Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Mercé Viana, l’autora de febrer de Full de Lectura

La novel·la ‘Les dones invisibles’ és la novel·la de febrer de la iniciativa

FULL | 07-02-2019

Mercé Viana és una de les escriptores valencianes més prolífiques, amb mig centenar d’obres publicades, bona part de les quals han estat dirigides al públic infantil i juvenil. Ha estat guardonada amb diversos premis literaris, entre els quals podem destacar el Premi Samaruc al millor llibre infantil de l’any, que ha guanyat en dues ocasions. Amb ‘Les dones invisibles’ va guanyar el Premi Benvingut Oliver de Navarrita Juvenil de l’Ajuntament de Catarroja, el 2017.

Des de 1970 forma part dels moviments de renovació pedagògica i s’especialitza en didàctica de la llengua per la Universitat Complutense de Madrid. Treballa en les diverses etapes de l’educació, des de l’escola infantil fins a la universitat. Fa cursos de formació del professorat i conferències diverses sobre l’educació on promou el treball en equip i el canvi en la manera d’ensenyar per tal d’aconseguir una escola millor.

Ha dirigit la revista pedagògica Espais Didàctics i ha rebut diversos premis d’innovació educativa de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana. En el camp educatiu, té publicats més des seixanta obres entre llibres de text, quaderns de comprensió lectora i altres materials didàctics.

Quan s’inicia en l’àmbit literari amb la voluntat d’incidir en l’aprenentatge de l’alumnat s’adona de les mancances de literatura en valencià per a infants i decideix escriure’n.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación