Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Poemes inèdits

Anar a la BotigaAnar a la Botiga

Sinopsi

Poemes inèdits
Poemes inèdits posa a l'abast vint-i-sis composicions de Joan Fuster de diverses èpoques i estils que fan del llibre una mostra ben expressiva de la qualitat i l'actractiu dels seus versos. El pròleg de Salvador Ortells Miralles (Sueca, 1977), especialista en l'obra poètica de Joan Fuster, ofereix una visió global de la poesia fusteriana coneguda en relació amb la poesia inèdita. En definitiva, un motiu immillorable per a llegir un autor rellevant en el panorama poètic valencià contemporani, però també en l'àmbit de la poesia catalana del seu temps.
Joan Fuster és un escriptor que excel·lí en la literatura d'idees, com també lúcidament amb el judici i els estudis sobre poesia: en són exemples, entre altres, Antnología del surrealismo español (1952), amb José Albi, Antologia de la poesia valenciana 1900-1950 (1956) i La poesia catalana (1956). En la seua extensa bibliografia el primer llibre publicat de poesia, Sobre Narcís (València, 1948), al qual se n'afegiran altres, fins al 1954 en què publica Escrit per al silenci, a partir del qual domina l'obra assagística i de la poesia solament es reedita Escrit per al silenci (1978) i el Set llibres de versos (1987).
Joan Fuster (Sueca, 1922-1992) estudià Dret a la Universitat de València, exercí uns pocs anys com a advocat, alhora que es donava a conéixer com a poeta, assagista i articulista en la premsa de València, en la de l'exili i, des de 1961, en diaris barcelonins. el 1983 s'incorporà a la Universitat de València com a professor contractat, el 1985 s'hi doctorà en Filologia i el 1986 obtingué la càtedra que, després de jubilar-se i fins a la seua mort, ocuparia com a emèrit. Participà en la vida cultural de forma activa i, entre altres quefers, fou membre agregat de l'Institut d'Estudis Catalans, de l'Institut Valencià de Filologia, de la Biblioteca Valenciana i director de la col·lecció "Biblioteca d'Autors Valencians" de la Institució Alfons el Magnànim.

Dades Tècniques
ISBN 9788478227556
Editorial INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM
Estat Disponible
Llengua de Publicació Valencià
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 05-2018
Autor Joan Fuster
Pàgines 100
Preu i percentatge d'IVA 10.00 € (+4% )

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación