Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies > Gran Família APIV

Nou Manual APIV «Agències d’il·lustració»

APIV | 01-06-2021

«Manuals APIV» una sèrie de documents amb les principals claus per a comprendre els drets i deures dels il·lustradors/as professionals, així com les bones pràctiques tant per a participants com per a convocants.

Les agències de representació són empreses intermediàries la labor de les quals és la de promocionar el treball dels seus representats/ades (professionals de la il·lustració) amb la finalitat d’aconseguir-los encàrrecs. La relació laboral entre l’agent i el/la professional de la il·lustració sempre ha de quedar reflectida en un acord escrit. És important que es negocien aquells termes i condicions amb les quals una de les parts no estiga d’acord.

Aquest document recull una sèrie de punts a tenir en compte per a establir una bona relació professional entre il·lustrador/a i agent.

 

DESCARREGAR MANUAL AGÈNCIES

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación