Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies > Llibres

Més Notícies

Un nou treball d’Antoni Ferrando analitza la tasca codificadora dels mestres Fabra, Moll i Sanchis Guarner

PUV
Dilluns 4 de febrer a les 19,30h es presenta al Centre Cultural La Nau el llibre d’Antoni Ferrando Fabra, Moll i Sanchis Guarner. La construcció d’una llengua moderna de cultura des de la diversitat, editat per Publicacions de la Universitat de València.

Un llibre recull l'obra de l'artista alcoià Alejandro Soler

FML
El passat novembre es va publicar el llibre 'Alejandro', sobre l'obra de l'artista alcoià Alejandro Soler, editat per la Fundación Mutua de Levante i amb el suport de l'Institut Valencià de Cultura i l'Ajuntament d'Alcoi, entre altres. Alejandro Soler va ser un artista plàstic, escenògraf de cinema i teatre, cartellista i dissenyador fester.

El Magnànim tanca el 2018 amb resultats positius en quantitat i difusió de les obres publicades

IAM
El diputat de Cultura, Xavier Rius, i el director de la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació, Vicent Flor, han fet hui la ja tradicional compareixença de final d’any davant els mitjans de comunicació, amb l’objectiu de fer balanç i donar compte de l’activitat d’aquest centre cultural i editorial depenent de l’àrea de Cultura de la Diputació de València.

El Magnànim publica un llibre que explica l’actual fenomen del populisme i els seus antecedents

IAM
La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació acaba de publicar Populisme. Una molt breu introducció. Es tracta de la traducció d’un llibre que es va publicar en primer lloc en la prestigiosa editorial Oxford University Press. Tenint en compte l’actualitat del tema i l’interés del text, publicat pels britànics en una col·lecció divulgativa, el Magnànim va decidir fer una versió en valencià.

Tres llibres de cuina valencians opten als 'Oscar' de la literatura gastronòmica

Sixto Ferrero / 'Diari La Veu'
Joan Garí escriu sobre el rebost que basteix la cuina de la demarcació de Castelló a través de la gastronomia del xef Miquel Barrera. © ONADA EDICIONS
Des de 1995, els Gourmand Awards guardonen el millor llibre de cuina del món, uns premis on participen publicacions que parlen sobre gastronomia des de diferents àmbits, com ara la tradició, l'experimentació, els productes i els principals ingredients –com pot ser l'arrós–.

Un assaig sobre el «Cartoixà», de Roís de Corella, desmenteix que fora una traducció de la Vita Christi

IAM
Tradicionalment s’ha considerat el Cartoixà, de Joan Roís de Corella com una mera traducció de la Vita Christi, escrita en llatí pel monjo cartoixà d’origen alemà, Ludolf de Saxònia a la fi del segle XIV i un dels principals manuals de meditació tardomedievals. El Cartoixà seria per tant una anàlisi rigorosa i profunda que va servir per tal de facilitar la comprensió de la religió catòlica a la població.

L'última novel·la d'Elvira Cambrils: "A la platja de Camus"

Edicions del Bullent
L’atzar ofereix a Sílvia, guionista de cinema frustrada, treballadora a temps parcial i mare de dues filles, el relat de Daniel –un valencià d’Algèria, admirador d’Albert Camus, que va fugir d’allà el 1962 amb la independència de la colònia– de la mà del seu fill, Toni-Lluís.

El Magnànim homenatja Josep-Vicent Marqués en el 10é aniversari de la seua mort

IAM
En complir-se deu anys del traspàs del sociòleg valencià Josep-Vicent Marqués (València, 1948-2008) i vint de la publicació d’una de les seues obres emblemàtiques, Tots els colors del roig, la Institució Alfons el Magnànim ha dut a terme una revisió del seu pensament i de la seua trajectòria intel·lectual i política.

Un assaig sobre el populisme o l’anàlisi del fenomen Electrodance entre les pròximes novetats del Magnànim

IAM
La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació, ja ha fet públiques les novetats que tenen preparades per a finals d’any i principis del 2019.

El Magnànim presenta les memòries del mestre i sindicalista Vicent Esteve

IAM
La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació presenta dijous 27 de setembre El temps guanyat. Memòries d'un mestre valencià, obra pòstuma del mestre i sindicalista Vicent Esteve Montalvà (1956-2018).

El Magnànim edita una selecció de la millor literatura periodística del valencià Joan Garí

IAM
La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació presenta dimarts 19 de juny a les 19 hores la més recent de les seues novetats, Sin dios y sin diablo. Columnas para el diario Público (2008-2012), una recopilació de més de 270 columnes que Joan Garí va escriure per al desaparegut mitjà en paper en el període més dur de la crisi econòmica.

Antoni Corominas, Mònica Richart, Joanjo Garcia, Jordi Julià, Estefanía Cabello, Javier Velaza i Núria Tamarit guanyen els Premis València del 2018

IAM
El diputat de Cultura, Xavier Rius, acompanyat dels jurats i de Vicent Flor, director del Magnànim, han fet públic en roda de premsa el nom dels guanyadors dels Premis València i València Nova 2018 de la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació.
Total pàgines: 2 Anar a: 1 [2] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación