Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Sobre el despertar de la innocència

Revista Lletres Valencianes núm. 28

Imagine

Imagine. Octavi Egea. Tàndem Edicions 2009. Premi Vila de Paterna de Teatre Juvenil.

Octavi Egea és un autor ja de certa trajectòria en diferentsgèneres literaris i audiovisuals, si bé consolidada en el camp del teatre durant els darrers anys, amb premis i estrenes importants. L’obra, adreçada a un públic adolescent, ens acosta al món d’aquests, tot i que transportant-nos a un imaginari americà, Nova York, amb els seus diferents barris, marcats pels orígens diversos dels seus habitants. L’acció es mou entre el món familiar i escolar dels dos protagonistes i el món marginal d’un Manhattan que aquests gosaran visitar tot sols. L’aventura d’un dia esdevindrà així una peripècia farcida d’imprevistos que els portaran a conéixer vides al límit, com si es tractara d’una iniciació, d’una pèrdua imprevista de la innocència.

No sabem si arriba a transmetre un missatge moral rotund, però potser podria veure’s aquesta ficció com un toc d’atenció al que pensem que són els nostres grans problemes. De problemes, però, n’hi ha de moltes classes i de molts graus, més enllà del nostre melic. Potser això ens acaba dient aquest text tan poc complaent amb el que ens envolta.

Ramon X. Rosselló
Lletres Valencianes, nº 28

http://dglb.cult.gva.es/Libro/revista-lletres/Numero28secciones/altres_novetats.pdf

 

Imagine

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación