Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Autors/es

Mariano Casas

Biografia
Bibliografia
Llibres en llibresvalencians.com
Crítiques

Biografia

Mariano Casas

Vaig nàixer a València l’any 1963, on vaig passar bona part de la meua vida. Visc entre València i Cotes, un poble menut de la Ribera del Xúquer on he trobat espai suficient per arrelar i deixar volar lliure la meua dèria per l’escriptura. Vaig començar a escriure quan ja no era un jovenet... el meu primer llibre el vaig bastir quan ja havia passat dels trenta, i potser per això vaig tractar de recuperar el temps perdut i em vaig ficar a teclejar de manera compulsiva i un tant desordenada. Per això durant els últims set anys he publicat vora deu llibres, i encara tinc el calaix ple de manuscrits en espera d’una revisió definitiva.
 
Tot i haver fet algunes incursions en altres gèneres i públics, encara escric per a la gent jove, i crec que no ho deixaré de fer mai. M’agraden les novel·les d'aventures, de viatges i les que tenen un clar rerefons històric. Potser per això m'identifique amb els grans clàssics del XIX o, per dir-ho amb propietat, amb Stevenson, el meu escriptor favorit.

Font i més informació:

http://www.clijcat.cat/diccionari/Catala/Autors.php?recordID=28

(Actualitzat 10/06/2010)

Amunt Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación