Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Editorials

PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

Josep Forcadell Saport
CAMPUS S. VICENT DEL RASPEIG, Aulari II, planta baixa
SANT VICENT DEL RASPEIG
965903480
965909445
publicaciones@ua.es, publicaciones.ventas@ua.es
http://Publicaciones.ua.es

PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

Publicacions de la Universitat d'Alacant (PUA), dins del Pla Estratègic general, és la unitat acadèmica encarregada d'editar la investigació universitària, amb l'objectiu de fomentar-ne la difusió i la divulgació entre la comunitat científica i en la societat. Des de l'any 1978, aquesta editorial ha dut a terme l'edició de 1.200 publicacions amb una mitjana de 40 obres cada any.

El treball fet durant aquest temps d'activitat ha consistit en la publicació de llibres, seguint estrictes criteris de qualitat i eficiència. Els exemplars publicats abracen les principals àrees de coneixement: filologia i literatura, història, geografia i arqueologia, traducció, ciències, arquitectura i enginyeria, informàtica, estudis àrabs, economia i empresa, òptica i dret, a més de ciències socials i de la salut.

A més de l'edició en paper, el Servei de Publicacions està immers en un procés bibliogràfic de digitalització, que permetrà posar a l'abast una oferta d'acord amb l'evolució tecnològica i les tendències del sector editorial.

Amunt TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación