Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Editorials

PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

Josep Forcadell Saport
CAMPUS S. VICENT DEL RASPEIG, Aulari II, planta baixa
SANT VICENT DEL RASPEIG
965903480
965909445
publicaciones@ua.es
http://Publicaciones.ua.es

PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

Publicacions de la Universitat d'Alacant (PUA), dins del Pla Estratègic general, és la unitat acadèmica encarregada d'editar la investigació universitària, amb l'objectiu de fomentar-ne la difusió i la divulgació entre la comunitat científica i en la societat. Des de l'any 1978, aquesta editorial ha dut a terme l'edició de 1.200 publicacions amb una mitjana de 40 obres cada any.

El treball fet durant aquest temps d'activitat ha consistit en la publicació de llibres, seguint estrictes criteris de qualitat i eficiència. Els exemplars publicats abracen les principals àrees de coneixement: filologia i literatura, història, geografia i arqueologia, traducció, ciències, arquitectura i enginyeria, informàtica, estudis àrabs, economia i empresa, òptica i dret, a més de ciències socials i de la salut.

A més de l'edició en paper, el Servei de Publicacions està immers en un procés bibliogràfic de digitalització, que permetrà posar a l'abast una oferta d'acord amb l'evolució tecnològica i les tendències del sector editorial.

Amunt TornarTornar

Si vols estar al dia de les novetats de la nostra pàgina i saber què passa en el món del llibre et convidem a unir-te al nostre newsletter.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Accés
Destacats
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación