Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Més Notícies

Gran Família APIV: Lirios Bou

Lirios Bou
www.liriosbou.

Convocatòria Fira del llibre de Frankfurt 2019

La Generalitat Valenciana, mitjançant la Direcció General de Cultura i Patrimoni, posa a disposició de les editorials valencianes un estand per participar de manera conjunta a la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt, que tindrà lloc del 16 al 20 d’octubre.

Sobre la relectura

Catorze/ Miquel Pairolí
Algú va dir que llegir és rellegir. Em sembla que no, que són substancialment diferents una acció de l'altra i que totes dues tenen qualitats i condicions pròpies.

Premis Fundació FULL d’Investigació i Difusió de la lectura 2019

FULL Fundació pel Llibre i la Lectura és una entitat sense ànim de lucre que té entre els seus objectius potenciar la realització de treballs d’investigació, principalment TFM (Treballs final de màster) o TFP (Treball final de postgrau), la publicació d’articles d’investigació en revistes d’impacte científic i també la publicació de treballs de divulgació que aborden de forma directa o indirecta el foment lector, el món del

Llibres que parlen de compromís social

Faristol/ Fe Fernández Villaret
 

 

 

 

 

 

Fe Fernández mostra una tria de deu còmics infantils i juvenils que parlen de compromís social des de punts de vista diferents: plantegen qüestions com el passat, el racisme, el medi ambient, el feminisme o altres moviments socials que han transformat la història.

Llegir més: https://www.clijcat.

La llibreria recomana: Greyhskull Cómics de València

Youtube
Greyhskull Cómics es una tienda de cómics, juegos de mesa, merchandising, camisetas, funkos y muchas cosas frikis más, con una amplia sección infantil y donde además realizamos actividades de todo tipo (talleres, cuentacuentos, presentaciones, etc.

El llibre de Lucas Marco sobre la policia franquista se situa en el número 1 de vendes del Magnànim

La Veu
El treball d'investigació Simplemente es profesionalidad. Historias de la Brigada Político Social de València, del periodista Lucas Marco, és el llibre de la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació més venut del primer semestre de l'any.

La Universitat Jaume I publica un facsímil del mapa del Regne de València de Creite (1752)

UJI
La Universitat Jaume I acaba de publicar, en edició limitada a 120 exemplars numerats, el  Mapa del Regne de València de 1752 traçat pel gravador Ernst Ludwig Creite, en commemoració del 600 aniversari de les Corts Valencianes de 1419 que fundaren l’Arxiu Reial de València.

Com aconseguim els llibres (elogi de les llibreries)

Hi ha diverses vies per aconseguir llibres. La més normal i habitual és anar a les llibreries i comprar-ne. És la més recomanable, d’altra banda, perquè permet tindre a la vista les novetats, descobrir títols interessants que un no coneixia, i fer una ullada al fons, especialitzat o no, que les llibreries solen mantindre.

El Ministerio de Cultura y Deporte destinará 1,6 millones de euros a la compra de libros para bibliotecas

Ministeri de Cultura
El ministro de Cultura y Deporte, José Guirao, ha inaugurado hoy el Encuentro de la Edición organizado por la Federación Española del Gremio de Editores en el reabierto Centro Torre de Don Borja, en Santillana del Mar (Cantabria). Este encuentro, de carácter anual y tradicionalmente celebrado en la Universidad Internacional Menéndez y Pelayo, es un tradicional foro de debate y contacto con los editores.

Còmic i literatura

Faristol
El tret diferencial més característic del llenguatge del còmic és que ofereix, en el mateix pla de manifestació visual, més d’una imatge completa.
Total pàgines: 19 Anar a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación