Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Narració oral contra la pandèmia

Nosaltres La Veu - Francesc Gisbert | 27-07-2020

La Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i el Comtat, en col·laboració amb la Coordinadora pel Valencià, organitza la V edició de la Ruta de Contacontes 2020 durant els mesos d'agost i tardor. Una iniciativa necessària, en uns moments en què s'estan suspenent molts actes culturals. La ruta consisteix en un espectacle de narració oral en cadascun dels dèsset pobles que integren la Mancomunitat. Els espectacles es faran respectant la normativa actual i prenent les mesures de precaució necessàries, de manera que siga una oportunitat per gaudir de contes i llegendes en família. Durant l'agost, està confirmada la participació d'Almudena Francés, Eva Andújar, Lluís Abad, Jordi Carbonell, Carles Llinares i Sílvia Colomer. L'horari i els detalls de cada ruta s'anunciaran per les xarxes socials i a la pàgina www.alcoiacomtatpelvalencia.org.

Les narradores orals Tània Muñoz, Almudena Francés i Eva Andújar conversen amb Francesc Gisbert, un dels animadors de la Ruta de Contacontes. Parlen sobre la necessitat d'organitzar activitats de narració oral, ara més que mai. La pandèmia no ens pot deixar sense cultura.

Llegir més: https://www.nosaltreslaveu.com/noticia/32769/narracio-oral-contra-la-pandemia

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación