Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Primera soledad

Anar a la BotigaAnar a la Botiga

Sinopsi

Primera soledad
Vicent Andrés Estellés publicà el 22 de desembre de 1988 Primera Soledad, en Edicions Alfons el Magnànim, el seu únic llibre de poesia editat en castellà. Aquesta obra havia estat escrita entre els mesos de març i de maig de l'any 1956, i havia romàs inèdita fins que fou publicada trenta-dos anys després, amb una clara separació entre la cronologia de la seua escriptura y la seua edició. L'elaboració del poemari havia estat motivada i condicionada per la mort de la seua primera filla, Isabel Andrés Lorente, ocorreguda la matinada del primer dia de març de 1956, als tres mesos d'haver nascut. Sense cap dubte, aquests aspectes singulartizen l'obra dins de la llarga i extensa trajectòria del poeta nascut a Burjassot el 4 de setembre de 1924, i mort a la ciutat de València el 27 de març de 1993.

L'estudi introductori amb què s'acompanya aquesta segona edició del poemari, primer, aprofondeix en la producció inicial en castellà del autor al llarg dels anys quaranta; després, revisa l'escriptura en llengua catalana dels anys cinquanta anterior i simultània a 1956; i, finalment, analitza l'obra reeditada ara.

Dades Tècniques
ISBN 9788478228089
Editorial INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM
Estat Disponible
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 09-2019
Autor Vicent Andrés Estellés
Preu i percentatge d'IVA 16.00 € (+4% )

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación