Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Editorials

UNIVERSITAT JAUME I. SERVEI DE COMUNICACIÓ I PUBLICACIONS

CARME PINYANA I GARÍ
EDIFICI RECTORAT CAMPUS RIU SEC
CASTELLÓ
964728821
964728832
publicacions@uji.es
http://www.uji.es

UNIVERSITAT JAUME I. SERVEI DE COMUNICACIÓ I PUBLICACIONS

La Universitat Jaume I manté des de la seua creació, l'any 1991, una intensa activitat editorial que s'ha traduït en el significatiu fons bibliogràfic que recullen aquestes pàgines, ampli, tant en el nombre de títols com en la diversitat temàtica que tracten. Per a la nostra institució, compromesa amb el desenvolupament social i econòmic del seu entorn, l'edició universitària constitueix una activitat essencial del nostre objectiu últim com a universitat: la generació i transmissió de coneixements. La ciència, en sentit ampli, requereix basar-se cada vegada més en instruments que permeten la difusió i, per tant, l'activitat editorial, en qualsevol de les seues manifestacions, continua sent la via més eficaç per afavorir que el coneixement s'expandisca i compartisca.

La gestió de la nostra editorial, Publicacions de la Universitat Jaume I, per part del Servei de Comunicació i Publicacions ens ha permès avançar en el desenvolupament dels nous suports editorials, com ara la producció videogràfica, o l’edició electrónica a través de la xarxa, a més d’aprofitar sinèrgies per a la consecució d'aquest objectiu últim de la difusió del coneixement. Paral·lelament, la constitució d'un Consell Assessor de Publicacions i l'establiment d'un sistema d'avaluació externa dels originals ha afavorit un rigor científic major dels títols que publiquem, garantia bàsica de la qualitat. Tot açò ens ha situat dins del sector com una editorial àgil i capaç d'oferir continguts de valor no coberts, en ocasions, pel sector privat.

Publicacions de la Universitat Jaume I, l'editorial universitària de Castelló, es gestiona des del Servei de Comunicació i Publicacions i depèn orgànicament del Rectorat. A més a més, l'editorial rep el suport del Consell Assessor de Publicacions sota la direcció del vicerector de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals que té delegada pel rector la funció de coordinar la política de publicacions de la Universitat Jaume I.

Publicacions de la Universitat Jaume I és membre actiu de la Unión de Editoriales Universitarias Españolas, de CEDRO, de l'Associació d'Editors del País Valencià, de la Federación de Gremios de Editores de España i de la Xarxa Vives d’Universitats, i desenvolupa una important tasca de coedició amb diverses institucions i entitats d’àmbit nacional i internacional.

Amunt TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación