Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Noticias

Noticias

Manolo Gil parla sobre el llibre 'Això va ser... i fou'

CvRadio
L'assessor de Comunicació de la Fundació Pel Llibre i la Lectura (FULL), Manolo Gil, parla sobre el llibre Això va a ser i fou d'Empar Lanuza i Paulapé i Coincidencias de Luis Goytisolo.

Activitats APIV - 52 Fira del Llibre de València

APIV
Dissabte 29 de 18.00 a 21.00 a l’Espai Obert (escenari gran). 52 Fira del Llibre de València. Jardins de Vivers de València.
Foto: García Poveda

La Llibreria: una rotunditat avalada pel pas del temps

Revista Lletres Valencianes 50 / Felip Pineda
Quan l’any 1993 Ximo Soler va obrir la seua botiga i li va posar un nom tan rotund com La Llibreria, estava sent premonitori. Quasi un quart de segle després, el temps li ha donat la raó i la seua és l’única llibreria que queda oberta a Ontinyent, la capital de la Vall d’Albaida, un municipi de més de 35.000 habitants a les albors de la província de València.

Otras Noticias

Almenys cinc localitats valencianes se sumaran enguany al programa ‘Ciutat Lectora’

26-04-2017
La Diputació de València i la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) obrin una convocatòria pública per a incorporar almenys cinc localitats de la província al programa ‘Ciutat Lectora’

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Destacados
Lletres Valencianes Editors TV
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación