Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 28545 llibres vius.

La princesa al móvil pegada

La princesa al móvil pegada

Alicia Ríos / Valeria Kiselova | ISBN 9788416703012 | EDICIONES BABYLON

Hi havia una vegada un regne on no tot era felicitat, ja que la jove i dolça princesa n’era addicta al mòbil. Sempre estava pendent de la pantalla, i els seus pares, desesperats, van haver de demanar ajuda per posar-hi fi a les seves malsanes aficions...

Camil Albert. Memòries de la viuda d'un anarquista

Camil Albert. Memòries de la viuda d'un anarquista

Matilde Gras | ISBN 9788478227518 | INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM

Matilde Gras va voler contar la peripècia alhora amarga i il·lusionada de la seua vida, i ho va fer amb tota la ingenuïtat d'una dona senzilla però enèrgicament lleial al record de Camil Albert que, durant anys i anys, despertà, encarrilà i encarnà el moviment anarquista a Sueca. Les Memòries de Matilde Gras ens brinden la possibilitat d'analitzar un episodi de la lluita de classes al País Valencià, des de l'excitació d'una consciència rebel entre els jornalers agrícoles fins a la temptativa de col·lectivització de la terra. (Joan Fuster).

Escriu-me. L’art de contar

Escriu-me. L’art de contar

Quines són les eines necessàries per a animar a llegir? I els punts clau de la creació literària? Quina és la importància de la narració oral? En Escriu-me: l’art de narrar diversos autors de prestigi ens descobriran els secrets i les tècniques de la dinamització lectora i de l’escriptura.

Altas capacidades: identificación-detección, diagnóstico e intervención

Altas capacidades: identificación-detección, diagnóstico e intervención

Genoveva Ramos Santana / Inmaculada Chiva Sanchis | ISBN 9788415204688 | BRIEF EDICIONES

«Altas capacidades: identificación-detección, diagnóstico e intervención» se centra en visibilitzar les necessitats específiques de l'alumnat d'altes capacitats. Un alt percentatge d'estudiants superdotats o amb talent pot passar desapercebut a les aules de qualsevol nivell educatiu produint-se, com a conseqüència i en bastants casos, un baix rendiment escolar, desmotivació acadèmica i professional, estrès emocional i estrès familiar, entre d'altres.

Castellonies II. Relats amb «gomàtic»

Castellonies II. Relats amb «gomàtic»

Diversos autors | ISBN 9788417213145 | EDICIONS 96 S.L.

Castellonies II. Relats amb «gomàtic» reprèn el propòsit del seu antecessor, Castellonies: crear històries amb el poble de Castelló de la Ribera com a escenari o motiu de fons, però, en aquesta segona entrega, amb un repte afegit, el de fer aparèixer en tots els relats una paraula peculiar, pròpia de la zona i, a partir d’ara, patrimoni literari d’escriptores i escriptors amb anhels de renovació lèxica: «gomàtic»: «deformació vulgar de la paraula “pneumàtic” (mescla entre la paraula goma + pneumàtic).

El mundo jurídico en el Al-Andalus

El mundo jurídico en el Al-Andalus

Juan Martos Quesada | ISBN 9788493403447 | DELTA PUBLICACIONES UNIVERSITARIAS

El món àrab en què vam estar immersos durant diversos segles va deixar un llegat, no només cultural sinó jurídic, desconegut en nombrosos aspectes i fins i tot presumptament llunyà. Constitueix, doncs, una obra pont clau entre els estudiosos del Dret i els arabistes i islamòlegs i, per descomptat, de gran interès per a tot aquell que desitge comprendre més profundament aquest moment de la nostra història.

València des del tramvia no és la mateixa

València des del tramvia no és la mateixa

Xavier Oms | ISBN 9788494473128 | LLIBRES DE LA DRASSANA

Passat i present es troben en estos breus relats. Aparentment inconnexos, s’entrellacen a poc a poc per a formar una història. Vivències fictícies –que ben bé pogueren ser reals– d’una ciutat que dia a dia, i sense adonar-nos, es va transformant, quan no desapareixent de la memòria dels seus habitants. Passat i present també es combinen en les imatges que acompanyen el text. Així, en perfecta harmonia, tramvies, moderns cotxes i autobusos circulen sense pudor per vells ponts davall els quals no discorre cap riu.

Cantem amb Dani Miquel

Cantem amb Dani Miquel

Dani Miquel | ISBN 9788490268070 | EDICIONS BROMERA

Els grans èxits de Dani Miquel en vídeo per a divertir-se i cantar en família! Aquest llibre-DVD inclou una selecció de videoclips dels temes més populars del conegut cantacançons, com «Serra de Mariola», «La masereta», «Parla valencià» i «La cançó dels colors», entre molts altres. A més, trobareu les lletres de les cançons en un llibre il·lustrat, i també la versió en karaoke de tots els temes. A banda dels grans èxits, Cantem amb Dani Miquel recupera cançons de carrer tradicionals per a jugar i passar-ho bé amb els menuts de la casa.

Un regal per a la Sílvia

Un regal per a la Sílvia

Fran Pintadera | ISBN 9788414011256 | EDELVIVES

L'aniversari de la Silvia serà aviat i està nerviosa. Té molt clar que vol que li regalin i ho explica al seu pare amb tota mena de detalls. Quan arriba el dia, la Sílvia descobreix que, a vegades, quan aconseguim allò que desitgem no sempre és ben bé tal com ho haviem imaginat.

Vosaltres

Vosaltres

Diversos autors | ISBN 9788490268384 | EDICIONS BROMERA

Vosaltres recull les obres seleccionades en els Premis Literaris Ciutat de Carcaixent 2016 i 2017, tant en narrativa com en poesia. El llarg viatge dels refugiats de guerra, l’enyorança dels éssers estimats que ja són absents, la reflexió sobre la bondat de les persones, el descobriment de la transsexualitat en els joves, una crítica a la societat actual, així com la idea de l’amor com a felicitat fugaç, són temes que aborden les narracions guanyadores.

La història de John Carlos

La història de John Carlos

John Carlos / Dave Zirin | ISBN 9788416698226 | SEMBRA LLIBRES

La imatge de John Carlos i Tommie Smith amb els punys alçats al podi del Jocs Olímpics de Mèxic 1968 és tota una icona global. Un símbol de lluita que continua tan viu com el primer dia. Però qui eren John Carlos i Tommie Smith? Per què els millors atletes del món van prendre partit amb aquest acte polític de repercussió mundial? Quines van ser les brutals conseqüències que van patir? Les memòries de John Carlos, escrites amb el periodista Dave Zirin, responen a aquests interrogants amb un relat poderós i emotiu.

La bona lletra

La bona lletra

Rafael Chirbes | ISBN 9788494765339 | LLETRA IMPRESA EDICIONS

La bona lletra narra en primera persona les peripècies vitals d'una família humil, de vençuts republicans, al llarg dels anys difícils de la dictadura franquista. Anna, la protagonista del relat decideix, al tram final de la vida, trencar el silenci i fer un exercici de memòria, confessional, per contar al fill la seua llarga i inútil lluita per sobreviure.

Total pàgines: 2379 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>

Si vols estar al dia de les novetats de la nostra pàgina i saber què passa en el món del llibre et convidem a unir-te al nostre newsletter.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Accés
Destacats
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación