Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Lucía Jerez

Anar a la BotigaAnar a la Botiga

Sinopsi

Lucía Jerez
Lucía Jerez és l’única novel·la coneguda de José Martí, l’apòstol de la independència cubana, i la precursora del modernisme hispànic.

Aparentment, la novel·la és un fulletó d’amor i zels protagonitzat per burgeses criolles i inspirat pel Little Women de Louisa May Alcott, a la qual Martí admirava profundament. Però si rasquem una mica la superfície, hi trobem un món simbòlic, gens improvisat, ple de referències i endevinalles per al lector o la lectora que accepte el desafiament.

Qualsevol detall forma part d’un elaborat pla de Martí per a fugir de la mediocritat i enviar un missatge tant polític com artístic.

Ara, per primera vegada, podrem gaudir de l’autor que inspirà Vicent Andrés Estellés, J.R. Jiménez, Machado o Miguel Hernández en la nostra llengua, la llengua dels seus avantpassats, en una edició de luxe. La coberta mateixa, il·lustrada per l’artista Saida Granero, ja és un quadre modernista.

I podrem aprofundir en les seues arrels valencianes i en el llegat que deixà el lletraferit en la nostra literatura gràcies a nou textos de plomes tan prestigioses com les de, entre d’altres, Vicent Baydal, Jordi Sebastià, Esther López Barceló, Luis Fernández, David Rodríguez, Toni Mejías, Felip Bens o Marlene Vázquez, directora del Centro de Estudios Martianos de l’Havana.

Dades Tècniques
ISBN 9788409151837
Editorial LLIBRES DE L'ENCOBERT
Estat Disponible
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 02-2021
Autor José Martí
Preu i percentatge d'IVA 19.00 € (+4% )

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación