Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Un home bo

Anar a la BotigaAnar a la Botiga

Sinopsi

Un home bo
Un home bo és una història que raona al voltant d'una societat on el fet de ser honest i honrat suposa breguejar contra l'entorn. Tracta de reflexionar, potser de meditar, al voltant dels determinats graus d'acceptació de pràctiques corruptes del dia a dia.

Té dues parts ben diferenciades. La primera exposa, en una història lineal, l'estil de vida del protagonista —Ferran—, un home que resumeix els valors d’una època. Valors que, per més que siguen pregonats com els propis i essencials, fa temps que han perdut vigència. La societat va per un altre camí.

La segona part es dota d’un element de ciència- ficció que portarà el desassossec al món de Ferran i conduirà la narració per sendes insospitades i inquietants, no exemptes de tocs d’humor negre que hi aporten el contrapunt necessari en un context mancat d'ètica. El lector forma part com a personatge en determinats moments de la trama: pregunta, conversa, se sorprèn, dubta...

Un home bo té un final, és clar, com qualsevol altre llibre, però aquest és un final no massa previsible, fruit, potser, de l'escepticisme envers el nostre propi futur.

Dades Tècniques
ISBN 9788417213275
Editorial EDICIONS 96 S.L.
Estat Novetat, pròxima aparició
Llengua de Publicació Valencià
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 02-2019
Autor Jaume Miquel Peidró
Pàgines 230
Preu i percentatge d'IVA 0.00 € (+4% )

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación