Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

L'últim dels valencians

Anar a la BotigaAnar a la Botiga

Sinopsi

L'últim dels valencians
La saga valenciana que podria haver canviat la història.

Els Daràs, una potentada família tarongera de Carcaixent, ha superat les calamitats de la Guerra Civil i les reticències del franquisme contra els antics afiliats de la Dreta Regional Valenciana. Instal·lats en els engranatges de la burgesia financera de la ciutat de València, els seus descendents seran protagonistes en primera línia del conflicte identitari que sacsejarà els valencians en l’impàs a la democràcia.

Després de segles d’inconsciència col·lectiva, el poble valencià ha quedat subsumit en una absurda disputa que va més enllà dels noms i dels símbols. Però un membre de la família, l’arquitecte Martí Joan Daràs, emergirà per a corregir els destins d’una societat que encara lluita per no cedir a la dissolució ni a la indiferència.

Amb els seus projectes de restauració urbanística, que conjuguen bellesa, racionalitat i història, i amb el seu tarannà atractiu i carismàtic, esdevindrà una peça clau de la política valenciana en el trànsit del segle XX al XXI. Daràs i els mateixos valencians són els grans protagonistes d’este thriller ucrònic, que conjuga tensions familiars, eròtiques, polítiques i històriques, en un crescendo difícilment oblidable.

Dades Tècniques
ISBN 9788412043037
Editorial LLIBRES DE LA DRASSANA
Estat Disponible
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 01-2020
Autor Guillermo Colomer
Preu i percentatge d'IVA 21.95 € (+4% )

Crítiques

Un somni civilitzat

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación