Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Teatre a l’aula, una proposta de Micalet Teatre

Bromera | 26-11-2019

El teatre pot ser un gènere complicat de tractar a l’aula perquè l’alumnat no sol estar acostumat a la seua lectura. Tanmateix, oblidem tot el potencial que té aquest gènere per als més menuts que encara estan formant la seua capacitat lectora i també la comunicativa.

Amb una lectura de teatre, a banda de practicar la mateixa lectura (valga la redundància!), també podem tractar altres àmbits com l’expressió oral i corporal, l’empatia o la reflexió crítica. Una proposta molt interessant és la que ofereix la col·lecció de Bromera, Micalet Teatre, que és una de les més valorades pels docents perquè inclou un annex de propostes i consells vinculats a la pràctica teatral. Una de les novetats és el tercer volum de l’exitosa sèrie de Fani Grande i la seua protagonista Empar.

Famosa per les aventures d’Empar, fallera major infantil i Empar i Jaume el Primet, aquest curs arriba Empar, la becadeta i el ‘patriarcat’ on Grande aprofita per a tractar temes com la igualtat, l’ecologisme o les xarxes socials.

El teatre, en definitiva, posa a disposició d’alumnat i professorat eines dinàmiques i fresques per tal d’abordar temes a l’ordre del dia com els proposats per l’autora Fani Grande. Des d’una lectura dramatitzada, passant per una crítica de la lectura a una representació de diverses escenes, el teatre posa l’espai per reflexionar a l’aula i per treballar diversos recursos comunicatius i expressius.

Llegir més: http://www.bromera.com/emocionat/noticies/29?fbclid=IwAR0Tqd3BzWkuTCj4K05fbNs5jSdDpCnOuOy10tzGrtQzMk-TynUdbHJqxKA

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación