Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Editorials

SAÓ EDICIONS S.L.

EMILI MARIN SORIANO
C/ ÀNGEL DE L'ALCAZAR, 14-3º-12ª
VALÈNCIA
963705841
963705755
saoedicions@gmail.com

SAÓ EDICIONS S.L.

Saó edicions SL, empresa editora de la revista Saó, és també una activa editorial que ha editat més de 40 llibres. Els llibres s’agrupen en diverses col·leccions:

• Biblioteca Josep Giner. Obres sobre qüestions historico-filològiques.

• Saviesa Cristiana. Conjunt de llibres en què teòlegs i estudiosos restitueixen l’actualitat del pensament religiós, teològic, espiritual i filosòfic dels nostres temps.

• Paraules i Vides. Aplec d’estudis sobre història valenciana més recent.

• Assaonar. Recull de catecismes, guia del catequista per a la primera comunió i estudis de formació per a monitors de temps lliure.

LA BÍBLIA VALENCIANA INTERCONFESSIONAL
És la publicació més important de l’Editorial Saó. Editada en abril de 1996. Es tracta de l’adaptació a les variants dialectals valencianes de la Bíblia Catalana Interconfessional de 1993, una bíblia ecumènica. La Bíblia Valenciana Interconfessional és totalment respectuosa amb la unitat lingüística catalana, va comptar amb l’aprovació de l’Institut d’Estudis Catalans i de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana.

Amunt TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación