Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies > Gran Família APIV

Nou Manual APIV: «Xarrades i tallers»

APIV | 17-06-2021

«Manuals APIV» una sèrie de documents amb les principals claus per a comprendre els drets i deures dels il·lustradors/as professionals, així com les bones pràctiques tant per a participants com per a convocants.

Tant en una xarrada com en un taller, es convida a una o diverses persones que tenen un alt grau d’experiència o coneixement en un tema específic de la professió amb la intenció que exposen continguts formatius o divulgatius i/o plantegen un debat o una reflexió. Aquests esdeveniments suposen un esforç i una inversió de temps gran per a la seua preparació i han de desenvolupar-se amb la màxima professionalitat possible.

Aquest document recull una sèrie de qüestions que s’han de tindre en compte per a desenvolupar una proposta professional de xarrada o taller.

DESCARREGA MANUAL XARRADES I TALLERS

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación