Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Salvador Vendrell publica «Torna amb mi», Premi Benvingut Oliver de narrativa juvenil

La primera novel·la juvenil de l'autor ha estat editada per Perifèric

Nosaltres La Veu | 26-07-2021

L’escriptor i columnista Salvador Vendrell publica Torna amb mi (Perifèric Edicions), la seua primera novel·la juvenil. Un llibre que relata unes històries d’amor i d’amistat entre uns joves durant la crisi sanitària provocada per la maleïda pandèmia de la COVID-19.

A l’hora de la mascletà, Beatriu i Cristina acudeixen a un bar del centre de la ciutat. No sospiten que, aquell any, no veuran una València en flames la nit de sant Josep. No podien saber que la famosa i desitjada festa se suspendria. Aquell dia, però, tothom caminava amb la mateixa sensació de seguretat de sempre. Ningú no sospitava que, pocs dies després, tot s’aturaria en una fotografia fixa de carrers buits que reflectirien un món desorientat que només voldria retornar als vells camins de l’anomenada normalitat.

Perifèric (2021)

Els drames que hi viuran per culpa de la pandèmia no podran aturar les seues vides, els seus conflictes sentimentals i amorosos:

«Les dues amigues arribaren on estava estacionada la moto. Beatriu es va traure la mascareta, es posà el casc i va pujar-hi. Tot seguit buscà la clau dins la butxaca dels pantalons i, abans de posar la Yamaha YZF-R125 en marxa, digué:

—O vens o t’hi quedes! Ja t’he dit que m’esperen i no m’agrada fer tard. No he quedat amb Pere. Ell ara deu estar a classe —digué, rient. Després, va fer l’ullet a la seua amiga i hi afegí—: No és cap secret, he quedat amb Miquel.»

Beatriu no sap els veritables sentiments de Cristina i aquesta no troba la manera d'expressar-los. I Beatriu no vol renunciar a Pere, però vol eixir amb Miquel. La història, les històries, es compliquen en un temps de pandèmia. En definitiva, una novel·la d'amor i, sobretot, d'amistats.

Llegir més: https://www.nosaltreslaveu.cat/noticia/47880/salvador-vendrell-publica-torna-amb-mi-premi-benvingut-oliver-de-narrativa-juvenil

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación