Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Sota les pedres

Revista Faristol

Sota les pedres

Sota les pedres. Dolors Garcia i Cornellà. Bromera, Alzira, 2012.

Un grup d'estudiants d'institut visita les restes arqueològiques de la Girona dels segles XV-XVII i en Martí explica que els seus avantpassats vivien en una d'aquelles cases i que el seu avi té un dietari que ho explica. Estirant el fil dels escrits, en Martí i els seus amics, amb l'ajut de la professora d'Història, iniciaran un procés de descobriment de la història de la família Torrent i també de la història de la Girona del segle XV fins a l'actualitat. Tota aquesta investigació està embolcallada pel misteri del donum arcanum, un cofre en-terrat al jardí de la casa de l'avantpassat d'en Martí que sembla que encara no ha vist la llum.

Sota les pedres és una novel·la realista però també d'intriga amb un aiguabarreig d'història que en cap moment és feixuga. Molt ben escrita, amb personatges rodons, equilibra bé les dosis d'història i costums i manté l'intriga fins a la darrera página.

Amb aquest llibre l'autora ens acosta de nou, amb gran destresa, a la seva Girona natal, com ja va fer a L'esclau del mercader.

Laia Ventura

http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/detall_critiques.php?recordID=2111

Sota les pedres

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación