Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 30011 llibres vius.

Amèrica endins. Dietari (2014-2017)

Amèrica endins. Dietari (2014-2017)

Lourdes Toledo | ISBN 9788490264812 | EDICIONS BROMERA

Amèrica endins és un assaig que ens transporta a l’Amèrica profunda, als Estats Units de l’era Trump, abans i després que accedira a la presidència. És la narració de la trobada de Lourdes Toledo, com a professora bilingüe, amb la realitat quotidiana, les escoles americanes i els grans espais d’un país de contrastos i ple de sorpreses. Tot plegat, l’obra constitueix un mosaic de revelacions enmig d’un xoc cultural viscut amb serenitat i, sobretot, amb humor.

La Doctora Residu

La Doctora Residu

Pedro Simón / Víctor Benlloch | ISBN 978849370069 | LA ORQUÍDEA DE DARWIN

Els contenidors de la ciutat estan malalts. El groc i el verd tenen indigestió; el contenidor de les restes, obesitat; i el nou, el contenidor de matèria orgánica, desnutrició. La doctora Residu investiga per a trobar una solució. Una història urbana per a aprendre sobre la gestió dels residus sòlids, sobre com participar en les solucions i ajudar a millorar el medi ambient, la nostra llar.

MIES

MIES

Agustín Ferrer Casas | ISBN 9788494767050 | GRAFITO EDITORIAL

Insurrectes de res

Insurrectes de res

Joanjo Garcia | ISBN 9788416698325 | SEMBRA LLIBRES

Estiu del 2017. Miquel contacta angoixat amb un antic company de l’institut. Per què Karim ha tornat al barri? Per què ho ha fet jus- tament ara? Potser vol venjar-se de l’assetjament que va patir quan era adolescent? En el confús context dels atemptats terroristes de Barcelona, els prejudicis, el racisme i la islamofòbia tornen a sacse- jar uns amics de barri impregnats per un vell sentiment de culpa. Un còctel explosiu que podria acabar amb una tragèdia.

Caratrista

Caratrista

Susana Gisbert Grifo | ISBN 9788412005240 | VINCLE EDITORIAL

Lucía arriba a l’institut com a nova alumna quan ja ha començat el curs. No sembla adaptar-se massa bé al nou entorn, i encara menys als nous companys i companyes que la menyspreen i li posen el malnom de Caratrista. Només una xiqueta, Carla, s´adona que la tristesa de Lucía amaga un problema molt important i decideix ajudar-la, encara que això li cause conflictes amb els companys de classe.

Les dones fortes: la narrativa valenciana sota el franquisme

Les dones fortes: la narrativa valenciana sota el franquisme

Maria Lacueva Lorenz | ISBN 9788478227969 | INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM

La història de la literatura d'autora a les comarques valencianes ha passat quasi totalment desapercebuda al llarg dels segles; des de fa uns pocs anys, però, els estudis globals i monogràfics que s'han generat al voltant d'aquesta temàtica comencen a demostrar empíricament l'existència d'una genealogia femenina de lletraferides valencianes vinculades a aquest territori. El present volum vol contribuir a aquest procés de recuperació des de la perspectiva contemporània, tot oferint una aproximació, quantitativa i qualitativa, a la producció de les escriptores durant el franquisme.

El idiota

El idiota

María Zambrano | ISBN 9788417830144 | EDITORIAL PRE-TEXTOS

'El idiota' i altres assaigs de Clément Rosset, Walter Benjamin, José Luis Pardo, Chantal Maillard, Ignacio Castro Rey, Juan Arnau, Jorge Gimeno, Ana-Luisa Ramírez i Esperanza López Parada. "Dejado, abandonado de todos y de sí mismo, va el idiota. No se encamina hacia nada; la línea recta le es desconocida, y, pues que no va propiamente a ninguna parte, no tiene camino. Anda siempre dando vueltas; su moverse es un girar.

Dues monedes

Dues monedes

Núria Tamarit | ISBN 9788416844807 | ANDANA EDITORIAL

Mar, una adolescent europea, viatja al Senegal amb sa mare, que treballa en un projecte de construcció d’una biblioteca i una emissora de ràdio en un poble d’agricultors i pescadors al nord de la regió. Habituada a les comoditats i dinàmiques de l'anomenat primer món, a mesura que s'anirà aclimatant als ritmes i costums del lloc, anirà prenent consciència que la meitat del seu equipatge eren tòpics, prejudicis i desconeixement.

 Gat Vell. Dites marineres

Gat Vell. Dites marineres

Francesc Xavier Llorca Ibi | ISBN 9788499042190 | BULLENT, EDICIONS DEL

Gat vell és un text que parla de dites, frases i refranys propis de la gent de mar. Un treball de recol·lecció oral al llarg de més de vint anys, que no hauria aplegat a bon port sense la pacient i sàvia col·laboració coral de persones que van viure, estimar i patir la vida en la ratlleta blava. Vida dura i patiments que feren dir als pensadors clàssics que hi ha tres classes d’hòmens: els vius, els morts i els qui van per la mar. Autèntics gats vells carregats de sàvia experiència que bastiren una part bàsica de la nostra cultura patrimonial.

Temps de rock'n'roll

Temps de rock'n'roll

Miquel Torres | ISBN 9788494862793 | LLIBRES DE LA DRASSANA

El rock and roll no és com qualsevol altra música. Descobrir a Elvis als 16 anys volia dir el rock, certament, però hi ha una altra cosa que no saps com dir-la i és la que compta. Temps de rock’n’roll és el llibre d’un lletraferit pel rock, un fil d’històries breus que juntes fan una novel·la impossible. En pàgines denses, però d’una sorprenent lleugeresa narrativa, el protagonista se’ns oferix nu, cru, sense amagar ni l’excés ni el ridícul, ni el passat ni el present que mai acaba de ser com diuen les cançons, però sense música fa més fred.

La mirada de vidre

La mirada de vidre

Anna Moner | ISBN 9788490269961 | EDICIONS BROMERA

Tardor del 1904. La manca de diners per poder costejar-se l’addicció a la morfina obliga el fotògraf Roger Queralt a acceptar la peculiar oferta de Madame Babinski, una popular mèdium que pretén ampliar el negoci amb la realització de fotografies d’esperits al seu gabinet de la plaça del Campanar, al barri de Gràcia de Barcelona. Tanmateix, ni la ingesta contínua de morfina i altres estupefaents, ni aquesta ocupació insòlita, aconseguiran esborrar de la ment de Queralt les experiències viscudes a l’estudi fotogràfic del sanatori de Sant Gervasi.

I tu, sols tu

I tu, sols tu

Isabel Canet Ferrer | ISBN 978841669 | SEMBRA LLIBRES

Una cançó sempre és molt més que una cançó. Però, d’on prové el poder de marcar-nos tan profundament? Com és capaç d’infiltrar-se en els nostres sentiments més íntims? Com aconsegueix formar part de nosaltres per sempre més? Els protagonistes d’aquestes històries estan marcats per les flamerades d’aquests interrogants. Un collage de vides que, de vegades, troben en la música raons per a tirar endavant i abordar els conflictes i les crisis dels nostres dies.

Total pàgines: 2501 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación