Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Autors/es

Miquel Juan

Biografia
Bibliografia
Llibres en llibresvalencians.com
Crítiques
Multimèdia

Biografia

Miquel Juan

Miquel Juan (Xàtiva, 1960) és mestre i professor música. Actualment dirigeix l'Orquestra Salvador Giner i la Coral Giner de la Societat Coral el Micalet de València, així com l'Orfeó de Massanassa.

Ha publicat s diversos contes per a xiquets, (El tresor del Castell de Xàtiva, La Cova de la mà negra de l'Alcúdia de Crerspins); així com una diversa i ampla gama de poesia en llibres de festes de diversos pobles i ciutats. A banda de escriure articles especialitzats de música culta, té una llarga trajectòria  en el camp de la composició músical. Han estrenat obres seues arreu del món, destacant la cantata escènica Ibn Yubayr de Medina Xàtiva, en el Festival de Nits al Castell de Xátiva, la música per al ballet Agua de arroz, el poema simfònic i el ballet Els dies de la vida ila Suite Mediterrània per a Orquestra.

També ha creat una nombrosa obra vocal que forma part del repertori de prestigioses corals, axi com un centenar de cançons per a solistes; la seua obra musical es basteix, en bona part, de la seua obra poètica, eix vertebrador de la seua trajectòria i de la seua vida.

Amunt Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación