Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

#TotComençaEnUnaLlibreria: 23 de juliol, Dia del Llibre 2020

FGEE, CEGAL I FANDE | 02-07-2020

La Federació de Gremis d'Editors d'Espanya, CEGAL i FANDE inicien la segona etapa de la campanya #TotComençaEnUnaLlibreria que vam posar en marxa l'1 de juny. En aquesta ocasió ens centrarem en la preparació del dia 23 de juliol, data que hem triat per a la celebració del Dia del Llibre i que no vam poder commemorar el passat 23 d'abril. Com us comentem en les anteriors comunicacions, la vostra col·laboració resulta imprescindible. Entre tots hem de fer arribar la commemoració d'aquesta data a tothom. Per a això, és molt important que utilitzem les nostres eines de comunicació (pàgines web, xarxes socials, butlletins, etc.) per a aconseguir la major difusió. Per a ajudar-vos hem realitzat una nova imatge de la campanya i la data del 23 de juliol.

En aquest enllaç KIT DE CAMPANYA podreu accedir a diversos formats de la nova imatge amb la finalitat que pugueu incorporar-la a les vostres pàgines web, perfils socials o la utilitzeu en aquells suports que considereu oportú (bosses, punts de lectura, samarretes, cartells etcètera). La idea és començar a utilitzar la image a partir del pròxim 6 de juliol.

A més, de compartir aquesta creativitat, us convidem que continueu utilitzant l'etiqueta de la campanya #TotComençaEnUnaLlibreria en les vostres publicacions en les xarxes socials. Ara, també afegirem l'etiqueta #23dejulioldiadelllibre amb la finalitat que el missatge arribe a quanta més gent millor. Insistim en la importància de la implicació de tots. Us recordem diferents maneres de participar.

- Pujant vídeos dels vostres autors, clients, lectors, de col·laboradors, de coneguts, etcètera, en les vostres xarxes socials amb l'etiqueta #TotComençaEnUnaLlibreria i esmentant el perfil de la campanya en les xarxes. En Instagram i en Twitter aquests perfils porten el nom de la campanya @todoempiezaenunalibreria

- Us proposem que en el vídeo es responga a la pregunta: Al llarg de la teua vida , què ha començat en una llibreria? o Què és el que fa diferent a una llibreria d'altres llocs? - Els vídeos poden ser gravats amb el mòbil i no haurien de tindre una duració de més d'un minut.

 

- Una altra opció és que envieu a todoempiezaen@gmail.com els vostres vídeos per a així poder-los compartir a través del perfil que s'ha creat de la campanya.

- Si no és possible el vídeo, també podeu pujar alguna imatge i/o un comentari amb una imatge.

- A més, podeu aprofitar per a comunicar les accions que organitzareu de cara a aquesta data. Activitats que podrem compartir també a través dels perfils de la campanya. Volem que el dia 23 de juliol siga una gran festa del llibre i, per això, us convidem que participeu activament en aquesta campanya. 

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación