Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Notícies > Llibres

Més Notícies

Els conceptes d’Il·lustració, progrés i modernitat revisats per Koselleck, Stuke i Gumbrecht

IAM
La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació presenta, el proper dijous 17 de maig, a les 19’00 hores, el llibre Il·lustració, progrés i modernitat. Història dels conceptes de Hans Ulrich Gumbrecht, Reinhart Koselleck i Horst Stuke.

Les dones, protagonistes de les principals novetats del Magnànim

IAM
Amb motiu de la Fira del Llibre de València, la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació ha llançat una vintena de novetats editorials, d’entre les quals destaquen dos títols molt significatius.

Primavera de llibres

Gustau Muñoz / eldiario.es
L'escriptor Marc Granell al seu estudi. JESÚS CÍSCAR
L’oferta de nous llibres que arriba amb l’aire incitant i perfumat d’una primavera molt accidentada –per raons meteorològiques i de les altres- és enguany considerablement nombrosa i variada. Les editorials valencianes donen prova d’una capacitat de proposta i d’una professionalitat creixents, cosa que cal saludar amb entusiasme.

El Magnànim presenta una nova edició del “Tirant lo Blanc”, el clàssic literari valencià més universal

IAM
El pròxim dimarts 24 d’abril, a les 19.00 hores, la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació presentarà la nova edició del gran clàssic de la literatura valenciana, el Tirant lo Blanc, de Joanot Martorell.

El llibre «Gandia, Capital Literària» analitza la producció literària històrica a la Safor-Valldigna i recull més d’un centenar d’escriptors actuals

Lletra Impresa
La Casa de la Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia acull la presentació del llibre «Gandia, Capital Literària», el dissabte 28 d’abril, a les 20.00h.
Total pàgines: 1
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación