Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Autores

Lola Andrés

Biografía
Bibliografía
Llibres en llibresvalencians.com

Biografía

Lola  Andrés

(València 1961) Llicenciada en filologia hispànica per la Universitat de València. Professora. Premi Gerardo Diego de Poesía de la Diputació de Sòria pel llibre Moléculas y astros; Primer Accèsit del Premio de Poesía Ciudad de las Palmas de Gran Canaria per Materia; amb Jocs de llum ha rebut el Premi Alfons el Magnànim València de Poesia 2006; ha estat inclosa en les antologies Ventanas i Mujeres en su tinta (Poetas españolas en el siglo XXI) i ha traduït al castellà els següents llibres: Atlas (Correspondència 2005-2007) de Pere Salinas i Joan Navarro, i Granada (en premsa), de Joan Navarro.

Col·labora en la revista electrònica "sèrieAlfa.art i literatura" a cura de Joan Navarro (http://seriealfa.com) i poemes seus han aparegut en diferents publicacions.

Arriba Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación