Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Quan anàvem a l'estraperlo

Faristol / Júlia Baena

Quan anàvem a l'estraperlo

Víctor Labrado, autor de Quan anàvem a l'estraperlo, és filòleg, narrador, assagista i professor de Secundària. Per obres de caire històric (gènere en el qual es mou habitualment) ha estat guardonat amb premis com l'Enric Valor de Novel·la en valencià per l'obra No mataràs i el Premi d'Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta per l'obra El segle valencià.

Quan anàvem a l'estraperlo és una novel·la que a través de les cròniques que explica en Vicent, el protagonista, ens endinsa en el món de l'estraperlo, el comerç irregular d'aliments de primera necessitat al qual es van veure abocades moltes famílies espanyoles per poder sobreviure en l'època de la Guerra Civil i la postguerra a causa de l'escassetat i la gana que assolaven Espanya.

[Llegeix-ne més]

Quan anàvem a l'estraperlo

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación