Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Galeria de vídeos i imatges > Vídeos

Un país de llibre, un país de rondalles

Un País de Llibre, Un País de Rondalles. Cap. 1-2
Tercera temporada d'un País de Llibre, l'espai televisiu que pretén acostar als espectadors els llibres valencians i en valencià. Aquesta nova temporada presenta moltes novetats i, sobretot, un nou concepte de programa: aprofundir en el món de les rondalles valencianes.

Entre els objectius d'aquesta nova temporada també hi destaca la voluntat de potenciar l’alfabetització i didàctica audiovisual. En aquest sentit, en el programa tindran cabuda tots els membres de la comunitat educativa, des de l’alumnat més menut, fins als professors i mares i pares. Amb un plató de televisió itinerant, l'equip d'Un País de Llibre viatjarà per les comarques del País Valencià a la recerca de la nostra tradició oral. Comptarem amb uns presentadors de luxe, els propis xiquets i xiquetes, i la presència d’un conductor de luxe, l’actor Xavi Castillo.
Un país de llibre, un país de rondalles. Cap 3-4
Espai televisiu que pretén acostar als espectadors els llibres valencians i en valencià. Aquesta nova temporada presenta moltes novetats i, sobretot, un nou concepte de programa: aprofundir en el món de les rondalles valencianes. El programa d'avui visita Castelló de la Plana, i de la mà dels alumnes del CEIP Blasco Ibáñez coneixerem la rondalla 'Tombatossals'
Un país de llibre, un país de rondalles. Cap 5-6
Espai televisiu que pretén acostar als espectadors els llibres valencians i en valencià. Aquesta nova temporada presenta moltes novetats i, sobretot, un nou concepte de programa: aprofundir en el món de les rondalles valencianes. En aquest programa, visitarem el CEIP Voramar d'Alacant: amb Xavi Castillo de Pot de Plom i la rondalla 'Joanet el pescador' coneixereu a l'Ogre de la caputxa negra!
'Cara de Pardal', Edicions Bromera
'Cara de pardal' de Rocio Bonilla. Edicions Bromera

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación