Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Paraulotes de les fines

Júlia Baena / «Faristol»

Paraulotes de les fines

L'escriptor Pep Molist, amb una amplíssima trajectòria dins la narrativa infantil i guanyador de diversos premis literaris, signa el llibre de poemes Paraulotes de les fines. Tot i que habitualment escriu narrativa, ja havia fet anteriorment alguna altra incursió dins el gènere poètic (Tants barrets, tants caps, mostra de barrets, capells i gorres o El llençol fantasma i altres petits tresors de la meva habitació).

Paraulotes de les fines ofereix un ampli recull de poemes sobre aquelles paraules prohibides que la Fina Capa Liles, com s'explica a la introducció, ha evitat dir en la seva infància. El binomi entre poesia i humor sol donar bons resultats: divertit, desimbolt, simpàtic i molt positiu, el llibre regala als joves lectors una munió de paraules noves i «estranyes» (escorniflaire!, xitxarel·lo!), sense por d'introduir vocabulari complex; més aviat convida a emprar-lo.

[Continua llegint-la]

Paraulotes de les fines

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación