Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Galeria de vídeos i imatges > Vídeos

Un País de Llibre. Segona temporada.

Benvinguts al vostre país, un país de llibre. Un programa de literatura en valencià presentat per Eugeni Alemany, on els lectors també sou protagonistes.

Un país de llibre. Segona temporada. Capítol 1
"El meu nom no és Irina" és el llibre protagonista d'aquest primer capítol de la segona temporada. Viatjarem fins a Xàtiva per parlar amb el seu autor, Xavier Aliaga.
Un país de llibre. Segona temporada. Capítol 2
"La casta de Banya Trencada" és el llibre protagonista del segon capítol de la segona temporada d'Un País de Llibre. Viatjarem fins a les faldes del Montgó per parlar amb Pepa Guardiola, l'autora d'aquesta faula.
Un país de llibre. Segona temporada. Capítol 3
En el tercer capítol d' "Un país de Llibre" ens trobem amb Pasqual Alapont amb qui parlarem de la seua novel·la 'El racó de Penèlope'.
Un país de llibre. Segona temporada. Capítol 4
En el quart capítol d' "Un país de Llibre" ens trobem amb Maria Jesus Bolta amb qui parlarem de la seua novel·la 'A l'altra banda de les muntanyes'. Miquel Gil farà el creuallibres aquesta vegada.
Un país de llibre. Segona temporada. Capítol 5
En el cinqué capítol d'"Un país de Llibre" ens endinsarem en un bosc de paraules amb Sílvia i Bea Gil per descobrir les llavors de paper que han sembrat. Passejarem amb Xavi Sarrià pel casc antic de València, on alliberarà un llibre.
Un país de llibre. Segona temporada. Capítol 6
En el sisé capítol d'Un país de Llibre viatgarem fins a La Marina Baixa, per descobrir els indrets més bonics d'Altea i 'Café del temps' amb Joan Borja. En el barri valencià La Saïdia ens trobem amb Ferran Torrent i l'acompanyem a alliberar un llibre.
Un país de llibre. Segona temporada. Capítol 7
En el seté capítol d'"Un país de Llibre" viatjarem fins a Llíria, per parlar amb Elvira Asensi de les bandes de música valencianes. Convidem al Creuallibres a l'actor Alfred Picó, anem fins l'Escalante Centre Teatral perquè ens allibere un llibre.
Un país de llibre. Segona temporada. Capítol 8
En el vuité capítol d'Un país de Llibre, viatjarem fins a la Masia Cardellà (Alt Camp), perquè Margarida Aritzeta ens explique els secrets amagats del Pou dels Maquis. Visitarem la llibreria Patagonia de la ciutat de València, i el seu llibreter Àngel ens farà algunes recomanacions literàries.
Un país de llibre. Segona temporada. Capítol 9
En el nové capítol d'"Un país de Llibre" farem un viatge en el temps per descobrir com va viure la ciutat de Castelló la II República. Parlarem amb els autors de la Col·lecció "Història i Memòria". Visitarem la llibreria Intertècnica de la Universitat Politècnica de València i Arantxa, la seua llibrera, ens farà algunes recomanacions
Un país de llibre. Segona temporada. Capítol 10
"T'imagines la vida sense ell?" Escriu la Mercé en el seu diari. "La vida sense ell" és la darrera novel·la d'Isabel Clara Simó. Ens citem a l'Ateneu Barcelonès perquè ens parle de la Mercé. Tornem a la Llibreria l'Esplai de l'Alcúdia i Nèstor ens recomana tres llibres escrits per tres dones.
Un país de llibre. Segona temporada. Capítol 11
En el capítol 11 de "Un país de llibre" parlem amb Ramón Tolosa de la seua primera novel·la: "Les coses invisibles". I seguim en Barcelona per parlar amb Marc Serena, el bloguer i periodista que va escriure 'La volta dels 25', ell ens alliberarà un llibre d'un altre bloguer valencià.
Un país dellibre. Segona temporada. Capítol 12
'Un tramvia groc' cosia l'horta amb la ciutat. Era la infantessa d'un dels escriptors més importants de la nostra literatura, Joan Francesc Mira.
A Paiporta ens espera Glòria Mañas, llibretera de La Moixeranga, una llibreria de batalla
Un país de llibre. Segona temporada. Capítol 13
Conversem amb Josep Ballester i el dibuixant Paco Giménez al MuVIM."Diversos i dispersos versos conversos i perversos dels universos", un poemari que dóna la volta als personatges dels contes que sempre ens han agradat tant de menuts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación