Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Editorials

MUSEU VALENCIÀ D'ETNOLOGIA

Robert Martínez i Canet
C/ Corona, 36
València
963883614
robert.martinez@dival.es
http://www.museuvalenciaetnologia.es/

MUSEU VALENCIÀ D'ETNOLOGIA

El Museu és un espai de diàleg i difusió de les cultures dels diferents llocs del món. A través de la seua programació temporal, el Museu presenta aspectes de la diversitat cultural global. Les exposicions, els programes d’activitats com Etnomúsica, Etnocuina, Etnocinema, els tallers didàctics o la fira de museus locals (Etnopobles), ens ajuden a comprendre eixe recorregut apassionant que ens porta des de les cultures tradicionals a la interculturalitat global actual.
 
El Museu du a terme programes d’investigació sobre el patrimoni etnològic, publica una revista i dues col•leccions temàtiques de llibres, oferix els servicis d’una biblioteca especialitzada i col•labora amb molts ajuntaments en la recuperació i la difusió del patrimoni local.
 
La seu del Museu està al Centre Cultural La Beneficència, a la ciutat de València.

Amunt TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación