Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Prosèrpina

Anar a la BotigaAnar a la Botiga

Sinopsi

Prosèrpina
Escrita a Itàlia, durant la primavera de 1820, Prosèrpina, un drama mitològic en dos actes, ens mostra una faceta desconeguda de Mary Wollstonecraft Godwin Shelley, l’autora de Frankenstein: la literatura per a infants. Influenciada per les idees de la seua mare, l’escriptora feminista Mary Wollstonecraft, i del seu pare, el pensador inspirador de l’anarquisme William Godwin, que defensaven la literatura com una eina fonamental d’ensenyament moral per als nens, Mary Shelley s’apropa al mite de Demèter i Persèfone -Ceres i Prosèrpina per al romans-, que tant fascinava els romàntics, des d’una perspectiva de gènere radicalment innovadora per a l’època i encara vigent en l’actualitat.

Prosèrpina és un mirall polièdric dels imaginaris femenins, de la maternitat, de la relació entre mare i filla, del dolor de la pèrdua, però també de l’esperança d’un món millor en un entorn marcat pel poder dels homes on les dones poden canviar la història i els mites. Dos-cents anys després d’haver sigut escrit, aquest drama mitològic de Mary Shelley sorprén per la seua modernitat.

Dades Tècniques
ISBN 9788412005271
Editorial VINCLE EDITORIAL
Estat Disponible
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 11-2019
Autor Mary Shelley
Preu i percentatge d'IVA 18.00 € (+4% )

Crítiques

'Prosèrpina'

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación