 9788490330272 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

El 1965 veia la llum l'obra de Truman Capote «A sang freda», que relata l'assassinat dels quatre membres d'una família, els Clutter, en un petit poble de Kansas, Holcomb, a mans de dos joves delinqüents en llibertat condicional. L'estúpid crim conduiria a tots dos joves a la forca. Aquest final va permetre a Capote demostrar la seva tesi que sis persones havien mort a sang freda: els Clutter i els seus assassins. Dos anys després, Richard Brooks seria el director encarregat d'adaptar al cinema «A sang freda».

Total pàgines: 2488 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación