Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Autors/es

Lourdes Boïgues

Biografia
Bibliografia
Llibres en llibresvalencians.com
Crítiques
Vincles
Multimèdia

Biografia

Lourdes Boïgues

Vaig nàixer l'any 1968 en Simat de la Valldigna (un poble de la comarca de La Safor, València). De menuda vaig afeccionar-me visitar la biblioteca municipal, des d'aleshores ençà sóc una lectora compulsiva.  Escric des que tenia nou anys, però no vaig gosar mostrar a ningú les meves obres fins els quinze, edat en la qual vaig guanyar el segon premi de literatura a l'Institut de Batxirellat Jaume II el Just. Després vaig publicar un conte, El mosquit Aristòtil, en la revista del meu poble. Vaig llicenciar-me en Dret per la Universitat de València l'any 1991.

Actualment treballo en l'Administració de la Generalitat i compagino aquesta feina amb la faceta d'escriptora. He publicat el conte Viatgers en el llibre Sentiments, del Grup 10 i les següents obres: Estel estel·lar (Edicions del Bullent, 2005); La taverna del bandoler amb la qual va guanyar el premi Carmesina (Edicions del Bullent, 2006); Una iguana al monestir (Edicions Brosquil, 2008);  El secret de Caterina Cremec amb què vaig guanyar el premi Enric Valor 2007 (Edicions del Bullent, 2008); La mascota que no existia a l'editorial Bromera (premi Vicent Silvestre 2008); El desenllaç (Edicions Perifèric, 2010) amb què vaig obtenir el premi Benvingut Oliver 2009; Estel i els àngels (Edicions Bullent, 2011); La màquina i els somnis (Baula Edelvives, 2011 ); La venjança de Caterina (edicions del Bullent, 2012)  i Arc, el naixement d'una heroïna (Edicions 62-Estrella Polar, 2013). A més de llegir i escriure, m'agrada fer esport, veure pel·lícules i passejar per la muntanya amb la meva família.

(Actualitzat 10/09/2013)

Amunt Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación