Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Per què els homes semblen més burros que les dones?

Ignasi Mora

Crònica de la vall i el mercat

Les dones protesten cada vegada més i van guanyant terreny. Fan bé, perquè entre els homes, n’hi ha cada burro... Existeixen més lectores que lectors. I prompte hi haurà més dones millor preparades per a treballar i viure, que homes. Els homes miren els llibres de reüll, com si els hagueren de pegar un mos. I estan començant a ser l’antimodel de tot. En això que diuen turisme, els homes van fer l’empastre urbanístic que veiem arreu de la nostra terra. Supose que les dones declararan una moratòria de la construcció com un cabàs i intentaran arreglar l’empastre. Potser els homes aleshores arriben a entendre que el turisme no és assaltar la gent.

Una altra cosa que els homes han descartat en bona mesura és la cuina pròpia, que constitueix una de les més variades i suculentes del Mediterrani. Com a bons provincials i provincians que són, solen comprar els excedents de les matèries primeres i, a més de posar-se les medalles, apliquen un sentit extravagant al costum de guisar.

[Llegeix-ne més]

Crònica de la vall i el mercat

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación