Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 30207 llibres vius.

Vides de vidre

Vides de vidre

Enric Sanç | ISBN 9788417638405 | ONADA EDICIONS

L’única gran veritat és que no hi ha úniques grans veritats. I ni tan sols aquesta. Perquè les estàtues de Seferis ja no són despulles; nosaltres som els enderrocs. Un home sense arrels és un ser mort. Comptat i debatut, ja ho cantà Valente: “és nostre l’exili. No el regne”. I com Ovidi, invoque els déus perquè em porten fins al temps d’avui el poema continu.

La mirada de la esfinge

La mirada de la esfinge

José María Álvarez | ISBN 9788417737924 | OLÉ LIBROS

'La mirada de la esfinge' es la reciente antología de José María Álvarez publicada por Olé Libros. Poeta, narrador y ensayista, José María Álvarez (Cartagena, 1942) es una de las figuras más importantes del panorama literario. Formó parte, en 1970, de la antología de Castellet 'Nueve Novísimos' y desde entonces ha ido configurando su gran obra maestra, 'Museo de Cer'a, cuya primera edición data de 1974 y la 8ª y última de 2016 (Ed. Renacimiento).

El poble. Ascensió i caiguda de la classe obrera britànica (1910-2010)

El poble. Ascensió i caiguda de la classe obrera britànica (1910-2010)

Selina Todd | ISBN 9788478228119 | INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM

A principis del segle XX, la major part de la població britànica pertanyia a la classe obrera; cent anys després, la seua existència està en dubte. El més poderós subjecte de transformació social, que va tenir a les seues mans guanyar un món nou, sembla haver-se esvaït en el lapse d'un segle. Selina Todd traça amb mestratge l'ascens de la classe obrera entre les les dues guerres mundials, la seua resistència al thatcherisme i el seu declivi actual.

No sabràs el teu nom

No sabràs el teu nom

Vicent Usó | ISBN 978849026446 | EDICIONS BROMERA

Qui vol tornar al Mas de les Òlibes, ara que fa anys que se’n van anar els darrers habitants amb l’esperança de trobar una vida millor a ciutat? Però algú hi torna. A la mà, duu una escopeta. Miquel, li diuen. Per les cambres buides, entre les parets caigudes, s’escolten encara les veus de dones com Carmeta, ressona la tristor infinita dels seus ulls quan va tornar d’aquella clínica on va tindre el fill i se’l van endur. Mort, li digueren. Però ella no ho va creure, no ho va creure mai.

El monstre i les sirenes

El monstre i les sirenes

Irene Bofill | ISBN 9788414022122 | EDELVIVES

Això era fa molts anys, a Calp, que vivien felices les sirenes.

Els dits dels arbres

Els dits dels arbres

Anna Maria Villalonga | ISBN 978849026384 | EDICIONS BROMERA

La Irene acaba de sortir del psiquiàtric després de dos anys d’internament. Viu sola i no té ningú que la pugui acompanyar en el seu procés de tornada al món real. Per això, per recomanació del seu psiquiatre –a qui odia– i per poder adaptar-se a la seva nova vida, comença a escriure les seves pors, la ràbia, els dubtes i els atacs a la realitat i a ella mateixa en uns quaderns, a manera de diari. Entre les línies d’aquest, carregades d’ironia i d’obsessions, descobrirem quina és la història de la Irene i què és el que l’ha duta a trencar-se.

Ensayos Sobre Arte y Crimen

Ensayos Sobre Arte y Crimen

Juan M. Terradillos Basoco | ISBN 9788417706753 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

La relación arte-crimen ha sido siempre estrecha. Poco amigable en ocasiones, cuando la represión institucional golpea sobre la creación artística. Ya se sabe, la justicia, como la serpiente, solo muerde a los descalzos; y bohemios, cómicos, buhoneros, dibujantes o plumillas, son paradigma de vulnerabilidad.

Nocturn sense acordions

Nocturn sense acordions

Joan Carles González Pujalte | ISBN 9788492435869 | PERIFÈRIC EDICIONS, S.L.

Nocturn sense acordions és la crònica d’un munt de nits i d’insomnis. La tremenda urpa de la soledat i la perplexitat davant la realitat humana, engrapa la gola del poeta i el fa mormolar sense forces el sentit abstracte del que l’afligeix. Totes aquelles coses que l’abismen van apareixent en els versos: abandó, mort d’éssers estimats, medicació, realitat odiada.

El model de llengua en l'assaig científic i literari. Microrrelats i haikus.

El model de llengua en l'assaig científic i literari. Microrrelats i haikus.

Diversos autors | ISBN 9788417900359 | UNIVERSITAT JAUME I. SERVEI DE COMUNICACIÓ I PUBLICACIONS

L’assaig, com a gènere, obre un munt d’expectatives. La reflexió de l’autor respon a un determinat estil que està destinat a informar i fins i tot a convèncer el lector sobre el seu punt de vista i sobre les conclusions extretes de l’assaig. Hi ha, doncs, en certa manera, un model comú de llengua. Aquest volum desenvolupa temes científics, històrics i literaris tot tractant els mecanismes lingüístics i paralingüístics de l’assaig. Així mateix, indirectament, pretén de fer una reflexió sobre aquest gènere, que incideix en tots els àmbits culturals i socials.

 Ada Lovelace, la encantadora de números

Ada Lovelace, la encantadora de números

Jordi Bayarri / Dani Seijas | ISBN 9788494569890 | ANILLO DE SIRIO

Ada fue siempre una niña curiosa que ya de pequeña inventaba máquinas para volar. Su interés en las matemáticas creció con ella y le llevó a interesarse por la fabulosa máquina que Charles Babbage estaba construyendo. Pero ella sabía ver en aquel artilugio muchas más cosas de las que su creador era capaz de imaginar.

Una pell pesada

Una pell pesada

Clara Patiño Bueno | ISBN 9788417058389 | FANDOGAMIA

Venid, venid que os cuente un cuento... En un pequeño pueblo, cuando la madre está a punto de dar a luz a un tercer vástago, un cuervo blanco aparece en el castillo. Lamentablemente la madre y el niño mueren y el padre, el Rey de este pequeño reducto hasta ahora en paz, busca una venganza que nunca podrá completar. Nadia queda encargada de esta tarea y tendrá que hacer frente a Eius, un brujo cuervo que habita en una torre en las profundidades del bosque. Clara Patiño es la creadora de este cuento de hadas donde la venganza es el motor de sus personajes y nada es lo que parece.

Conec els animals de la granja

Conec els animals de la granja

Céline Lamour-Crochet | ISBN 9788490267783 | EDICIONS BROMERA

Cavalls, ovelles, ànecs, ases, cabres, gallines... Coneixes tots els animals que habiten a la granja? Saps què mengen, on dormen i on viuen? Descobreix-ho amb aquest llibre il·lustrat amb fotografies a tot color i un munt de curiositats sobre els animals de la granja. Ara que els coneixes tots...

Total pàgines: 2518 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación