Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Noticias

Más Noticias

Entrevista a Ximo Caturla, un escriptor com cal

Nosaltres La Veu/ Gràcia Jiménez
Tots som fills d’una terra i d’un temps i, naturalment, d’unes circumstàncies familiars i personals. Si has nascut a la ciutat d’Alacant, l’any 51, al ple del franquisme, i tens una irrevocable vocació literària, una necessitat de contar i narrar, arrelant-te a l’escenari i als personatges de la teua infància, a la teua llengua materna, en una paraula, als teus orígens..., no ho tens fàcil.

La llibreria recomana: Llibreria Oliver

 

Somos una librería pequeñita en la que tienen cabida todos los sueños. Nos dedicamos a la venta de libros y material escolar. Nuestra especialidad es la literatura infantil y juvenil, dando visibilidad a proyectos tanto de las diferentes editoriales como de proyectos independientes y auto editados.

Estamos a vuestra disposición para cualquier consulta o pedidos. Hacemos envíos a toda la Península y Baleares.

Torna Baba Kamo!

Baba Kamo
L’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana – APIV, la Fundació pel Llibre i la Lectura – FULL i l’Associació d’Editorials del País Valencià – AEPV, presenten la segona edició de «Baba Kamo. Festival i fira del llibre il·lustrat», que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de desembre de 2021 en el claustre gòtic del Centre del Carme Cultura Contemporània – CCCC de València (Espanya).

Llibres d’estiu, llibres de tardor: aquests són els títols protagonistes del club de lectura virtual Full de Lectura

Full de Lectura
Siga el mes que siga els llibres són sempre la millor companyia! El club de lectura virtual Full de Lectura ho sap molt bé i, per això, ja té preparades les lectures per a la temporada estiu/tardor de 2021.

Hem actualitzat el llistat d'editorials de llibre il·lustrat i agències d'il·lustració!

APIV
Estimat il·lustrador, estimada il·lustradora... t'inunda l'esgotament de buscar i buscar sense èxit agències o editorials especialitzades en il·lustració? Doncs tenim una bona notícia!
En #APIV hem actualitzat el llistat exhaustiu d'editorials de llibre il·lustrat i d'agències d'il·lustració per a facilitar als professionals la labor de cerca tant com siga possible.

La Biblioteca Valenciana exposa les peces més significatives dels seus fons

Nosaltres La Veu
La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu ha seleccionat les peces «més significatives» dels seus fons documentals per a mostrar-les al públic en una exposició a la sala permanent del Monestir de San Miquel dels Reis.

Un epistolari per a la posteritat: Joan Fuster i Vicenç Riera Llorca (1950-1972)

Nosaltres La Veu/ Tomàs Llopis
«Distingit senyor:

Dec la vostra adreça, així com la indicació d'escriure-us, al nostre comú amic, el professor F. de S. Aguiló, resident a Colòmbia.

Salvador Vendrell publica «Torna amb mi», Premi Benvingut Oliver de narrativa juvenil

Nosaltres La Veu
L’escriptor i columnista Salvador Vendrell publica Torna amb mi (Perifèric Edicions), la seua primera novel·la juvenil. Un llibre que relata unes històries d’amor i d’amistat entre uns joves durant la crisi sanitària provocada per la maleïda pandèmia de la COVID-19.

A l’hora de la mascletà, Beatriu i Cristina acudeixen a un bar del centre de la ciutat.

La llibreria recomana (2): Librería Pinazo

 

 

En la Librería Pinazo nos gusta que los libros se hagan realidad y lo demostramos con un montón de eventos. Entre nuestras actividades encontramos: clubs de lectura, cuentacuentos, presentaciones, talleres, etc.

c/ Pintor Pinazo, 19. 46100 Godella
671 008 561


libreriapinazo@gmail.com
Facebook
Twitter
www.libreriapinazo.

Quina és la tasca d’APIV a les «crides a projecte»?

APIV
Les crides a projecte són un tipus de convocatòria que es duu a terme amb la intenció de triar el professional o professionals que desenvoluparan un treball creatiu concret.

Són una alternativa als concursos especulatius que obliguen tots els concursants a desenvolupar treball ex professo per a poder concursar i que només acaben remunerant econòmicament a un guanyador/a.

Gustau Muñoz: “És imprescindible de normalitzar la col·laboració política dels territoris amb història compartida”

Vilaweb/ Esperança Camps
 


L’assagista Gustau Muñoz acaba de publicar Espill d’un temps (Vincle Editorial), un llibre que ell mateix qualifica d'”una miqueta especial”. És un volum d’assaig confegit d’articles de temàtica diversa. L’autor obri el focus i, amb mirada ampla, aborda qüestions com la nació, el pensament, la historiografia o la biografia.

Oliva acoge la gran exposición homenaje a Francisco Brines

ElDiario.es
El Museo Etnológico de Oliva acoge hasta el 17 de octubre la exposición Francisco Brines: la certidumbre de la poesía, organizada por el Ministerio de Cultura y Deporte junto a la Universidad de Alcalá.
Total páginas: 3 Ir a: 1 [2] [3] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación