Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Retorn al passat

Revista Lletres Valencianes núm. 32

El balneari dels àngels

El balneari dels àngels. Eli Llorens. Edicions del Bullent. Picanya. 2012

Cris és forense i fa quinze anys que no torna al seu poble. L'assassinat sobtat de David, un antic amic, la impel·leix a tornar-hi i l'obliga a revisar el seu passat. Un passat ple de secrets que ella havia intentat esborrar per sempre, però que ara, amb la mort del seu amic, torna a ser present amb la mateixa força de fa quinze anys.

En arribar al poble, Cris troba un misteriós missatge: «Aviseu Cris Martí Albuixec. Lksm». Al principi ella no sap a què es refereix, però a poc a poc, i a mesura que va lligant caps entre els seus records i els successos del present, en traurà l'aigua clara.

Hi ha un hospital amb un balneari destinat als malalts de càncer. I un producte miraculós, el Limonium, que guareix la malaltia. La curació, però, té lloc únicament al poble de Cris, on acudeixen centenars de pacients que lloguen les cases d'una macrourbanització construïda ex profeso per a acollir-los-hi durant el període de tractament. És un negoci redó, que genera molts diners, fins que algú descobreix l'enganyifa...

A mitjan camí entre la novel·la policíaca i el gènere amorós, El balneari dels àngels és una història ben travada que manté en vil el lector fins a l'últim moment.

 Juli Capilla

http://dglab.cult.gva.es/Libro/revista-lletres/Numero32completo/revista-32.pdf

El balneari dels àngels

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación