Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Paula Bonet il·lustra i renova la imatge de ‘Tirant Lo Blanch’

L'illa dels llibres

Tirant lo Blanch

Tirant Lo Blanch compta amb una nova versió després del treball realitzat per l’il·lustradora Paula Bonet i l’adptació del text Jo­sep Vicent Miralles i Vicent Baydal.

Paula Bonet destaca que  “El Tirant és una meravella. Una obra que no hem de deixar de reivindicar per la força que conté, per com mescla batalla, amor, desig i his­tòria, per com representa aquest context con­cret, que és el que s’explicava a través de les no­vel·les de cavalleria.”. Assegura Bonet que ‘El procés creatiu va ser molt estimulant. Era un treball que tenia moltes ganes de fer, però dispo­sava de molt poc temps, així que vaig intentar esprèmer al màxim cada minut de què disposava. Va ser molt fàcil tenint en compte que el punt de partida era la meravellosa adaptació de Josep Vicent Miralles.”

Llig més en L'Illa dels Llibres

Tirant lo Blanch

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación