Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Revista Digital del Libro Valenciano

Revistas Digital del llibre Valenciá

AEPV

Revista Libro 11/2020

El libro destacado
Una lluna a la finestra
Marta Tena Subirats
ONADA EDICIONS

Un cadàver. Retorn als orígens. Una pèrdua insubstituïble. Lluita maqui. Els Ports. Gelosia. Culpabilitat. Venjança. Prediccions i conjurs. El monestir de Benifassà…

Un còctel que ens porta a una novel·la curta amb una llarga història.

La crítica
Comptem cabretes i pintem ocells

Nova aportació de Maria Dolors Pellicer a les lletres infantils catalanes. Aquest poemari, que va obtenir el II Premi de Poesia Infantil Fundació Caixa Cooperativa d’Algemesí, s’articula entorn de la nit i el dia.

Librería de Cabecera
La llibreria recomana: Bartleby de València

La llibreria recomana: Bartleby.

Carrer de Cadis, 50.

Editorials valencianes
EDELVIVES

Edelvives Comunitat Valenciana, dins del Grupo Edelvives, és una de les principals editorials de materials educatius de l’àmbit valencià.

APIV
Gran Família APIV: Santi Vicente

Santi Vicente - memosesmas
http://apiv.com/ilustrador/santi-vicente/
https://www.memosesmas.

Otros libros
COVID-19: Medidas del RDL 8/2020 en el ámbito laboral. Doctrina, legislación y formularios
Carlos L. Alfonso Mellado / Gemma Fabregat Monfort
EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

Los beneficios producidos por la venta de este libro irán destinados a investigaciones relacionadas con pandemias.

La furia del cielo
Francisca García Jiménez
EDITORIAL SARGANTANA

Teresa, una mujer luchadora que pertenece a una familia de la alta burguesía valenciana a la que la guerra impulsa a huir y refugiarse en el campo. Es allí donde descubre un secreto que altera su mundo.

Quan s'apague la llum
Joanjo Garcia
EDICIONS BROMERA

«No ens mereixem tanta bellesa», va dir Ricard a la seua germana Anna. Al cap de poc de temps, ell va desaparéixer en un misteriós accident aeri prop d’Islàndia, en un vol privat organitzat per la Fundació Orió.

Principis elementals de la filosofia
Georges Politzer
SEMBRA LLIBRES

Des de Plató fins a l’època contemporània, aquest manual bàsic i didàctic és una eina imprescindible per a introduir-nos en la història de la filosofia des d’un punt de vista crític, materialista i transformador.

Y más cosas ...
Germà Colón Domènech, adéu al savi modest de les paraules

“Res no defineix tant a les persones com la seua parla”. Amb aquesta frase, Germà Colón Domènech explicava com d’importants són les paraules per a entendre a les persones.

Cultura incorpora 350 nous títols a l’oferta de lectura digital
eBiblio és un servei gratuït de préstec de llibres electrònics en línia, composta per 2.738 llibres electrònics, 235 audiollibres, 34 vídeos i revistes, oferit a través de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha ampliat el nombre de títols que es poden descarregar gratuïtament en la plataforma d’eBiblio perquè els ciutadans puguen llegir sense eixir de casa i també el nombre de llicències dels títols

Moltes voltes rebel

'Les petjades del temps', les memòries de la mestra, escriptora i editora Rosa Serrano són un homenatge al treball compartit.

Llegir més: https://www.levante-emv.com/suscriptor/posdata/2020/03/21/moltes-voltes-rebel/1991935.

Las ilustraciones valencianas que nos animan a quedarnos en casa

Cuesta entender que no hay que salir de casa. Libertad, divino tesoro. Gustan los días calentitos en el sofá, pero más gusta ir de concierto, ir a tomar algo con los amigos o sencillamente poder escoger cuando salir y cuando no al exterior.

Anna Esteve: “No crec que siga casual que tants poetes conreen els dietaris. Hi ha una afinitat en la mirada”

Anna Esteve Guillén (Alacant, 1977) és actualment professora titular del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant, on treballa des de 2006.

¡Bibliotecas al rescate! Los centros valencianos se organizan para salvarnos de nosotros mismos

La noche del 25 de agosto de 1992 la Biblioteca Nacional de Sarajevo era consumida sin piedad por las llamas, convertida en una víctima más de la Guerra de los Balcanes.

Origen de la Festa Estellés

Pel temps en què he viscut, la dictadura franquista i també en l’actual “democràcia”, sovint m’he preocupat per la vertebració cultural i pel sentiment d’identitat o pertinença dels qui parlem la nostra llengua i estimem la seua cultur

'Ausiàs March'

Per a l’actual crítica especialitzada no hi ha dubtes a considerar Ausiàs March (1400-1459) com «el més gran poeta líric europeu del segle xv».

III Premis Lletraferit 2020

Premis Lletraferit 2020:

1. Premi Lletraferit de novel·la: 5.000 euros, estatueta i publicació. Mínim de 20.000 paraules.

2. Premi Diafebus de novel·la juvenil: 1.500 euros, estatueta i publicació. Entre 15.000 i 40.000 paraules.

Llamada a proyecto Imagen APIV 2020

Un año más, la Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) organiza una convocatoria dirigida a profesionales de la ilustración gráfica y/o el cómic miembros de APIV, para el encargo de un trabajo consistente en la realiz

La 55 Fira del Llibre de València se celebrarà del 22 d’octubre a l’1 de novembre de 2020

La 55 Fira del Llibre de València se celebrarà del 22 d’octubre a l’1 de novembre de 2020 als Jardins de Vivers, esperant que la situació d’excepcionalitat torne a la normalitat en la tardor.

La revista Camacuc oferix gratuïtament còmics al seu web
Escola Valenciana i Bromera també compartixen material per ajudar a les famílies i els docents en l'aprenentatge des de casa

La Revista Camacuc ha posat a disposició de totes les xiquetes i els xiquets valencians, mentre dure el confinament, una sèrie de revistes de còmics perquè puguen gaudir d'elles gratuïtament.

Les vinyetes es poden trobar al web www.

 
Publicaciones Anteriores
Total páginas: 4 Ir a: 1 [2] [3] [4] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación