Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Noah vol ser un drac
Joaquina Barba Plaza

Noah vol ser un drac

ISBN 9788418488054 - OLÉ LIBROS
Noah, la protagonista d’aquesta fantàstica narració, inicia una gran aventura acompanyada de la seua amiga Alexandra i son tio Quim. Noah decideix emprendre aquest viatge, després de rebre nombroses senyals de part d’una bellíssima sirena i el seu cavallet de mar.

El misteri i la màgia són els ingredients principals d’aquesta narració on fantasia i realitat caminen de la mà. On l’amistat i l’estima es mostren en els vincles entre els seus personatges com l’única manera possible de relacionar-se.
Libros
Pols

Pols

Carolyne Steedman | ISBN 9788478228652 | INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM
La pols en l’arxiu, la imatge dels documents polsegososos segurament és la metàfora més reconeixible sobre el treball de qui es dedica a la història. Pols és un llibre sobre la pràctica i l’escriptura de la història que reconsidera els plantejaments sobre el passat assumits com a inqüestionables, heretats de la historiografia del segle XIX.

A través d’una interacció amb materials historiogràfics, literaris o fonts judicials, Pols planteja una reflexió sobre les fonts, l’arxiu i el treball de qui es dedica a l’estudi de la història.
Ir a la TiendaIr a la Tienda
El silenci trencat

El silenci trencat

Maluy Benet | ISBN 9788418496202 | NPQ EDITORES
La història es desenvolupa en dos períodes de temps, des de les transformacions socials del segle XIX al XX, fins els inicis de la transició democràtica, l’any 1979; i transcorre en un poble de València. Eduard Fauquet, un empresari jubilat per una malaltia, llegeix al diari que la policia sol·licita la col·laboració ciutadana per a esbrinar qui és l’indigent que ha mort a l’Hospital La Fe, sense documentació i sense dir qui era abans de morir. El rostre de la fotografia copsa Eduard de tal manera que no se’l pot treure del cap.
Ir a la TiendaIr a la Tienda
Gràcies. Història d'un veïnat

Gràcies. Història d'un veïnat

Rocio Bonilla | ISBN 9788413581514 | EDICIONS BROMERA
Gràcies a una avaria inesperada, la vida del veïnat canviarà del tot. Gràcies a la curiositat i l’empatia, els veïns i les veïnes arribaran lluny, molt lluny. I ho faran junts.
Una història sobre la convivència i les relacions humanes. Una història sobre tots nosaltres.
Ir a la TiendaIr a la Tienda
CONVERSACIONES EN NUEVA YORK. Sobre Arte Sonoro, Música Experimental e Identidad Latina

CONVERSACIONES EN NUEVA YORK. Sobre Arte Sonoro, Música Experimental e Identidad Latina

Isaac Diego García Fernández | ISBN 9788412217391 | EDICTORÀLIA LLIBRES I PUBLICACIONS
Conversaciones en Nueva York ofrece un panorama de la música experimental contemporánea a través de la perspectiva de cuatro músicos y artistas sonoros de origen español e hispanoamericano que actualmente desempeñan su labor creativa en esta ciudad: Richard Garet, Cecilia López, Jaime Oliver La Rosa y Merche Blasco.
escriptoresvalencianes.tv
Fani Grande, "Empar i Jaume el Primet"

Jaume el Primet vol ser actor i interpretar el seu heroi: el rei Jaume I. Però té un problema: el director de l’obra es nega a deixar-lo pujar a l’escenari perquè tartamudeja. A més, hi ha companys que es riuen d’ell per la seua manera de parlar i perquè és escanyolit. Sort que Empar l’ajuda­rà a complir els seus somnis i a adonar-se que no s’ha d’avergonyir de com és!

Josep Maria Balbastre. "Iconòstasi"

Basteix ossos i úters el silenci
La icona em diu silenci, el seu silenci
No callarà mai el silenci
El silenci és

Josep Lluís Roig, "La llum del curtcircuit"

"Va arribar la llum com una onada sense cos
mentre notava la pell d’un altre jo que s’oblidava.
No sé fins quina platja aplegàrem però era molt blanca
l’arena de les butxaques."

Rocío Bonilla, "Germans"

–Tindre un germà és molt molest! Sembla una mona, sempre fent pallassades.

–Tindre una germana també és molt molest! Tot li sembla malament i no em deixa jugar al que vull.

Però, a vegades, els germans són una gran ajuda i junts viuen moments molt divertits. Potser, tindre un germà o una germana no està tan malament... però, i ser tres a casa?! Això sí que no!

"L'àmfora fenícia", d'Ivan Carbonell

"L'àmfora fenícia", d'Ivan Carbonell, és la novel·la guanyadora del Premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil. És un llibre ambientat a Altea que reflecteix la joventut del seu autor i la llum estival de la Mediterrània.

Noticias

‘L’altra banda de la muntanya’, el llibre d’abril-maig de Full de Lectura

Full de Lectura
Proseguim la temporada 2021 amb l’obra de ‘L’altra banda de la muntanya’ de Minna Salami, amb il·lustracions de Helga Ambak i editada per Sembra Llibres.

Un amic invisible entre les llibreries valencianes: ‘Sentim les llibreries’ enceta nova edició

‘Sentim les llibreries’, un projecte de la Fundació FULL, busca incentivar el retorn dels lectors i lectores a les llibreries valencianes i posar en relleu el seu paper com a prescriptores de llibres
Cada par

Escriptors blancs, aneu fent lloc: la literatura africana amb veu de dona demana pas als prestatges

Abans de començar a llegir, estimat lector, estimada lectora, et demane que realitzes un xicotet experiment. Promet que no inclou dolor físic.

Lliurades més de 800 signatures per a salvar els murals literaris de Muro d’Alcoi

Acció Cultural i la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat han lliurat ja les adhesions als manifestos per a salvar els murals.

La Plaça del Llibre presenta nova imatge per a 2021 i engega motors a Alacant

La Plaça del Llibre inicia un nou cicle de festivals literaris en valencià que comença a Alacant i que seguirà amb Gandia, Castelló i València.
<< Abril - 2021 >>
L M X J V S G
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Escritores

Jordi Raül Verdú Pons

Vaig nàixer a Alcoi, l’any 1960. Sóc mestre des de l’any 1981, i he exercit a Alcoi, Madrid, Los Angeles (EUA), Principat d’Andorra i Alexandria (EUA). La meua obra literària es centra, fonamentalment, en el conte, que sempre sol estar relacionat amb la natura. També recopile rondalles populars valencianes. Impartisc cursos de tècniques i metodologia de l’animació lectora a docents i també a pares i mares.
Críticas
#espaisdelectura
#espaisdelectura
LlegeIX!
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación