Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
La Traca. La transgresió com a norma
AA.DD

La Traca. La transgresió com a norma

ISBN 9788491330202 - PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA
La Traca', el setmanari que va veure la llum entre les darreries del segle XIX fins a la fi de la II República, fou l'expressió d'una cultura popular que es resistia a adaptar-se a les normes i valors de la burgesia dirigent. Lligada a la figura de Vicente Miguel Carceller (1890-1940), l'home que la va editar des de 1909 i que va unir la seua sort a la d'aquest setmanari, es tracta d'una revista rotundament popular, anticlerical i profundament republicana.
Montserrat Roig. La memòria viva
Aina Torres

Montserrat Roig. La memòria viva

ISBN 9788416698097 - SEMBRA LLIBRES
Montserrat Roig és una de les grans figures de la literatura catalana del segle XX. La seva vida és representativa de la generació que va néixer i créixer sota les mordasses del franquisme. Eren els anys de les revoltes del 68, la clandestinitat, les assemblees universitàries, les il·lusions per la caiguda del dictador i el desencís per la reforma del règim. En aquest món convuls, Montserrat Roig va combatre en els fronts de la literatura i el feminisme. Però, també, en el de la lluita contra el silenci i l’oblit.
Sólo hechos
Trapiello, Andrés

Sólo hechos

ISBN 9788416906000 - EDITORIAL PRE-TEXTOS
«In this life, we want nothing but Facts, sir; nothing but Facts!», proclama Thomas Gradgrind en las primeras líneas de Tiempos difíciles. Es el anhelo de todos los entes de ficción, llegar a ser reales. Venderían ellos su primogenitura, el sentido que rige sus vidas en tanto que entes de ficción, con tal de vivir la nuestra, imprevisible siempre y a menudo errática y confusa.
A pie de escenario. Guía de traducción teatral
Alejandro L. Lapeña

A pie de escenario. Guía de traducción teatral

ISBN 9788415499398 - JPM EDICIONES
A pie de escenario es una guía práctico-teórica sobre traducción teatral pensada para todos aquellos que estén interesados tanto en el teatro como en su traducción, así como otras áreas del conocimiento anexas. Partiendo de experiencias propias como traductor teatral en el ámbito amateur, se desgranan, entre otros, conceptos relativos al papel del traductor dentro del espectáculo, a las particulares del texto teatral, a la adaptación y actualización de los guiones de teatro o a la sobretitulación.

Somnis de paper. una llibreria al cor de Benetússer

Revista Lletres Valencianes núm. 48
Foto: García Poveda
Al número 36 del carrer Major de Benetússer, una població de l’Horta Sud, trobem la llibreria Somnis de paper.

Convocatòria Secretaria Tècnica - Gremi de Llibrers de València

Gremi de Llibrers
El Gremi de Llibrers de València sol·licita candidatures per a cobrir un lloc de treball de Secretaria Tècnica per a la gestió de l’entitat. En el document adjunt teniu detallades les característiques, funcions i requisits de la plaça.

Les persones interessades han d’enviar el seu currículum professional, carta de presentació i fotografia recent a info@gremidellibrers.

InnDEA València col·labora amb Poètica 2.0 en el llançament de la 1ª antologia multimèdia d'Estellés

InnDEA
Demà a les 19'30h la Beneficència serà l'escenari de la presentació d'aquesta antologia multimèdia dedicada al poeta valencià Vicent Andrés Estellés.

InnDEA València col·labora amb el projecte Poètica 2.
<< Octubre - 2016 >>
L M X J V S G
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Portal d'Editors Gremi Llibrers APIV Bibliotecarios
Destacados
Lletres Valencianes La Setmana: Collita Valenciana Sobre la lectura Pais del Llibre Editors TV Escola de pares i mestres per a la lectura Escriptors valencians actuals L'aventura de triar un llibre
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación