Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies > Gran Família APIV

Trobar il·lustradors/es és fàcil si saps on buscar

L’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana - APIV renova el seu lloc web amb una major visibilitat dels seus socis i sòcies

APIV | 06-05-2021

Algú va dir aquella sentència que «si no estàs a Internet, no existeixes», especialment pel que fa als oficis de la cultura. Podem estar-ne d’acord o no, ja que són nombrosos els creadors decidits a no cedir al grau d’autoexplotació que suposa mantenir una segona vida en línia, quasi com un segon treball que ningú no ha demanat, però que ens imposen els ritmes actuals. Tanmateix, cal ser conscients que són nombrosos els potencials clients que accedeixen sovint a l’entorn digital a la recerca d’il·lustradors i il·lustradores als quals contractar.

Així, l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana - APIV, a més d’augmentar la seua presència a les principals xarxes socials, ha culminat aquests dies un nou esforç per renovar el seu lloc web www.apiv.com com a gran aparador de l’àmplia panòplia d’estils i usos de la il·lustració gràfica valenciana, que ara es mostra d’una manera més visible i intuïtiva.

Complint amb el seu objectiu de difusió del treball dels seus socis i sòcies, el nou web d’APIV prioritza tota referència visual a la il·lustració, destacant la seua diversitat a través d’un gran carrusel d’imatges i una secció de dossiers a la qual podem trobar actualment més de 70 il·lustradors i il·lustradores de tot el territori valencià i que creix cada dia amb les actualitzacions i noves incorporacions dels propis membres de l’associació.

A més a més, les noves ferramentes de recerca permeten el modus aleatori o alfabètic i s’ha implementat tot un seguit de categories (premsa, cartelleria, còmic, llibre de text, videojoc…) que no només faciliten trobar la persona més adequada per a cada tipus de projecte sinó que també amplien la visió tradicional que lliga la il·lustració gràfica només amb el món del llibre, fent força en la gran versatilitat de la professió.

Com a següent pas en les noves millores i serveis, l’associació presentarà pròximament una nova ferramenta que serà de gran utilitat per als seus membres i que consistirà en un fòrum virtual amb el qual es pretén estretir els lligams del col·lectiu, possibilitar l’intercanvi horitzontal i intergeneracional de coneixements i experiències, i afavorir l’autoaprenentatge i l’apoderament dels autors i les autores.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación