Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

SuperLola

Fundació Bromera/ Josep Antoni Fluixà

SuperLola

No totes les xiquetes són iguals, com tampoc no ho són tots els xiquets. No obstant això, hi ha molts estereotips que canonitzen com han de ser els uns i els altres. Per sort, Lola, la protagonista d’aquest llibre, és una xiqueta inquieta i valenta que vol canviar el món.

Lola somia que pot volar i enfilar-se als arbres del parc. És decidida, intrèpida, divertida, forta, llesta i valenta. Per això, vol ser una superheroïna i canviar el món. Així és com ens la presenta Gema Otero, l’autora del text, amb un estil àgil que s’adequa a les característiques del personatge.

A més, el text ens convida a reflexionar sobre altres models, comportaments i actituds lliures de sexisme. Unes actituds que es reflecteixen també en les il·lustracions de Juan A. Muñoz, amb els seus dibuixos senzills, de línies definides i clares, de confecció amable i simpàtica, i de colors vius. SuperLola (Edicions 96) és, per tant, un llibre especialment recomanable per a lectores i lectors d’Infantil i primer cicle de Primària.

SuperLola

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación