Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Llibres

Base de dades dels llibres de les editorials valencianes, on podràs consultar la fitxa tècnica de 30112 llibres vius.

La vida dels llibres

La vida dels llibres

Gustau Muñoz | ISBN 9788416260768 | EDITORIAL AFERS

ELS COSTUMS BÀRBARS

ELS COSTUMS BÀRBARS

Pere Bessó | ISBN 9788412002324 | EDICTORÀLIA LLIBRES I PUBLICACIONS

Pròleg de Francesc Collado Soler-Belda. Il·lutració de portada: Avelino Saavedra. A cura de l’edició: Josep Lluís Galiana. Amb la col·laboració del Laboratori per a la Investigació de Processos Creatius Contemporanis AD LAB.

Un somni fet realitat

Un somni fet realitat

Olivier Tallec | ISBN 9788490263440 | EDICIONS BROMERA

Estic molt content. Feia temps que volia tindre un cadell i per fi ho he aconseguit. Amb tot, el meu nou amic té costums molt estranys: no li agrada el pinso, es nega a dormir a la caseta i, damunt, ocupa massa espai al sofà! Però com que el vull molt, m’hauré d’acostumar a les seues manies...

Modernismo en Novelda

Modernismo en Novelda

Arango Escursà, R. / Navarro Bersaluce, M. | ISBN 9788497176767 | PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

El sentido estético del modernismo impregnó todas las artes, pero fue en la arquitectura y en las artes decorativas y gráficas donde destacó especialmente. La nueva burguesía, nacida con la pujanza de la industria y el comercio (en el caso de Novelda, basado principalmente en la piedra, la uva y las especias), apadrinó aquella estética como un signo distintivo de clase y de modernidad, lo que le permitió ganar presencia rápidamente en todo tipo de objetos de la vida cotidiana: publicidad, envases comerciales, mobiliario urbano (quioscos, farolas, bancos...

Contraris

Contraris

-- | ISBN 9788417497309 | ANDANA EDITORIAL

Llibres ideals per a leducació Montessori amb fotografies de la natura de gran qualitat. Què millor manera dexplicar als petits el concepte dels "contraris" que mitjançant els animals i la natura? A cada doble pàgina apareixen oposats, cadascun acompanyat de text on es troba la paraula contrària i el nom de lanimal que la il·lustra. Una forma òptima destimular la imaginació dels petits lectors mentre es diverteixen: la lentitud del caragol soposa a la velocitat del guepard, el moviment de les abelles senfronta a la quietud de linsecte fulla, negre o blanc, despert o adormit ..

La Guerra de Argelia, una Revolución a la Altura del ser Humano

La Guerra de Argelia, una Revolución a la Altura del ser Humano

Mohammed Bedjaoui | ISBN 978841770635 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

En esta obra autobiográfica Mohammed Bedjaoui nos cuenta algunos de los momentos y acontecimientos más importantes de su intensa y dilatada vida, en la que, como señala Antonio Remiro en el Prólogo, ha combinado las responsabilidades políticas y diplomáticas al más alto nivel con las judiciales al nivel más alto.

Vicent Caselles. Matemàtica i passió

Vicent Caselles. Matemàtica i passió

VV.AA | ISBN 9788494775857 | SCITO EDICIONS

Vicent Caselles (Gata, 1960-2013) va ser un matemàtic innovador i un creador inquiet. Amics de la infantesa, companys de professió, veïns i familiars reconstrueixen, a través de les seues veus, la figura científica i humana de Caselles, l’investigador espanyol més citat en les revistes internacionals de la seua especialitat.

El mas de les ànimes

El mas de les ànimes

Vicent Josep Escartí | ISBN 9788490262993 | EDICIONS BROMERA

Maria Celidònia Palop, més coneguda com la Palopa, va nàixer el 1799 i va morir el 1936, just després de l’esclat de la Guerra Civil. Els seus més de cent anys d’existència són el fil conductor d’un relat que ens endinsa en la vida rural de les comarques centrals valencianes des del segle xviii fins al xx. Així, coneixem la Palopa el dia del seu soterrament, quan l’enterrador la porta al cementeri amb l’única companyia de les ànimes dels seus parents morts, que també la visitaven i li parlaven quan encara vivia.

Prenda de abrigo

Prenda de abrigo

Francisca Aguirre | ISBN 9788417737702 | OLÉ LIBROS

Antología de Francisca Aguirre, Premio Nacional de las Letras 2018. Prólogo de su hija, la poeta Guadalupe Grandes. Vuelta de Tuerca es una colección de antologías poéticas de autores que consideramos imprescindibles para comprender el panorama literario actual. Hemos sacado previamente a Ricardo Bellveser, Jaime Siles y Rafael Soler. Francisca Aguirre, Paca Aguirre https://es.wikipedia.org/wiki/Francisca_Aguirre . es una de las poetas más relevantes de la poesía contemporánea. Premio Nacional de Poesía 2011, Premio Nacional de las Letras 2018 entre otros.

Colp a colp. Glosses sobre pilota valenciana

Colp a colp. Glosses sobre pilota valenciana

SERGI DURBÀ | ISBN 9788417213480 | EDICIONS 96 S.L.

Colp a colp és un mostrari de paraules, expressions, dites i fraseologia genuïna que s'aixopluguen sota la protecció d’un glossari, és a dir, sota la protecció d’un conjunt de textos literaris breus que, en aquest cas, expliquen i divulguen algun aspecte de la pilota valenciana, un món que perdura entre carrers infestats de cotxes, llengües imperials, trinquets moderns i itineràncies polítiques de tota classe i condició. No pretén ser un diccionari, per això, ni una obra terminològica, tampoc. Res més lluny.

Insubmissió! Quan joves desarmats van derrotar un exèrcit

Insubmissió! Quan joves desarmats van derrotar un exèrcit

Joan Canela | ISBN 9788416698356 | SEMBRA LLIBRES

20 de febrer de 1989. 57 joves es declaren insubmisos al servei militar obligatori de manera coordinada arreu de l’Estat. Els somriures i els cops a l’espatlla tracten de dissimular la tensió i la preocupació que els tenalla. Amb raó. El seu «no» iniciaria una llarga batalla contra un dels principals exèrcits de l’otan. Una campanya de desobediència civil que acabaria sent la més massiva i reeixida de l’Europa del final del segle xx. Durant els dotze anys següents, uns 50.000 joves van desbordar, literalment, l’Estat espanyol. I malgrat que prop de 1.

Cuina i cultura del gust al País Valencià

Cuina i cultura del gust al País Valencià

Jaume Fàbrega | ISBN 9788497176569 | PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

Jaume Fàbrega ens proposa en aquesta obra un interessant recorregut per la cultura culinària i gastronòmica valenciana, des de l’actualitat, però tenint ben present la nostra tradició secular i, molt especialment, el context gastronòmic mediterrani: una diversitat de cuines que comparteixen ingredients, bases, plats i tècniques que són comunes i, alhora, prou diferenciades, amb una personalitat i una idiosincràsia gastronòmica pròpia. Aquest és un llibre per a llegir, però també per a cuinar.

Total pàgines: 2510 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación