Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

'Un dia a la granja' Víctor Raga i Montse Espanyol il. Edicions Bromera

Revista Faristol

Un dia a la granja és el cinquè títol de la col·lecció El Club de la Ciència, que pretén apropar la ciència als infants, amb narracions divertides, acom-panyades de taules, curiositats i experiments. Tres en són els protagonistes: en Martí i l'Helena, dos veïns amics, i el senyor Cantalombardi, un home que sap un munt de coses i que té la paciència d'explicar-les als infants.
Sempre fan una mica de por «els llibres de», perquè la història que s'hi explica se'n sol ressentir. En aquest cas, autor i editorial han tingut la precaució de no ser ambiciosos amb la història que s'explica. Més que d'històries, parlem de pretextos per contextualitzar uns coneixements. Quina ha estat l'habilitat per fer un llibre entretingut, entenedor, amb continguts interessants i agradable de llegir? Els personatges són simpàtics, els infants parlen com els de veritat i tenen acudits infantils. I el senyor Cantalombardi no és un vell estrafolari, és un jubilat que s'interessa per les coses i fa que en Martí, l'Helena i, probablement els lectors, s'hi interessin.

Marta Luna

http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/detall_critiques.php?recordID=1236

 

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación