Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies > Llibres

Més Notícies

Un assaig sobre el «Cartoixà», de Roís de Corella, desmenteix que fora una traducció de la Vita Christi

IAM
Tradicionalment s’ha considerat el Cartoixà, de Joan Roís de Corella com una mera traducció de la Vita Christi, escrita en llatí pel monjo cartoixà d’origen alemà, Ludolf de Saxònia a la fi del segle XIV i un dels principals manuals de meditació tardomedievals. El Cartoixà seria per tant una anàlisi rigorosa i profunda que va servir per tal de facilitar la comprensió de la religió catòlica a la població.

L'última novel·la d'Elvira Cambrils: "A la platja de Camus"

Edicions del Bullent
L’atzar ofereix a Sílvia, guionista de cinema frustrada, treballadora a temps parcial i mare de dues filles, el relat de Daniel –un valencià d’Algèria, admirador d’Albert Camus, que va fugir d’allà el 1962 amb la independència de la colònia– de la mà del seu fill, Toni-Lluís.

El Magnànim homenatja Josep-Vicent Marqués en el 10é aniversari de la seua mort

IAM
En complir-se deu anys del traspàs del sociòleg valencià Josep-Vicent Marqués (València, 1948-2008) i vint de la publicació d’una de les seues obres emblemàtiques, Tots els colors del roig, la Institució Alfons el Magnànim ha dut a terme una revisió del seu pensament i de la seua trajectòria intel·lectual i política.

Un assaig sobre el populisme o l’anàlisi del fenomen Electrodance entre les pròximes novetats del Magnànim

IAM
La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació, ja ha fet públiques les novetats que tenen preparades per a finals d’any i principis del 2019.

El Magnànim presenta les memòries del mestre i sindicalista Vicent Esteve

IAM
La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació presenta dijous 27 de setembre El temps guanyat. Memòries d'un mestre valencià, obra pòstuma del mestre i sindicalista Vicent Esteve Montalvà (1956-2018).

El Magnànim edita una selecció de la millor literatura periodística del valencià Joan Garí

IAM
La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació presenta dimarts 19 de juny a les 19 hores la més recent de les seues novetats, Sin dios y sin diablo. Columnas para el diario Público (2008-2012), una recopilació de més de 270 columnes que Joan Garí va escriure per al desaparegut mitjà en paper en el període més dur de la crisi econòmica.

Antoni Corominas, Mònica Richart, Joanjo Garcia, Jordi Julià, Estefanía Cabello, Javier Velaza i Núria Tamarit guanyen els Premis València del 2018

IAM
El diputat de Cultura, Xavier Rius, acompanyat dels jurats i de Vicent Flor, director del Magnànim, han fet públic en roda de premsa el nom dels guanyadors dels Premis València i València Nova 2018 de la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació.

«La revolta d'Adam», de Lourdes Boïgues, al monestir de Santa Maria de Valldigna

Edicions del Bullent
El monestir de Santa Maria de Valldigna és un tresor recuperat del nostre patrimoni. Per això, hi va com anell al dit la presentació d'una novel·la que parla de recuperació: encara que de recuperació de maneres de viure ancestrals, de la natura... en un planeta i temps llunyà.

L'acte serà el dissabte 9 de juny a les 19h. i, a més de la mateixa Lourdes Boïgues, hi intervindrà Víctor Mansanet i l'editora Núria Sendra.

El Magnànim presenta “Poemes inèdits”, amb 26 poemes originals de Joan Fuster

IAM
La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació presentarà el proper dijous 7 de juny, a les 19’00 hores a la Llibreria Fan Set, el llibre Poemes inèdits de Joan Fuster. L’acte correrà a càrrec de Xavier Rius, diputat de Cultura; Vicent Berenguer, director de la col·lecció Poesia, en la qual s’emmarca el llibre; i Salvador Ortells, autor de l’edició i la introducció del llibre.

Els conceptes d’Il·lustració, progrés i modernitat revisats per Koselleck, Stuke i Gumbrecht

IAM
La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació presenta, el proper dijous 17 de maig, a les 19’00 hores, el llibre Il·lustració, progrés i modernitat. Història dels conceptes de Hans Ulrich Gumbrecht, Reinhart Koselleck i Horst Stuke.

Les dones, protagonistes de les principals novetats del Magnànim

IAM
Amb motiu de la Fira del Llibre de València, la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació ha llançat una vintena de novetats editorials, d’entre les quals destaquen dos títols molt significatius.

Primavera de llibres

Gustau Muñoz / eldiario.es
L'escriptor Marc Granell al seu estudi. JESÚS CÍSCAR
L’oferta de nous llibres que arriba amb l’aire incitant i perfumat d’una primavera molt accidentada –per raons meteorològiques i de les altres- és enguany considerablement nombrosa i variada. Les editorials valencianes donen prova d’una capacitat de proposta i d’una professionalitat creixents, cosa que cal saludar amb entusiasme.
Total pàgines: 2 Anar a: 1 [2] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación