Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Ramir el boxejador

ClijCat Faristol

Ramir el boxejador

La força no és el millor camí per arribar a una determinada finalitat. Aquest pot ser un dels missatges que Ramir el boxejador i el seu autor, Lirios Bou, semblen voler transmetre.

En Ramir és fill d’una gran saga de familiars boxejadors i boxejadores. Tothom n’espera que doni continuïtat a aquesta tradició familiar i esdevingui un gran campió. A ell no li fa res, però la seva concepció del que hauria de ser un combat i com portar-lo a terme dista molt de la que se n’espera.

Abans del primer combat, els seus pares li regalen uns guants de boxa que porten l'herència de molts èxits familiars. En Ramir, però, farà una forta abraçada al seu contrincant i perdrà el combat, cosa que deixarà trista la seva família. En Ramir, doncs, haurà de pensar com enfrontar-se a un combat respectant al mateix temps les seves conviccions. Així que pensa i pensa fins que troba unes solucions ben curioses i imaginatives per poder guanyar combats sense emprar la violència: ja veureu si se’n surt!

Un llibre amable, i quasi necessari, que, amb humor i sense ser alliçonador, ens permet extreure les nostres pròpies conclusions.

Llegir més: https://www.clijcat.cat/faristol/critica/Ramir-el-boxejador

 

Ramir el boxejador

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación