Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Editorials

SAÓ EDICIONS S.L.

EMILI MARIN SORIANO
C/ ÀNGEL DE L'ALCAZAR, 14-3º-12ª
VALÈNCIA
963705841
963705755
saoedicions@gmail.com

SAÓ EDICIONS S.L.

Saó edicions SL, empresa editora de la revista Saó, és també una activa editorial que ha editat més de 40 llibres. Els llibres s’agrupen en diverses col·leccions:

• Biblioteca Josep Giner. Obres sobre qüestions historico-filològiques.

• Saviesa Cristiana. Conjunt de llibres en què teòlegs i estudiosos restitueixen l’actualitat del pensament religiós, teològic, espiritual i filosòfic dels nostres temps.

• Paraules i Vides. Aplec d’estudis sobre història valenciana més recent.

• Assaonar. Recull de catecismes, guia del catequista per a la primera comunió i estudis de formació per a monitors de temps lliure.

LA BÍBLIA VALENCIANA INTERCONFESSIONAL
És la publicació més important de l’Editorial Saó. Editada en abril de 1996. Es tracta de l’adaptació a les variants dialectals valencianes de la Bíblia Catalana Interconfessional de 1993, una bíblia ecumènica. La Bíblia Valenciana Interconfessional és totalment respectuosa amb la unitat lingüística catalana, va comptar amb l’aprovació de l’Institut d’Estudis Catalans i de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana.

Amunt TornarTornar

Si vols estar al dia de les novetats de la nostra pàgina i saber què passa en el món del llibre et convidem a unir-te al nostre newsletter.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Accés
Destacats
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación