Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Un abismo sin música ni luz
Juan Ignacio Colil Abricot

Un abismo sin música ni luz

ISBN 9788415499459 - JPM EDICIONES
Un pueblo de la costa del norte de Chile. Un crimen ocurrido en el año ochenta, durante la dictadura militar. Tres tiempos distintos que se superponen a través de un gran número de relatos. Pequeños fragmentos de una historia mayor y al mismo tiempo brutal. Los personajes buscan en esa verdad que permanece oculta la clave que permita escapar de ese oscuro abismo. Un abismo sin música ni luz tiene como origen el crimen de Gloria Stokle.
A l'estiu el sexe somriu
Manel Joan i Arinyó

A l'estiu el sexe somriu

ISBN 9788494698903 - EL PETIT EDITOR
L’estiu… Eixa època que deixa entreveure natges i pits, d’homes i dones, que dibuixen un paisatge florit per qualsevol carrer, plaça o platja a la qual ens allarguem.
De segur que a les vostres ments, cars lectors, vos vénen moltes formes de cloure aquella expressió de “per l’estiu…”. I totes seran més o menys aproximades a allò que ens mostra l’autor en aquesta novel·la farcida d’ironia, “socarroneria” i bona dosi d’erotisme.
Lucky Penny
Yuko Ota | Ananth Hirsh

Lucky Penny

ISBN 9788416318865 - EDICIONES BABYLON
Si Penny Brighton no tuviera mala suerte, no tendría suerte alguna.
De Sukei a Naima
Gemma Miralles

De Sukei a Naima

ISBN 9788490267462 - BROMERA
Tot i que De Sukei a Naima pren com a referència l’episodi històric de l’expulsió dels moriscos el 1609, l’obra aborda diversos temes d’absoluta actualitat. A través de tres generacions d’una mateixa família −que es debat entre fugir i així conservar les arrels o bé integrar-se i mantenir la família unida−, transitarem per les terribles conseqüències i la injustícia que provoca la intolerància.

El periodista Xavier Aliaga condensa la mirada única del pensador Joan Fuster en l'antologia 'Fuster per a ociosos'

CVRàdio
El periodista i escriptor Xavier Aliaga ha condensat la mirada única del pensador de Sueca Joan Fuster en una antologia dels seus fragments més brillants, 'Fuster per a ociosos'.

L'assessor de FULL, Manolo Gil, parla sobre el 25 aniversari de la mort de Joan Fuster

CVRàdio
L'assessor de la Fundació Pel Llibre i la Lectura (FULL), Manolo Gil, parla sobre el 25 aniversari de la mort de Joan Fuster.

Latitud sud: el Marítim estrena llibreria d'autor

Culturplaza
Un nou espai per a la literatura obre les seves portes a la ciutat de València, en aquesta ocasió, en l'avinguda Mediterrani, frontera invisible entre el Cabanyal i el Canyamelar

Parlar d'un barri i de les seves
<< Junio - 2017 >>
L M X J V S G
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Escritores

Mercé

Mercé Viana i Martínez

Mercé Viana (Alfafar, l'Horta, 1946). Pedagoga i escriptora.  Mestra i llicenciada en Filosofia i Ciències de l'educació, especialitzada en didàctica de la llengua, ha treballat en les diverses etapes educatives, des de la infantil fins a la universitària. Seguidora de Freinet, s'integra en els moviments de renovació pedagògica i exerceix de formadora del professorat a més de dirigir la revista Espais Didàctics.

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Destacados
Lletres Valencianes Editors TV
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación