Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Tendències

Anar a la BotigaAnar a la Botiga

Sinopsi

Tendències
Una dona de classe benestant i culta ens permet entrar en la seva intimitat: l’afectiva, la moral, la política, la corporal… Tot passa al voltant d’un suís, una xocolata calenta amb una nata ben bona i artesana que sura pel damunt, que té a la taula. Molts temes. Molta lucidesa o mitja bogeria, no ho sabem ben bé. Molta suspicàcia. Esguerrades i preses de pèl? Defenses i reivindicacions? Amb tres parts ben diferenciades (Mapamundi, Supervivència i Amor), aquest monòleg per a actriu amaga un bombó transsexual al final. L’objectiu és presentar què passa ideològicament i social al principi del segle xxi, en especial en una petita nació sense estat. Però, sobretot, hi ha un ànim intens per part de l’autora que el text faci gaudir a l’intèrpret del teatre i, evidentment i conseqüent, al públic que assisteix al ritu humà i màgic que constitueix el teatre de petit format.
No sabem exactament quin és el joc de miralls que proposa l’obra. Però sí que hi ha unes converses amb els filòsofs Schopenhauer i Lyotard. I un homenatge declarat a la malaguanyada titellaire Mariona Masgrau.

L’autora, Rosa M . Isart (Barcelona, 1970), va encetar la seva trajectòria l’any 2000 en guanyar l’edició primera del Premi de Teatre Joaquim M. Bartrina, de Reus (Baix Camp). En la seva formació teatral, ha rebut el mestratge de Fabrice Melquiot (Fundació Romea, 2004), Patricia Zangaro, Diana Raznovich, Paco Zarzoso, Michel Marc Bouchard i, darrerament, Sergi Belbel (Obrador d’Estiu de la Sala Beckett 2010.) La passió pel teatre: a través del catedràtic Ricard Salvat i del Cyrano de Bergerac que, quan ella tenia si fa no fa quinze anys, va veure interpretar a Josep Maria Flotats.

Dades Tècniques
ISBN 9788496623941
Editorial ONADA EDICIONS
Estat Disponible
Llengua de Publicació cat
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 10-2010
Autor Rosa M. Isart
Preu i percentatge d'IVA 12.00 € (+4% )

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación