Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Editorials

PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA

MAITE SIMON MENDEZ
C/ ARTS GRÀFIQUES, 13
VALÈNCIA
963864115
963864067
publicacions@uv.es
http://puv.uv.es/

PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA

PUV és el segell editorial de la Universitat de València, la tercera d’Espanya en nombre de professors i d’estudiants. Per això, en la seua activitat té gran importància el llibre acadèmic, derivat de la recerca, però també les obres d’interès general, adreçades a un públic lector ampli amb preocupacions culturals.

Així, una de les seues línies consisteix a proporcionar a la comunitat universitària manuals docents i a difondre els resultats de la investigació en els diversos camps del saber. Però a aquests objectius, se n’afegeix un tercer, no menys important, com és potenciar la projecció social de la Universitat. Al nostre catàleg conviuen col·leccions dedicades a la difusió del saber acadèmic amb d’altres més orientades a la divulgació científica i a fomentar el pensament crític i el debat d’idees.

Des de PUV promovem les coedicions ja siga amb editorials privades o públiques i el nostre catàleg abraça més de 2.500 títols vius, la qual cosa el converteix en un dels més sòlids de l’àmbit hispànic, especialment en Història i Ciències Socials.

Amunt TornarTornar

Si vols estar al dia de les novetats de la nostra pàgina i saber què passa en el món del llibre et convidem a unir-te al nostre newsletter.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Accés
Destacats
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación