Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Crítiques

'Sin brújula y sin prisa'

Revista Lletres Valencianes 34

Sin brújula y sin prisa. Crónicas de viaje por un paisaje cercano

Sin brújula y sin prisa . José Manuel Almerich. Perifèric Edicions. Catarroja, 2013

Llicenciat en Geografia i Història, José Manuel Almerich ha publicat una vintena de llibres, dels quals una bona part estan dedicats a divulgar o donar a conèixer el patrimoni cultural i natural valencià: Espais naturals valencians, Los ríos o Pobles abandonats, entre els més coneguts.

Sin brújula y sin prisa arreplega una sèrie de viatges a un paisatge proper i en aquest cas amb el Mediterrani com a tema de fons. El valor d'allò xicotet és el principal tret d'aquesta obra, constituïda per una sèrie de cròniques breus en les quals l'experiència personal de les petites coses i el punt de vista subjectiu adquireixen importància en la narració d'uns viatges també breus, d'un o dos dies de durada. De la platja de Pinet a la serra de Irta i d'Eivissa a Pedraforca per a concloure en la Cartoixa de Portaceli: el conjunt és amé i de gran utilitat pràctica per a els qui vulguen conèixer més de la quasi sempre ignota proximitat.

El títol arreplega a la perfecció el temps lent del Mediterrani i el contingut indueix al lector a la imitació del homo viator si bé no deixa de llegir-les. L'autor ja ha fet la seua crònica per nosaltres.

Miguel Catalán

Revista Lletres Valencianes núm. 34 http://dglab.cult.gva.es/Libro/li-revistalletres34_e.htm

Sin brújula y sin prisa. Crónicas de viaje por un paisaje cercano

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua Opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

Si vols estar al dia de les novetats de la nostra pàgina i saber què passa en el món del llibre et convidem a unir-te al nostre newsletter.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Accés
Destacats
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación