Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies > Llibres

Més Notícies

El Magnànim edita una selecció de la millor literatura periodística del valencià Joan Garí

IAM
La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació presenta dimarts 19 de juny a les 19 hores la més recent de les seues novetats, Sin dios y sin diablo. Columnas para el diario Público (2008-2012), una recopilació de més de 270 columnes que Joan Garí va escriure per al desaparegut mitjà en paper en el període més dur de la crisi econòmica.

Antoni Corominas, Mònica Richart, Joanjo Garcia, Jordi Julià, Estefanía Cabello, Javier Velaza i Núria Tamarit guanyen els Premis València del 2018

IAM
El diputat de Cultura, Xavier Rius, acompanyat dels jurats i de Vicent Flor, director del Magnànim, han fet públic en roda de premsa el nom dels guanyadors dels Premis València i València Nova 2018 de la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació.

«La revolta d'Adam», de Lourdes Boïgues, al monestir de Santa Maria de Valldigna

Edicions del Bullent
El monestir de Santa Maria de Valldigna és un tresor recuperat del nostre patrimoni. Per això, hi va com anell al dit la presentació d'una novel·la que parla de recuperació: encara que de recuperació de maneres de viure ancestrals, de la natura... en un planeta i temps llunyà.

L'acte serà el dissabte 9 de juny a les 19h. i, a més de la mateixa Lourdes Boïgues, hi intervindrà Víctor Mansanet i l'editora Núria Sendra.

El Magnànim presenta “Poemes inèdits”, amb 26 poemes originals de Joan Fuster

IAM
La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació presentarà el proper dijous 7 de juny, a les 19’00 hores a la Llibreria Fan Set, el llibre Poemes inèdits de Joan Fuster. L’acte correrà a càrrec de Xavier Rius, diputat de Cultura; Vicent Berenguer, director de la col·lecció Poesia, en la qual s’emmarca el llibre; i Salvador Ortells, autor de l’edició i la introducció del llibre.

Els conceptes d’Il·lustració, progrés i modernitat revisats per Koselleck, Stuke i Gumbrecht

IAM
La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació presenta, el proper dijous 17 de maig, a les 19’00 hores, el llibre Il·lustració, progrés i modernitat. Història dels conceptes de Hans Ulrich Gumbrecht, Reinhart Koselleck i Horst Stuke.

Les dones, protagonistes de les principals novetats del Magnànim

IAM
Amb motiu de la Fira del Llibre de València, la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació ha llançat una vintena de novetats editorials, d’entre les quals destaquen dos títols molt significatius.

Primavera de llibres

Gustau Muñoz / eldiario.es
L'escriptor Marc Granell al seu estudi. JESÚS CÍSCAR
L’oferta de nous llibres que arriba amb l’aire incitant i perfumat d’una primavera molt accidentada –per raons meteorològiques i de les altres- és enguany considerablement nombrosa i variada. Les editorials valencianes donen prova d’una capacitat de proposta i d’una professionalitat creixents, cosa que cal saludar amb entusiasme.

El Magnànim presenta una nova edició del “Tirant lo Blanc”, el clàssic literari valencià més universal

IAM
El pròxim dimarts 24 d’abril, a les 19.00 hores, la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació presentarà la nova edició del gran clàssic de la literatura valenciana, el Tirant lo Blanc, de Joanot Martorell.

El llibre «Gandia, Capital Literària» analitza la producció literària històrica a la Safor-Valldigna i recull més d’un centenar d’escriptors actuals

Lletra Impresa
La Casa de la Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia acull la presentació del llibre «Gandia, Capital Literària», el dissabte 28 d’abril, a les 20.00h.
Total pàgines: 1
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación