Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Días en Japón
Francisco Ruiz

Días en Japón

ISBN 9788416063918 - OLÉ LIBROS
Si diguérem que “Días en Japón” com a producte creatiu està buscant quelcom entraríem en contradicció amb l'essència i el lent madurar d'aquest llibre: res busca, és el fet de viure que per la màgia del silenci, de la mirada o de la mateixa poesia té un ressò que, tènue, ressona en l'escriptura.
Libros
L'interés per la llengua dels valencians

L'interés per la llengua dels valencians

Josep Daniel Climent | ISBN 849461438X | LLIBRES DE LA DRASSANA
Per estes pàgines desfilen alguns dels personatges, llibres i fets que han esdevingut cabdals per tal de fer que la societat valenciana perceba el valencià com una llengua de cultura, digna i amb projecció de futur. Noms com els de Manuel Joaquim Sanelo, Teodor Llorente, Lluís Fullana, Josep Ribelles, Carles Salvador, Manuel Sanchis Guarner, Josep Giner, Enric Valor, Nicolau Primitiu Gómez o Francesc Ferrer Pastor reben una atenció específica, en correlació amb unes vides dedicades en cos i ànima a l’impuls de la llengua.
Ir a la TiendaIr a la Tienda
A sangre fría

A sangre fría

Rosario de Vicente Martínez | ISBN 9788490330272 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH
El 1965 veia la llum l'obra de Truman Capote «A sang freda», que relata l'assassinat dels quatre membres d'una família, els Clutter, en un petit poble de Kansas, Holcomb, a mans de dos joves delinqüents en llibertat condicional. L'estúpid crim conduiria a tots dos joves a la forca. Aquest final va permetre a Capote demostrar la seva tesi que sis persones havien mort a sang freda: els Clutter i els seus assassins. Dos anys després, Richard Brooks seria el director encarregat d'adaptar al cinema «A sang freda».
Ir a la TiendaIr a la Tienda
Ondara en negre. Una història de crims, violència i delinqüència (1835-1935)

Ondara en negre. Una història de crims, violència i delinqüència (1835-1935)

Antoni Reig Pérez, Ricard Llompart Català | ISBN 9788417213206 | EDICIONS 96 S.L.
La ubicació geogràfica, el medi físic i l'oblit de les administracions públiques durant segles han fet de la Marina Alta un territori abonat per a obscures pràctiques socials i polítiques. Ha sigut també, per tant, un territori on la delinqüència i la violència es convertien fàcilment en forma de vida i llei paral·lela. Ondara no n'ha quedat al marge. Aquesta crònica de successos, amb els crims com a fites més destacades, ens permet reconstruir l'escenari humà i col·lectiu d’una societat local molt conflictiva en l'etapa compresa entre el 1840 i el 1936.
Ir a la TiendaIr a la Tienda
Els Rabassa de Perellós. Els senyors de Benetússer i el seu palau

Els Rabassa de Perellós. Els senyors de Benetússer i el seu palau

José Luis Garcia Martínez | ISBN 9788416260546 | EDITORIAL AFERS
Durant quasi cinc-cents anys Benetússer va pertànyer a una mateixa família, els Rabassa de Perellós, que van obtenir la dignitat del marquesat de Dosaigües en 1699, un fet excepcional entre la noblesa valenciana. Aquest vincle s’inicia el 27 d'abril de 1351 quan Giner Rabassa «el Major» compra la senyoria de Benetússer, i finalitza en 1843 amb la mort del cinquè marquès de Dosaigües, l’últim d’aquest llinatge.
Ir a la TiendaIr a la Tienda
escriptoresvalencianes.tv
Juli Capilla. "Gandia, Capital literària"

L’any 1959 naixien a Gandia uns premis literaris de poesia dedicats a Ausiàs March. I, vint anys més tard, el Joanot Martorell de narrativa. A partir d’aquell moment s’inicia una tímida modernització de les nostres lletres que esclata de manera imparable amb la generació dels anys setanta i es consolida definitivament i arriba amb tota la força fins als nostres dies, amb una nòmina d’autores i autors de gran qualitat, equiparable a qualsevol literatura. En aquest volum s’apleguen un centenar d’escriptores i escriptors saforencs actuals. Una antologia de textos de tots els gèneres, tendències i estils. La prova fefaent d’una literatura radicalment vital, innovadora, atractiva i sorprenent, sense complexos, connectada amb la modernitat i ensems a les arrels més pròpies. Una veritable literatura nacional feta des de la Safor i la Valldigna. Una mostra que explica, si més no en part, per què Gandia ha estat nomenada i ha ostentat durant un any sencer el títol de Capital Cultural Valenciana.

Teresa Broseta, "Poesia de nit i de dia"

De nit i de dia, els versos sonen en tots els racons i en tots els instants de la vida dels infants. No els heu sentit mai? Hi ha poesia de bon matí i l’hora d’anar al llit, quan aprenen les taules de multiplicar o quan dibuixen, a l’hora d’esmorzar i a l’hora de sopar, quan van a la fira o quan van al parc, quan aprenen a anar en bicicleta i quan somien de nit.

Sílvia Lara i Amparo Martínez recomanen 'Sueños'

Somnis és un llibre senzill, dolç i delicat que ens mostra aquests primers anhels que tenen els nens en edats primerenques: solcar mars blaus, muntanyes verdes per córrer en llibertat, ballar sense altre motiu que seguir el ritme de la vida que prem en ells.

Sílvia Lara i Amparo Martínez recomanen 'Sueños'

Somnis és un llibre senzill, dolç i delicat que ens mostra aquests primers anhels que tenen els nens en edats primerenques: solcar mars blaus, muntanyes verdes per córrer en llibertat, ballar sense altre motiu que seguir el ritme de la vida que prem en ells.

Andrés Bonet, 'La Font Roja. Guia...'

Publicacions de la Universitat d'Alacant. El Parc Natural del Carrascal de la Font Roja és un indret d’una bellesa i una riquesa ecològica incomparables que, juntament amb la veïna serra de Mariola, és considerat per molts el gran pulmó de les comarques centrals valencianes. Al llarg dels segles, l’home ha mantingut amb la natura una relació molt intensa en aquest territori, de la qual camins i masos, entre altres, són un clar testimoni. Des del passat més llunyà, l’ésser humà ha trobat en el Carrascal una inestimable font de recursos primaris: fusta, herbes, fruits, caça o llenya. Més tard hi va desplegar tota una activitat preindustrial dedicada a l’obtenció de carbó i calç, i també gel en els denominats pous de neu. La devoció, a través de les romeries a la Font Roja i Sant Antoni (Alcoi) i Sant Pasqual (Ibi), ha contribuït a fer més íntima aquesta relació. En l’actualitat, el Carrascal, dotat d’una alta protecció per l’alt valor ecològic que té, troba el seu ús principal en la investigació i l’esplai, en forma de senderisme, turisme rural, etc. Aquest llibre pretén ser una senzilla guia que convide a la visita i que permeta al lector entendre el valor que aquest espai té en l’actualitat i el que ha tingut al llarg de la història.

La Fira de Frankfurt i la promoció digital copen el 13é Encontre d’Editors Valencians

FULL
La Fira Internacional del llibre Frankfurt (Frankfuerter Buchmesse) i les noves estratègies de promoció editorial per a la literatura infantil i juvenil han sigut els principals continguts del 13è Encontre d’Editors, que

Ramon Ramon, Àngels Gregori i Joseph Conrad, les lectures dels mesos vinents a Full de Lectura

FULL
Tot i estar immersos en la lectura de ‘El amante germano’ de Pilar Pedraza aquest mes de juliol, el club de lectura virtual de FULL (Fundació pel Llibre i la Lectura) no cessa la seua activitat aquest estiu.

La facturació del sector editorial es va mantenir a Espanya el 2017

FGEE
La Federación de Gremios i Editores de España (FGEE) ha presentat l'avançament de l'Anàlisi del Mercat Editorial a Espanya: Comerç Interior i Exterior 2017.
<< Julio - 2018 >>
L M X J V S G
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Escritores

Manel Marí

Manel Marí (Eivissa, 1975 - València, 2018). Resideix habitualment a València. És llicenciat en Sociologia per la Universitat de València.  És guionista de televisió, articulista, col·laborador del diari Última Hora, traductor i corrector lingüístic. Ha estat també militant i dirigent de moviments estudiantils en ensenyament mitjà i en el Bloc d'Estudiants Agermanats a la Universitat de València.
Críticas
#espaisdelectura
#espaisdelectura
LlegeIX!
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación