Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

'Pell de seda', de Vicent Sanhermelando

La Veu dels Llibres/ Lourdes Boïgues

Pell de seda

Aquest llibre va guanyar el 36è Premi de Narrativa Juvenil Enric Valor l’any 2016 i va ser publicat per Edicions del Bullent l’any 2017.

Vicent Sanhermelando i Bellver (Alboraria, 1957) compagina el seu treball d’orientador escolar i professor amb l’escriptura. L’autor reconeix que es va incorporar tard a la literatura de ficció. Però certament ha sigut prolífic, perquè ha publicat 9 obres de literatura infantil i juvenil, així com altres relats i contes. A més a més, ha guanyat diversos premis i ha quedat finalista en tants altres. Diu Sanhermelando que escriure li proporciona llibertat perquè pot construir altres universos i “fer el que li done la gana”. Es considera un autor agosarat i crític. Alguns dels seus referents són Pasqual Alapont, Teresa Broseta, Francesc Gisbert, Maria Jesús Bolta o Joan Pla.

L’editorial valenciana Edicions del Bullent va començar la seua trajectòria l’any 1983 i compta amb un ventall molt ampli de col·leccions d’obres, autors i autores. Pell de Seda pertany a la col·lecció «Esplai», juntament amb més llibres de gran qualitat i adreçats al públic juvenil.

Llegir més: https://www.laveudelsllibres.cat/noticia/42674/pell-de-seda-vicent-sanhermelando

Pell de seda

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación