Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Si ha nevat

«2 llibres x 7mana» / Mercè Pérez / Joanjo Garcia

Si ha nevat

Si ha nevat comença amb un desig universal: una treva amb la mort. Una cita amb la mort que per al protagonista –com per a tothom- és ineludible però que per a Jordi Llopis, que té noranta anys, està molt més prop.

A partir d’aquest inici assistim a una altra novel·la, la que Jordi Llopis, periodista jubilat, decideix escriure al voltant d’una de les persones que més el van impactar durant la seua joventut, Joan el «Coces».

Paco Esteve ha teixit una novel·la profundament arrelada en la seua terra, les comarques centrals, des de la que reivindica el passat d’uns pobles dedicats al negoci de la neu i dona veu a uns personatges marcats per unes tradicions que han anat desapareixent com les nevades. La novel·la està molt ben documentada i es nota el treball fet, els paratextos que hi ha als inicis dels capítols en són un bon exemple, però aquesta tasca de vegades provoca un cert allunyament: hi ha massa dates, llocs i fets per seguir la història còmodament.

[Llegiu-ne més]

Si ha nevat

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación