Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Nit de les Lletres Catalanes, un panorama de la literatura actual i de proximitat

La iniciativa, que arriba enguany a la 10a convocatòria, consisteix en un sopar amb presentació, mostra, venda i signatures de llibres publicats en valencià des de l'any 2017, amb la participació dels seus autors

AELC | 21-02-2018

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana celebrarà a València la «Nit de les Lletres Catalanes», una vetlada en què autors i lectors compartiran taula al voltant de la literatura catalana actual feta per autors valencians.

La iniciativa, que arriba enguany a la 10a convocatòria, consisteix en un sopar amb presentació, mostra, venda i signatures de llibres publicats en valencià des de l'any 2017, amb la participació dels seus autors.

Tindrà lloc al bar de la Societat Coral El Micalet (Guillem de Castro, 73, de València), dimecres 21 de febrer a partir de les 20:30h. El sopar té un cost de 16€ per persona, i cal fer la reserva abans del 19 de febrer a aelc@escriptors.cat.

La Nit de les Lletres Catalanes és una ocasió perquè lectors i autors compartisquen una vetlada amb la literatura catalana més actual feta des del País Valencià com a gran protagonista. Una trobada en què els autors esdevenen al mateix temps protagonistes i espectadors, i en què els espectadors poden conéixer de primera mà, com a lectors, les últimes novetats literàries en la nostra llengua. Presentarà l'acte el poeta Vicent Penya.

Els autors que hi participaran són: Pep Alfonso, Carme Arnau Orts, Núria Cadenes, Manel Carceller, Pere Císcar, Maria Conca, Carles Enguix, Cristina Escrivà, Josep Ferrer, Roser Furió, Josep Guia, Imma López Pavia, Jaime Lozano, Rubén Luzón, Carme Manuel, Josep Micó, Rodrigo Mira, Manuel Molins, Octavi Monsonis, Josepa Montagut, Gemma Pasqual, Vicent Penya, Hermini Pérez Edo, Jaume Pérez Montaner, Salut Pla, Raquel Ricart, Josep Lluis Roig, Isabel Robles, Antoni Rubio, Mari Carmen Sáez, Encarna Sant-Celoni, Josep Vicent Sanxis i Albert Toldrà.

La Junta Territorial del País Valencià de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana va reprendre, ara fa uns anys, aquesta iniciativa, que inicià Simó Aguilar des del Club «A la Nostra Marxa» l'any 2002.

L'acte compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes i amb la col·laboració d'Acció Cultural del País Valencià, la llibreria Fan Set –que posarà a la venda els llibres presentats–, i la Societat Coral El Micalet.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación