Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
El piojo Saltarín
Anna-Laura Cantone / Raquel Raquel Díez Real

El piojo Saltarín

ISBN 9788494473906 - LEGUA EDITORIAL
Este proyecto pretende ser un recurso didáctico destinado a los más
pequeños, con un centro de interés muy característico en la etapa infantil.
La escuela es un lugar donde la presencia de piojos es una situación muy
frecuente que ha de ser tratada por el profesorado y las familias del
alumnado.
L'ofici de lector
Joan Garí

L'ofici de lector

ISBN 9788437099217 - PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA
Diu Joan Garí al pròleg d'aquest llibre que «llegir és l'ofici previ, bàsic i insubstituïble de tot autèntic escriptor. Que ningú em confonga amb un "crític literari", només sóc un escriptor que escriu dels llibres que ha llegit... sóc un escriptor que preferiria ser només un lector». Per això ell fa molts anys que té un bloc anomenat 'Ofici de lector', on penja els comentaris sobre novetats de literatura catalana o o -més sovint- internacional que publica habitualment al setmanari 'El Temps' o al diari 'Ara'.
La Lia entra a la banda
Grup la Deriva

La Lia entra a la banda

ISBN 9788416505302 - ONADA EDICIONS
Aquest conte gira al voltant d’una de les tradicions més importants i arrelades a les Terres de l’Ebre, les bandes de música. Mitjançant el personatge de la Lia, els infants podran conèixer quins són els trets que identifiquen i caracteritzen aquest tipus de formacions musicals. A més, La Lia entra a la banda és un material imprescindible per a tots els qui necessiten explicar què són les bandes de música de manera fàcil, didàctica i entenedora.
L'estranya que habita els meus somnis
Lourdes Boïgues

L'estranya que habita els meus somnis

ISBN 9788499041872 - BULLENT, EDICIONS DEL
Sabina és una xica privilegiada: és bonica, és popular, té amigues que l'estimen i una família rica que la protegeix. Després d'una sessió d'hipnosi de broma, una estranya s'instal·la al seus somnis i s'entesta a fer-la sofrir. Qui és la xiqueta que l'està tornant boja? Per què Sabina de sobte sap parlar portugués? En lloc d'acudir a les seues amigues, busca l'ajuda d'Empar, que acaba d'arribar a l'Institut i no sembla tindre ganes de fer amics, ja en té prou amb els seus problemes.

Llibres escrits per dones, llibres llegits per persones

Andrea R. Lluch - Lletres Valencianes 47
«Hazel Morse was a large, fair woman of the type that incites some men when they use the word “blonde” to click their tongues and wag their heads roguishly»

 

I així, de la mateixa manera que aquest primer fragm

Una premsa valencianista amb història, malgrat tot

El Temps - Xavier Aliaga
En condicions precàries, amb problemes per finançar-se, resistint la pressió de la dictadura o dels governs de la dreta, navegant en un mar d'incomprensió social o tractant de sobreviure en una societat àgrafa i hostil.

Revista Lletres Valencianes núm. 47

GVA
 

Ja està disponible, en la web de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, el núm.
<< Agosto - 2016 >>
L M X J V S G
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Escritores

Raquel

Raquel Ricart Leal

Raquel Ricart va nàixer a Bétera (el Camp de Túria) el 1962. L’amor per la lectura li ve d’antic, i des de molt jove la passió per les paraules i per les històries ha estat una costant en la seua vida. Literàriament es donà a conèixer en guanyar un accèssit als premis Malvarrosa (1980). Col·laborà en les planes de les revistes Celobert i Lletres de canvi.

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Portal d'Editors Gremi Llibrers APIV Bibliotecarios
Destacados
Lletres Valencianes La Setmana 2015 Sobre la lectura Pais del Llibre Editors TV Escola de pares i mestres per a la lectura Escriptors valencians actuals L'aventura de triar un llibre
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación