Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Crítiques

Noves tecnologies per a ensenyar i aprendre

Revista Lletres Valencianes núm. 32

Videojuegos de rol, simulaciones por ordenador, robots y realidad aumentada como nuevas tecnologías para el aprendizaje.

Videojuegos de rol, simulaciones por ordenador, robots y realidad aumentada como nuevas tecnologías para el aprendizaje: guía para profesores, educadores y formadores. Orazio Miglino, María Luisa Nigrelli y Luigia Simona Sica (Eds.). Universitat Jaume I / 2013 / Castelló de la Plana.

Aquesta guia arreplega les conclusions més útils perquè els professors, de qualsevol nivell d'ensenyament, puguen dur fins als seus alumnes l'aprenentatge d'una forma moderna, interactiva i motivadora. Amb aquesta finalitat, es basa en les experiències de diversos docents d'Itàlia, Gran Bretanya i Espanya, obtingudes en el marc del projecte Teaching to teach with techology.

Des d'una revisió dels principals models cognitius, es planteja després un mètode testat per, en un curt termini de temps —només sis sessions— aconseguir la posada al dia de docents i alumnes en noves tecnologies: videojocs d'estratègia com Age of Empires o de rol com Dread-Ed, simulacions per ordinador —i-Adventure—, aplicacions mitjançant robots i realitat augmentada tals com RoboProf o les diverses aplicacions dels codis QR, són revisats donant les guies necessàries per a la seua posada en funcionament i abastant múltiples contextos.

Un pont per a dur l'aprenentatge a nous mons virtuals, una guia que permet als docents abastar noves dimensions en activitats necessàries per a un aprenentatge continu, que, avui dia, no resulten potser tan atractives per a un estudiant com altres opcions lúdiques.


Sergio R. Alarte

http://dglab.cult.gva.es/Libro/revista-lletres/Numero32completo/revista-32.pdf

Videojuegos de rol, simulaciones por ordenador, robots y realidad aumentada como nuevas tecnologías para el aprendizaje.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua Opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

Si vols estar al dia de les novetats de la nostra pàgina i saber què passa en el món del llibre et convidem a unir-te al nostre newsletter.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Accés
Destacats
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación