Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Noticias

Noticias

Una premsa valencianista amb història, malgrat tot

El Temps - Xavier Aliaga
En condicions precàries, amb problemes per finançar-se, resistint la pressió de la dictadura o dels governs de la dreta, navegant en un mar d'incomprensió social o tractant de sobreviure en una societat àgrafa i hostil. A pesar de tots els embats, el món del valencianisme, en un sentit ampli, ha generat al llarg del temps un bon grapat de publicacions que han mantingut viva la flama.

Revista Lletres Valencianes núm. 47

GVA
 

Ja està disponible, en la web de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, el núm. 47 de la Revista Lletres Valencianes amb novetats per a llegir aquestes vacances, un reportatge sobre la llibreria La Rossa i un especial de poesia.

Gran Família APIV: Carlos Corredera

APIV
Carlos Corredera
http://carloscorredera.

Otras Noticias

Cultura, il·lustradors i escriptors animen a llegir a l'estiu sota el lema 'Llestiu'

14-07-2016
Dins del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Portal d'Editors Gremi Llibrers APIV Bibliotecarios
Destacados
Lletres Valencianes La Setmana 2015 Sobre la lectura Pais del Llibre Editors TV Escola de pares i mestres per a la lectura Escriptors valencians actuals L'aventura de triar un llibre
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación