Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Més Notícies

La poeta Mercè Claramunt participa en el Festival de Gènova

http://www.ceice.gva.es/va/inicio/area_de_prensa/n
La internacionalització de la literatura valenciana que recull el Pla valencià per al foment del llibre i la lectura (PVFLL) ha possibilitat que la poesia valenciana estiga enguany en el Festival de Gènova 'Parole Spalancate' de la mà de Mercè Claramunt.

La primavera de l’assaig valencià

https://www.eldiario.es/cv/notes_lectura/primavera
Avui parlaré d’uns quants llibres bons -excel·lents- acabats d’eixir de les premses valencianes. Pertanyents al ram de l’assaig, només. Perquè si haguérem de fer referència també a la novel·la o a la poesia -i parlar d’obres tan destacades com les de Joan Benesiu, Anna Moner, Teresa Pascual o Jaume Pérez Muntaner, entre molts altres- l’article podria prendre una extensió desmesurada.

Troben un llibre de Lluís Vives del segle XVI entre els fons documentals de la Diputació de Castelló

https://val.levante-emv.com/castello/2019/06/12/ha
La Diputació de Castelló ha hallazo el llibre 'Instrucion de la muger christiana' de Lluis Vives del segle XVI entre els seus fons documentals, un autèntic tresor documental ja que es tracta de l'edició príncep o primera edició impresa del llibre.

El poder de la paraula en veu alta

https://www.levante-emv.com/aula/2019/06/12/paraul
Les activitats del projecte De Viva Veu han arribat este curs a més de 12.000 xiquetes i xiquets i finalitzaren en un acte on més de 100 escolars i adolescents llegiren fragments de textos literaris en veu alta, davant d'un públic de 900 persones.

#GranFamiliaAPIV: Sara Ruiz Prado

Sara Ruiz Prado


http://sararp.

La llibreria recomana: 80 Mundos d'Alacant

Llibreria 80 Mundos

Avda. del General Marvá, 14. 03004, Alacant.

Tlfn: 965 219 712 (+34 965 219 712)

Email: info@80mundos.com

 

http://www.80mundos.

La Plaça del Llibre de València llança la convocatòria de participació d'editorials

Un any més, estem preparant la Plaça del Llibre de València, unes jornades per donar visibilitat a la literatura en català a València. És una celebració del treball diari d'autors, llibreters i editors tot l'àmbit lingüístic, i una oportunitat per a la trobada amb els lectors.

Teresa Broseta i Enric Senabre guanyen la 27ª edició dels Premis Samaruc

Fundació Full
L’Associació de Bibliotecaris Valencians va atorgar el passat divendres, 31 de maig,  el premis Samaruc de Literatura Infantil i Juvenil 2019 i els Premis Bibliotecari d’Honor i el Bibliotecari de l’Any durant un acte celebrat en el Palau de la Música de València i organitzat amb la col·laboració  de la Fundació Full i l’Associació d’Editors en Llengua Catalana.

Més de 100 estudiants de 21 municipis valencians participen a la final del certamen De Viva Veu

Fundació Full
Foto: Rosella Valor
Millorar la comprensió lectora, gaudir dels llibres amb els altres i convertir la lectura en un acte d’oci col·lectiu. Aquests són els objectius de Certamen Escolar De Viva Veu, la trobada de lectura en veu alta que ha celebrat aquest dissabte, 25 de maig, la seua final. A l’encontre, que ha tingut lloc al teatre Olympia del cap i casal, han participat 108 estudiants de 21 poblacions d’arreu del territori valencià.

Gran Família APIV: Amparo Saera

Amparo Saera


www.amparosaera.

La llibreria recomana: Llibreria Públics

 Lliberia Públics

 

Carrer Patricio Ferrándiz, nº 16

 

Dénia

Història, natura, gastronomia, novel•la... La diversitat editorial de l’AEPV triomfa a la Fira del Llibre de València

De La cuina del Cabanyal (Drassana) a La fallera calavera (Sembra); de La muntanya de llibres més alta del món (Bromera) a Acord del Botànic (Balandra). Enguany, les vendes a l’envelat de l’Associació d’editors del País Valencià a la Fira de Llibre de València – un espai dins del recinte general que acollia 5000 títols de 60 editorials locals- han tingut la diversitat com a senyera.
Total pàgines: 19 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación