Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Revista Digital del Libro Valenciano

Revistas Digital del llibre Valenciá

AEPV

Revista Libro 38/2017

El libro destacado
Marieta i el llapis misteriós
Anna Miñana i Galbis
EDICIONS 96 S.L.

Marieta i el seu gatet Bufó viuen en un món gris, trist i avorrit, però un objecte estrany caurà del cel i els descobrirà nous colors amb què pintaran el seu entorn. Aquests colors canviaran la manera de veure la vida.

El vídeo de la Semana
Vicent Usó 'L'arquitectura de la ficció'
Vicent Usó 'L'arquitectura de la ficció'

FULL recomana: Vicent Usó 'L'arquitectura de la ficció' (Edicions Bromera)

La crítica
Paraulotes de les fines

L'escriptor Pep Molist, amb una amplíssima trajectòria dins la narrativa infantil i guanyador de diversos premis literaris, signa el llibre de poemes Paraulotes de les fines.

Librería de Cabecera
La llibreria recomana: Railowsky. València

Carrer del Gravador Esteve. València.

Editorials valencianes
CEIC ALFONS EL VELL

El Centre d’Estudis i Investigacions Comarcals, CEIC Alfons el Vell, nasqué l’any 1984 com a organisme autònom constituït per l’Ajuntament de Gandia.

APIV
Gran Família APIV: Elisa Martínez

www.elisamartinez.

Otros libros
L'Estat i la Revolució.
V. I. Lenin
EDITORIAL TRES I QUATRE

La revolució russa de 1917 va suposar un sotrac a l'ordre preexistent, ja que va sorgir una alternativa al sistema econòmic, social, polític i cultural imperant, el capitalisme.

Vampirs, friquis i tacons d'agulla
Lluís Miret
BROMERA

La família Carranza descobreix que pateix una maledicció centenària que afecta les filles majors de cada dues generacions.

Paraula i passió. Sant Vicent Ferrer, predicador
Albert Toldrà
BULLENT, EDICIONS DEL

Sant Vicent Ferrer, ara i ací, fa un lectura en primera persona del seu complex personatge històric i del seu mite, intensament manipulat per diferents interessos polítics, i ens conta com ell va ser, per damunt de tot, un predicador apassionat, e

Un llibre dels Pirineus
Kurt Tucholsky
EDITORIAL AFERS

Un dels assagistes més brillants de la República de Weimar, Kurth Tucholsky (1890-1935) procedia d’una família jueva benestant i començà a escriure aviat. En la Primera Guerra Mundial participà fent treballs d’oficina.

In nomine Dei
Pedro J. Saéz Murciano
OLÉ LIBROS

Sorprén-te amb la història de la conquesta d'Amèrica explicada des del rigor històric. «In nomine Dei», escrita pel valencià Pedro J.

Amics i monstres
Francesc Gisbert i Muñoz
TÀNDEM

Les protagonistes d’aquesta aventura són dues amigues: Encarna, d’una família que malviu gràcies a l’enginy de sa mare i de sa tia, i Laurina, filla d’una parella benestant que s’acaba de traslladar a la ciutat.

Agenda
Presentació d'«El viatge de Ningú»
02-12-2017 - Auditori Municipal de Paiporta.

Presentació de «Poemes viatgers»
02-12-2017 - Llibreria Ambra. Av. d'Alacant, 12. Gandia

El proper dissabte 2 de desembre a les 12,00 hores, fan parada a la Llibreria Ambra de Gandia els Poemes viatgers, de l'escriptora Joaquina Barba i il·lustrats per Noèlia Conca.

Y más cosas ...
El Magnànim reuneix en un volum els 40 anys de poesia de Marc Granell
El llibre, amb pròleg de Francesc Calafat i publicat en la col·lecció de Poesia dirigida per Vicent Berenguer, serà presentat el dimarts, 28 de novembre, a les 19 hores, al Col·legi Major Rector Peset

La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació presentarà el dimarts, 28 de novembre, a les 19 hores, una de les seues últimes i més destacables novetats editorials, Marc Granell.

Javier Bernabeu guanya el VI Premi Llegir
Magda Añon ha aconseguit el segon premi mentre que Lola Moreno i Marta Meneu-Borja comparteixen el tercer

L'estudiant de Medicina Javier Bernabeu ha guanyat el Premi Llegir 2017 (dotat amb 500 €) amb l'article «Pròxima parada», una crònica inèdita sobre un viatge en tramvia que es converteix, gràcies a un xiquet que llig, en una ferma def

Jaume Coll Mariné, Joan Jordi Miralles i Marc Granell, Premis Ciutat de Gandia 2017
Jaume Coll Mariné, amb «Un arbre molt alt», és el guanyador del LV Premi Ausiàs March de Poesia. Joan Jordi Miralles, amb «Aglutinació», el guanyador del XXXIX Premi Joanot Martorell de Narrativa

Jaume Coll Mariné, amb Un arbre molt alt, és el guanyador del LV Premi Ausiàs March de Poesia.

Es fan públics els noms dels guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Torrent
Les obres premiades són: «L’illa de l’ombra» de Santiago Forné, «Res a amagar» d’Anna Boluda, «Fils de llum» de Francesc Pastor Verdú i «Safareig» de Carles Durà i Herrero

Dijous a la vesprada va tindre lloc l’acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Torrent; una iniciativa promoguda i organitzada des de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament de Torrent.

L’AEPV fomenta el mercat europeu entre petits editors amb «Literary Market»
L’AEPV participa al Saló del Llibre i la Literatura Juvenil de París amb la presentació del projecte «Literary Market», per a formentar el mercat entre petits editors europeus

L’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV) participarà al Saló del Llibre i la Literatura Juvenil de Montreuil (París), com a part de les activitats que s'organitzen des del consorci PUBCOOP, on participen junt als socis de l’Ass

 
Publicaciones Anteriores
Total páginas: 4 Ir a: 1 [2] [3] [4] >>

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Destacados
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación