Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Noticias

Más Noticias

El gust d’Isabel-Clara Simó

L’escriptora Isabel-Clara Simó | Foto: Pere Virgili
El 13 de gener d’aquest any l’escriptora Isabel-Clara Simó va morir després d’una llarga malaltia. Poc abans, el dia de Nadal, encara havia escrit a l’editor Gonçal López-Pampló i li havia fet unes últimes observacions sobre el seu darrer manuscrit, que havia d’imprimir-se al cap de poc.

La col·lecció «Fundació Germà Colón» de l'UJI arriba a la vintena de publicacions de l'àmbit lingüisticoliterari

Servei de Comunicació i Publicacions UJI
Publicacions de la Universitat Jaume I ofereix una vintena de publicacions de l'àmbit lingüisticoliterari dins de la col·lecció «Fundació Germà Colón», unes obres tant en format de llibre imprés com en suport digital que són fruit de la intensa activitat duta a terme per la Fundació Germà Colón Domènech des de la seua creació en 2012.

La AVL edita «Lo Cartoxà» de Roís de Corella, una joya de la literatura del siglo XV

LEVANTE-EMV
La Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), después de una década de trabajo, acaba de editar los cuatro volúmenes de Lo Cartoxà, una de las obras capitales y al mismo tiempo más desconocidas del escritor Joan Roís de Corella (1435-1497), escrita a partir de los textos en latín de la Vita Christi, de Ludolfo de Sajonia, aparecida a las postrimerías del siglo XIV y considerada uno de los principales manuales de meditación de la Edad M

14 idees per acompanyar la lectura a casa

Catorze/ Anna Juan
Foto: mentatdgt
 

"El 1966, Gianni Rodari, de qui aquest any se'n celebra el centenari del naixement, va escriure l’article Nou formes d’ensenyar als infants a odiar la lectura. Malgrat que el temps hagi passat, aquest text continua sent vigent i ens ajuda a posar la mirada sobre certes pràctiques que encara no hem abandonat".

Llibreries obertes en temps de coronavirus

 

En realitat, continuen tancades. Igual com les biblioteques, els teatres, els auditoris, els museus, els cinemes.

Versos per al confinament: 27 anys sense Vicent Andrés Estellés

ACPV
Vicent Andrés Estellés va ser periodista, escriptor i un dels més importants poetes valencians del segle xx. Considerat el principal renovador de la poesia catalana contemporània, d’ell s’ha dit que és el millor poeta valencià des de l’època d’Ausiàs March i Joan Roís de Corella.

Fira del Llibre de València i Plaça del Llibre estudien junts la coordinació dels dos esdeveniments

La necessitat de posposar la Fira del Llibre de València per la crisi del COVID-19, que impedeix que es celebre en les dates habituals en primavera i la coincidència amb les dates de la Plaça del Llibre de València han fet que el Gremi de Llibrers de València, la Fundació Fira Llibre de València, la Fundació FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura i l’Associació d’Editors del País Valencià treballen junts, en aquests

La revista Camacuc oferix gratuïtament còmics al seu web

Levante-EMV / Miriam Bouiali
La Revista Camacuc ha posat a disposició de totes les xiquetes i els xiquets valencians, mentre dure el confinament, una sèrie de revistes de còmics perquè puguen gaudir d'elles gratuïtament.

Les vinyetes es poden trobar al web www.camacuc.com, més concretament a l'apartat 'Fulleja la revista', una sèrie de revistes perquè puguen gaudir d'elles gratuïtament.

La llibreria recomana: Bartleby de València

FULL
La llibreria recomana: Bartleby.

Carrer de Cadis, 50.

Cultura incorpora 350 nous títols a l’oferta de lectura digital

Eldiario.es
La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha ampliat el nombre de títols que es poden descarregar gratuïtament en la plataforma d’eBiblio perquè els ciutadans puguen llegir sense eixir de casa i també el nombre de llicències dels títols més demandats perquè el temps d’espera siga menor.

S’han incorporat 350 nous títols a l’oferta de lectura digital que en aquests moments està composta per 2.

La 55 Fira del Llibre de València se celebrarà del 22 d’octubre a l’1 de novembre de 2020

Gremi de Llibrers de València
La 55 Fira del Llibre de València se celebrarà del 22 d’octubre a l’1 de novembre de 2020 als Jardins de Vivers, esperant que la situació d’excepcionalitat torne a la normalitat en la tardor. Inicialment estava programada del 30 d’abril al 10 de maig, però va ser ajornada com a conseqüència de l’actual crisi sanitària mundial causada pel Covid-19.

Gran Família APIV: Santi Vicente

Santi Vicente - memosesmas
http://apiv.com/ilustrador/santi-vicente/
https://www.memosesmas.
Total páginas: 32 Ir a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación