Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 30140 llibres vius.

Ada Lovelace. La formación de una científica informática

Ada Lovelace. La formación de una científica informática

Christopher Hollings/ Ursula Martin/ Adrian Rice | ISBN 9788491345008 | PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA

Ada, condesa de Lovelace (1815-1852), fue hija del poeta romántico Lord Byron y su esposa, Anna Isabella. A pesar de ser una actividad inusual para las jóvenes de la época, estudió ciencias y matemáticas desde muy pronto y habitualmente se la considera la primera programadora informática del mundo, por lo que se ha convertido en un icono para las mujeres en el ámbito de la tecnología. Este libro utiliza material de archivo inédito para explorar su infancia precoz, desde sus ideas sobre un caballo volador a vapor hasta preguntas penetrantes sobre la naturaleza de los arcoíris.

Sensatez

Sensatez

Guillaume Contré | ISBN 9788417830816 | EDITORIAL PRE-TEXTOS

Federico camina por las calles de una ciudad cualquiera. No se sabe si es de día o de noche, si hace calor o frío, si es verano o invierno, hemisferio norte o sur. En su caminar, Federico ve cosas que se le escapan y apura el paso. Está afuera y busca el adentro. O desde el adentro se pierde en las esquinas del afuera como si este afuera no fuese el suyo y lo suyo no fuera huidizo, lo que no cambia nada. Mirar algo o perderse en el vacío no le impedirá pensar. Pensar es no dejar huecos en la trama, se dice, aunque los pensamientos, a veces, se interrumpen. O ni siquiera han empezado.

Abracadabra el teu cos descobriràs

Abracadabra el teu cos descobriràs

WILLIAM PETTY | ISBN 9788417497484 | ANDANA EDITORIAL

Aquest llibre POP-UP convida a descobrir el cos humà duna manera divertida i enginyosa per aprendre com funcionen els diferents òrgans El cos humà és un dels temes que més fascina als petits lectors. Aquest llibre en format Pop-up, i amb múltiples solapes, aconsegueix explicar als petits com funcionen els diferents sistemes del nostre cos duna forma divertida i atractiva perquè el puguin entendre tots els lectors. Aquest llibre que edita ara Andana Editorial, després destar molt de temps descatalogat, és un dels més buscats i reclamats pels lectors.

Sabeu què és un emprenedor? Luis Suñer

Sabeu què és un emprenedor? Luis Suñer

Guillermo Colomer | ISBN 9788416920501 | RECLAM EDITORIAL

Segur que si eres veí de la Ribera, o senzillament t'agraden els gelats, sabràs qui va ser don Luis Suñer. Però abans de ser don, va ser un emprenedor… segurament, el més important que hi hagut mai a la ciutat d'Alzira, així com una de les persones més rellevants del segle XX per aquestes terres. Perquè la vida de l'emprenedor pot ser tan benèfica per als altres com la del metge, tan recta com la del jutge, tan arriscada com la del bomber i tan creativa com la de qualsevol artista.

Tombatossals

Tombatossals

Josep Pascual Tirado | ISBN 9788417588212 | TÀNDEM

'Tombatossals' recull les aventures mitològiques del gegant del mateix nom, una criatura bondadosa que, amb l’ajuda dels seus amics, com Arrancapins, Bufanúvols, Cagueme o Milhòmens, va fer possible la fundació de la ciutat de Castelló de la Plana. Aquest personatge i les seues divertides històries s’han convertit en un referent cabdal de la mitologia castellonenca.

Jo soc Milton

Jo soc Milton

Jesús Cortés | ISBN 9788490269855 | EDICIONS BROMERA

Milton pren la paraula i dona veu a un llibre perdut, potser condemnat a desaparéixer com tants altres volums publicats al llarg de la història. Però abans de fer-ho, abans d’esvair-se, Milton ens explicarà els seus records des que el van imprimir i va començar a circular per biblioteques i llibreries, passant de mà en mà i de lector en lector. D’una manera senzilla i irònica, Jesús Cortés ens ofereix una potent reflexió sobre l’acte d’escriure i de llegir des de l’original perspectiva d’un llibre.

Els viatges singulars

Els viatges singulars

Irene Rodrigo/ David Pla/ Jovi Seser/ Joan Carles Ventura/ Susana Gisbert/ Marta Giné i més | ISBN 9788494775864 | SCITO EDICIONS

Viatgem per a conèixer, per a descobrir, per a gaudir. Viatgem com a repte, com a costum o com a compromís laboral o familiar. Viatgem amb data de tornada o indefinidament, amb o sense mapa, amb molts plans o amb només un: improvisar. Alguns, més que viatjar, fugen: d’una guerra, de la misèria, d’algú que els ha fet mal. Dediquem temps i diners per a viatjar a altres continents o al poble del costat, encara que, de vegades, el millor viatge pot ser al forn on comprem el pa cada dia. De vegades podem viatjar acompanyats, però sempre viatgem sols.

Les petjades del temps

Les petjades del temps

Rosa Serrano | ISBN 9788494784989 | BALANDRA EDICIONS

Les memòries de Rosa Serrano.

El cor heretge

El cor heretge

Aina Garcia Carbó | ISBN 9788490263761 | EDICIONS BROMERA

No tornaré a fer cap tipus de pregunta, sé que estic destinada a ser la veu dels meus fets i el meu somni és la pròpia defensa. Ací em lliure i no em pesa: soc culpable.

Prosèrpina

Prosèrpina

Mary Shelley | ISBN 9788412005271 | VINCLE EDITORIAL

Escrita a Itàlia, durant la primavera de 1820, Prosèrpina, un drama mitològic en dos actes, ens mostra una faceta desconeguda de Mary Wollstonecraft Godwin Shelley, l’autora de Frankenstein: la literatura per a infants.

La bona vida

La bona vida

Adrià Espí Marrah | ISBN 9788417213510 | EDICIONS 96 S.L.

La bona vida és un recull de relats farcit de personatges desgraciadets: mals bevedors, joves sense futur, perdedors, escriptors frustrats... Però també hi ha un bon grapat de personatges estranys: l'home-arbre, marededeus, enterradors, fantasmes... A cavall entre la gran ciutat, impersonal i gèlida, i el poble de Tort, curiós per excel·lència, aquests personatges experimenten diversos tipus de vivències: miracles, suïcidis, malsons, resurreccions...

Fotògrafa de núvols

Fotògrafa de núvols

Anna Rubio i Fandos | ISBN 9788494908743 | PERIFÈRIC EDICIONS, S.L.

Les dones invisibles ens acosta a la realitat de discriminació i violència que encara avui pateixen moltes dones a tot arreu. Situada a l’Índia, ens conta la història d’Indira, una dona jove que, després de la mort del seu home, és repudiada per la família d’aquest. Indira i la seua filla, Kirana, s’hauran d’enfrontar a un gran nombre de dificultats per tal de poder sobreviure, i amb elles descobrirem el valor extraordinari de la solidaritat.

Total pàgines: 2512 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación